![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#376 |
Moder
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sto lorde, sada sam se cuo sa alfinijem, ja mu bas rekao da ih testira sa kickom. Ako su lose ima odmah da dropnu ispod 2.7 i ugasice kick. Meni uvek sigurnije za test sa nekom elektronikom, makar u startu vukla malo vise struje. A kick ne moze da povuce dovoljno da upali bilo koju bateriju. A grejac u kratkom spoju moze.
|
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 367
Pohvaljen: 544
Nivo reputacije: 117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@alfini0507
![]() EDIT: @zogu ne znam, ja se ne bih igrao sa tako slabim discharge rate na staroj bateriji pogotovo sto su Li-Ion unprotected. Mene vise plasi sta ce da se desi ako su dobre pa se kick ne ugasi i povuce 5A ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Moder
Nivo reputacije: 1010 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Skratice im vek. Provereno, terao sam ja baterije na mnogo vise nego sto mogu (jedno ampersku 14500 na 5A, izdrzala je 3 nedelje). Dok god se ne greju bezbedan si. A kada se greju, nosi rukavice
![]() Citat:
http://www.e-cigserbia.com/showpost....0&postcount=13 |
|
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2012
Godine: 48
Postovi: 4,418 E-cig: Nemesis GPPAPS VTCmini Rosev2s Kayfuni GBell Pulse
Pohvala: 2,976
Pohvaljen: 3,842
Nivo reputacije: 643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Cek... Ti ih Lorde ne preporucujes ni sa kickom ni bez njega?
Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk 2 |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Senior
Nivo reputacije: 117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nekome ce biti skracen vek definitivno hahhaha
![]() EDIT: @alfini0507 Ja LICNO ne bih to stavio u meh. mod. Ne kazem da zogu nije u pravu, verovatno jeste, to je samo moj stav oko koriscenja baterija. |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Veteran
Nivo reputacije: 643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Talking to me...? :what:
OK... Kapiram ali zar ga uz pomoc kicka ne pretvaram u neku vrstu VV-a? Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk 2 |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 1,610
Pohvaljen: 2,421
Nivo reputacije: 419 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hahaahhaha, al me zasmeja !
Iako umem da lupim redovno u ovoj temi valjda necu opet XD Alfini mislim da Lord pokusava da ti kaze da te baterije koristis samo u nekom modu koj ima 2.5A limit ( nesto poput eVic-a), ako stavis negde gde ima 5A limit ili cist meh bez limita moze povuci vise struje nego sto ta baterije moze da pruzi pa da bude KA BOOM il nesto slicno tome :P Ne znam koj kick imas al cini mi se da svi kickovi iimaju 5A+ limit dok tvoja baterija ima 3.5A tako da u svakom slucaju moze povuci vise od tih 3.5A. Nisam strucan al mislim da je ovo ono sto Lord iskazuje :P |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Veteran
![]()
Kamry kick sa FTa je u pitanju... Onaj "upakovani"... E ako je to o cemu pricas onda je u redu... Znam da cista meh dooobro povuce na prvu ali sam mislio da kick to malo ispegla...
Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk 2 |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Senior
![]()
Teoretski bi trebalo da je sve u granicama te baterije ako koristis 1.5oHm na recimo 9w.
Takodje, verovatno nista ne bi bilo ni da predjes limit. Ali ja licno ne volim da proveravam verovatnoce, pogotovo sa Li-Ion baterijama iz praistorije ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Veteran
![]()
Hvala na savetu druze... Tesi me to sto sam vatrogasac ali tesko da bi me to spaslo...
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Moder
![]()
Stigla danas 2. lepa LG-a na ft:
Kod:
http://www.fasttech.com/products/1/10004182/1793610-lg-18650hd2-3-65v-2000mah-rechargeable-li-ion Kod:
http://www.fasttech.com/products/1/10004182/1793604-authentic-lg-18650hb6-3-7v-1500mah-rechargeable |
Subtank mini
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#387 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jul 2014
Pohvala: 169
Pohvaljen: 147
Nivo reputacije: 60 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kojim kurirom i koliko je trebalo?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Godine: 46
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,386
Nivo reputacije: 329 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zemljak, ne ljuti se što te ispravljam, ali čovek je rekao NA, a ne SA Fasttech.
![]() EDIT: pretekao me guru |
Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju...
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|