![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1186 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Stajao mi je 10-ak dana jer sam se mislio da li da reklamiram ili da ga ostavim za delove i porucim drugi. Na kraju sam ga ipak isturpijao i pustio u rad. U medjuvremenu je izasla verzija 2 sa skracenim fitiljem i sa kracim kontaktom i drugacijim usisom vazduha (vise nema one dve bocne rupice sa strane na donjem metalnom prstenu).
Dakle, ovo su iskustva sa prvom verzijom. Ukus je dobar, manje pare na istom otporu u odnosu na Stardust i nesto slabiji TH. Naravno, nigde nista ne curi. Posto je osetno deblji ima prostora za sipanje i iz litarske boce. Sve u svemu, nista spektakularno. Stardust still rules! Kazu da verzija dva, sa svojim izmenjenim sistemom usisa vazduha, daje dosta vise pare i bolji TH. No, videcemo. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Senior
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 302
Pohvaljen: 324
Nivo reputacije: 99 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislim da će Stardust 2 biti bolji izbor. Pošto je princip isti, verujem da i kod njega neće postojati mogućnost curenja tečnosti kroz plus kontakt do baterije, što mi se na prošloj verziji Stardasta dešavalo.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 46
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 565 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Par dana koristim vivi,pa da napišem nešto o njemu,ali šta napisati više a da to Finder već nije napisao
![]() Opšti zaključak je da nije loš,a nije ni nešto posebno,ali može svakako da posluži za celodnevno parenje bez dolivanja tečnosti prosečnom vaperu ![]() |
Love me or hate me I don't care
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 565 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
U poslednje vreme vise koristim ViVi od ostalih ...mizera,razlog tome su male modifikacije koje sam izveo na njemu i dobio mnogo bolje rezultate od onih koje su fabrički bile podešene.
Prva modifikacija koju sam izveo je konektor atty-a,@Finder je pisao o tome,plus pol na konektoru je dosta izbačen i treba se skratiti. ![]() Rezultat ove modifikacije je mogućnost zavijanja konektora ViVi-ja na konektor mod-a,baterije ili već na čemu će te ga koristiti bez mogućnosti oštećenja silikonske gumice na plus polu . Ne retko ispod polovine tanka ako se intenzivnije pari naročito sa gušćim tečnostima može da se desi i po koji Dry hit,ili ti nemogućnost fibera da natopi grejač. Druga modifikacija koju sam izveo je proširivanje proreza na na zamenjivoj glavi i pravljene rupise umesto proreza . ![]() ![]() Rezultat ove modifikacije je bolje natapanje fibera i smanjenje rada fibera na suvo čak i kad je tank skoro prazan. Verujem po neko i neće biti zadovoljan sa fabričkim setupom,ili će posle određenog vremena želeti da ga promeni,ja recimo nisam bio zadovoljani i napravio sam svoj,sa dužim fiberom koji dotiče dno tanka. Radi lakšeg postavljanja i manje mogućnosti oštećenja fibera trebalo bi i gornje ivice na prorezu glave isturpijati. ![]() Rezultat svih ovih modifikacija je mogućnos parenja do kraja tanka skoro bez i jednog Dry hita,obilnija para i normalno malo veća potrošnja. Th i aroma u najvećoj meri zavise od setupa i voltaže baterije tako da mislim da se ovim modifikacijama boljeg dotoka tečnosti samo dobija komletno uživanje u parenju na ViVi Nova . Ps. Slike sam pozajmio sa jednog drugog e-cig foruma čiji sam član takođe,nadam se da se autor neće naljutiti ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Senior
Nivo reputacije: 99 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Prijatelj foruma
![]() Citat:
![]() Vazduh vuče na V1 između plus i minus pola na konektoru preko 2 rupice na donjem metalnom delu tela,malo složeno za objasniti a video sam kad sam ga kompletno rasturio,a pošto sam ga pre 10 min natankao i upravo parim na njemu ne mogu ti sad poslikati. Zbog tebe sam morao da dignem d..e sa fotelje i prošetam se do garaže za šubler ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#22 |
Senior
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Prijatelj foruma
![]()
Nema veze,menjam je samo kad moram
![]() Da to je ta rupica na V1,na V2 nalazi se na samom konektoru . |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Senior
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Prijatelj foruma
![]()
Da na ECF-u ima dosta pisano o tome
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Aug 2011
Pohvala: 106
Pohvaljen: 37
Nivo reputacije: 60 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
da li vam je poznato koliki je promjer rupe koja se buši
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Prijatelj foruma
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Iskusan član
![]()
koliki je prečnik tog fibera sa hg sa kojim radite setup na tako probušenoj rupi od 1,5mm,takođe me interesuje koji kantal koristite za setup
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Prijatelj foruma
![]() Citat:
Meni je recimo na 3,7V sa 5 namotaja 0,20 kanthala na 3 struka HG fibera otpor od 1,8-2 ohma,malo odstupanje zavisno da li setup radiš sa iglom ili bez,prava stvar,odn. trenurno mi tako odgovara. |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Iskusan član
![]()
planiram možda naručiti vivi novu pa me interesuju te sitnice oko slaganja setupa,trenutno imam ego 650 mah baterije molio bih vas za preporuku šta da uzmem jače da li jače baterije ili možda neki mod ili ego twist
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
gotvapes, vision, vivi nova |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|