![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 47
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,075
Nivo reputacije: 2801 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pojavile su se na fasttech pa da prijavim. Možda je neko naručivao...Ima desetak ukusa na ft...
Kod:
https://naked100.com/salt/ Kompanija jeste iz Kalifornije ali mislim da su ove soli iz kineske fabrike. Ima 35 i 50mg. Ft link (Radi MAP kupon. Bude 12.89) Kod:
https://www.fasttech.com/p/9696422?&m_override=1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Godine: 35
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 183 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hmm sad me zanima da li vredi rizikovati
![]() ![]() Sent from my ELE-L29 using Tapatalk |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 47
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,075
Nivo reputacije: 2801 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne bih ja ni video. Ko zna kada se se pojavile. Nego tražio one jeftine steam tribe i iskoči mi ovo
![]() ![]() |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,395
Pohvaljen: 764
Nivo reputacije: 159 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Probao sam ja American Patriots.Sta znam,korektna je mada ne lici na klasicne duvanske arome koje ja koristim.Neki neodredjeni dezert-kreker-duvanski ukus recimo(zena kaze da je fil od vanile
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 944
Pohvaljen: 1,375
Nivo reputacije: 252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Naked je serija vaporever aroma, probao amazing mango i lavs flow, a na zalost preskocio hawaiian pog, tako da mislim da su arome vaporeverove, a da je ta firma napravila tecnosti.
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|