![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 45
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Verujem da svako od nas ko voli bar malo da se igra sa modovima i raznim ...mizerima koristi unimer,
to je vrlo korisna "spravica" za proveru otpora i stanja napunjenosti-ispražnjenosti baterija, oni su raznih veličina,oblika,kvaliteta i naravno cena. Ja koristim digitalni womaxov unimer,jedan od najjeftinijih,i uvek su me prilikom merenja nervirale one pipalice(kablovi sa metalnim vrhom),zato sam na svom unimeru izbušio 2 rupe,u jednu stavio stari konektor baterije a u drugu konektor atty-a,uz par žičica i intervencija lemilicom dobio sam vrlo korisnu "spravicu" za merenje otpora i stanja baterije bez vađenja iz mod-a jednostavnim ušrafljivanjem na konektor . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Love me or hate me I don't care
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 153
Pohvaljen: 357
Nivo reputacije: 106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni su unimer i ves masina najveca misterija koju su ljudi izmislili. Ne razumem ti se ja u tu tehnologiju...
|
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#3 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 489
Pohvaljen: 767
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Odlično si to izveo, a kako vidim, sve drugo si ostavio u funkciji kao što je bilo i pre intervencije.
I ja sam do nedavno u kući imao jedan jeftin unimer, ali mi nikad nije palo na pamet da uradim tako nešto! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
A mikrotalasna,kako se sa njom snalaziš
![]() Šalu na stranu sve njegove funkcije ni meni nisu najjasnije,ali za proveru voltaže i oHma nije potrebna neka obuka. Kada sam na madvapes-u video Ohm Meter i Volt Indicator hteo sam da ih poručim ali ovo je dosta jeftinija varijanta a funkcionalnost mu nije promenjena sa ovim dodatim konektorima jer može da se koristi i sa pipalicama ![]() edit: Hvala Zorank,ma imao sam vremena pa sam se malo igrao ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Senior
Nivo reputacije: 106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Brate mikrotalasna i masina za pranje sudova su za mene misaona imenica..
Sad kada bolje pogledam cini mi se da bih znao ovo tvoje da koristim.Mala frka bi mi bila da ocitam sta ta kazaljka kaze..Sve u svemu napravio si jedan idiot frendli uredjaj i cetitam ti na tome... ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Prijatelj foruma
![]() Citat:
Isto kao i kod veš mašine i mikrotalasne ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Senior
![]()
Ma jok..kad nesto ne znam pitam Shaka Zuluf
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Video recenzent
![]() Registrovan: Aug 2012
Godine: 36
Pohvala: 135
Pohvaljen: 9,239
Nivo reputacije: 1315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Imam isti unimer i malo malo pa brljavi na omazi. Voltazu meri kao profi.
P.S. Koliko para da mi zbudzis isto ko i sebi samo sa CC konektorom? ![]() Ako mozes/hoces, pisi na pp, ozbiljan sam. |
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Prijatelj foruma
![]()
Nemam eGo adapter viška a ni konektor baterije,a da izbuši 2 rupe i zalemi 4 žice može da ti odradi bilo koji tv mehaničar,električar,elektroničar i sl. iz komšiluka,poštarina bi ti izašla skuplje nego što vredi rad
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Video recenzent
![]() Registrovan: Aug 2012
Godine: 36
Pohvala: 135
Pohvaljen: 9,239
Nivo reputacije: 1315 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma ne treba mi za voltazu.
![]() Ok hvala. Je l' mi ovo treba? Kod:
www.madvapes.com/510-battery-to-ego-atomizer-adapter.html |
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Prijatelj foruma
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#15 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 46
Pohvala: 56
Pohvaljen: 75
Nivo reputacije: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Betrayer
Ako obezbediš potrebne delove ja ću ti to zalemiti. Dok popijemo kafu ili šta već završeno i testiranje. |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
unimer |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|