![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 629
Pohvaljen: 1,804
Nivo reputacije: 334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Innokin ares 2 colors:
- Black - Stainless steel ![]() Specifications: - Diameter: 22mm and 24mm diameter versions - E-liquid capacity: 2ml/4ml - Inner Airflow control - Locking top fill cap – non locking drip tip also included - Single coil build deck - Adjustable bottom airflow - Removable fill port cap to replace filler gasket In the box: - Ares 2 RTA Atomizer 4ml - Spare O-rings - Drip tip - Tool kit - Organic cotton - Wire 26g Kanthal - 2 pre-built Kanthal coils - Top fill port gasket - Instruction manual - Organic Cotton ![]() Innokin ares 2 je novi atomizer koji su dizajnirali Phil Busardo i VapingGreek, a proizvodjac je innokin. Ovaj atomizer je po meni dosta bolja verzija od prethodne verzije atomizera. Ovaj atomizer je dostupan u dve boje, mozete kupiti crnu ili ss boju atomizera. Atomizer je takodje dostupan i u dve dimenzije, odnosno mozete kupiti atomizer koji je 22mm u precniku, a mozete da kupite i atomizer koji je 22mm u precniku sto je po meni jako lepo. Kvalitet izrade ovog atomizera je odlican, sve je kako bi trebalo da bude. Atomizer stize u jako lepom pakovanju, u pakovanju cete pored atomizera dobiti svasta. U pakovanju cete dobiti ukupno dva drip tipa, alat za grejace, rezervno staklo, o ringove, rezervni deo gde se sipa tecnost, dobicete zicu, grejace i vatu, zaista veoma dobro pakovanje. Od detalja na atomizeru, na top capu se nalazi "Innokin", na prstenu za vazduh imamo detalje, na komori imamo takodje neke natpise, a sa donje strane atomizera su standardne informacije. ![]() Dakle ovaj atomizer stize sa dva drip tipa i oba su 510 drip tipa. Drip tip koji stize na atomizeru je po meni udoban za koriscenje, a ovaj drip tip ima deo na dnu koji je tu kako se slucajno ne bi otvorio top cap. Drugi drip tip iz pakovanja je bez tog dela, ali takodje je udoban za koriscenje, meni licno vise odgovara drip tip koji stize na atomizeru jer je ovaj drugi metalni. Ako vama ne odgovaraju drip tipovi, ovde mozete da koristite bilo koji svoj 510 drip tip bez ikakvih problema. ![]() Ovo je atomizer koji se puni sa gornje strane i punjenje mi se ovde svidja. Na top capu mozete da vidite strelicu gde treba da gurnete top cap kako bi ste dosli do rupe gde se sipa tecnost. Top cap za sada radi veoma dobro, a dobro je i to sto sa drip tipom koji stize na atomizeru nema sanse da se top cap otvori slucajno. Rupa za sipanje tecnosti je sasvim okej velicine i tecnost se sipa veoma lako gorila bocicom, medjutim morate da skinete drip tip da bi bocica prisla lepo. Ovaj atomizer je dostupan sa precnikom od 22mm, a takodje je dostupan i sa precnikom od 24mm. Kapacitet atomizera koji je 22mm je 2ml, dok je kapacitet atomizera koji je 24mm 4ml. Ja sam zbog kapaciteta uzeo 24mm verziju. Meni licno kapacitet od 4ml odgovara i mislim da ce svima biti okej kapacitet. ![]() ![]() Na build decku mozete da vidite dva posta i srafice koji drze grejac. Grejac na ovom atomizeru se postavlja veoma lako i mislim da tu niko nece imati problema. Takodje na decku mozete da vidite i dve rupe za vatu, a vata se ovde takodje postavlja bez ikakvih problema, mozete da vidite kako sam ja postavio vatu. Sto se tice vazduha, ispod grejaca se nalazi rupa za protok vazduha, a ovde imamo tockic koji moze da se okrece i tako se steluje vazduh sa unutrasnje strane atomizera sto je jako lepo. Na bazi se nalazi prsten za podesavanje protoka vazduha i na njemu se nalazi jedan veci slot i jedna rupica za podesavanje protoka vazduha. Na bazi imamo ukupno 5 rupica za podesavanje protoka vazduha i koristeci prsten za podesavanje vazduha mozete da koristite samo jednu rupicu ili vise rupica odjednom. ![]() ![]() ![]() ![]() Kako ovaj atomizer radi i moje misljenje: Pakovanje u kom stize ovaj atomizer je jako lepo i to je za svaku pohvalu, u pakovanju dobijate sve sto ce vam biti potrebno da korisite ovaj atomizer. Drip tipovi iz pakovanja su po meni sasvim okej za koriscenje. Punjenje odozgo je dobro po mom misljenju i svidja mi se sto jedan drip tip ima deo koji sprecava da se top cap slucajno otvori. Tecnost se sipa brzo i bez ikakvih problema. Kapacitet od 4ml odlican i mislim da ce svima odgovarati ovakav kapacitet. Postavljanje grejaca na ovom atomizeru i postavljanje vate je veoma jednostavno i mislim da tu niko nece imati nikakvih problema. Ono sto mi se jako svidja je to sto moze da se podesava vazduh sa unutarnje strane atomizera. Okretanjem kruzica mozete prilicno smanjiti vazduh na ovom atomizeru i ovo je jedan od razloga zasto ovaj atomizer mnogo bolje radi od prethodne verzije ovog atomizera. Vazduh moze da bude prilicno tesan na ovom atomizeru. Sto se tice arome kod ovog atomizera, ja sam licno zadovoljan, koristio sam kremaste duvanske tecnosti i duvanske tecnosti i meni licno se na ovom atomizeru vise svidjaju kremasti duvani. Sto se tice preporuke ukoliko zelite da kupite ovaj atomizer mislim da necete pogresiti, meni se licno svidja, dosta je bolji od prve verzije i koristim ga vec prilicno dugo. Mane: - Previse gravura na komori, ali to su ispravili na novoj verziji - Mora da se izvadi drip tip da bi se sipala tecnost sa gorila bocicom Dobre strane: - Dobar kvalitet izrade - Odlicno pakovanje - Udobni drip tipovi - Lako punjenje odozgo - Drip tip ima deo da se slucajno top cap ne otvori - 4ml kapacitet - Dobra aroma - Lako se postavlja grejac i vata - Podevanje vazduha ispod grejaca - Lako se podesava vazduh sa spoljne strane - Jednostavan i lak atomizer za upotrebu Atomizer se moze kupiti ovde: Kupon kod: D24 Kod:
https://www.sourcemore.com/innokin-ares-2-d24-rta.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Oct 2018
Godine: 32
Pohvala: 10
Pohvaljen: 25
Nivo reputacije: 21 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ares 2 suri kako radi. Lak setup, odlicna aroma, narocito kome ne smeta toplija para, pa da se poigra mtl claptonima, podesavanje i na bazi i spolja sa puno opcija. Od mene, takodje preporuka, narocito ljudima koji tek ulaze u svet RTA atomizera.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,177
Pohvaljen: 5,604
Nivo reputacije: 1004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mane:
- Mora da se izvadi drip tip da bi se sipala tecnost sa gorila bocicom Dobre strane: -Drip tip ima deo da se slucajno top cap ne otvori ![]() Inače - aromizer je fantazija ali ima i manu u smislu da se javlja kondenz nakon nekog vremena na dnu baze. Imao sam tri, dva SS i jedan crni, svi su balavili izmedji deka i prstena za štelovanje vazduha. Crni dosta manje ali je balavio. TH sabija. Izvlači svaku aromu iz bilo koje tečnosti. Mora da se stavi debelo vata inače ume da zagrgolji pa i da pusti tečnost kroz drip tip kada se nakrene i pari ležeći. |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#4 |
Senior
![]() Registrovan: May 2017
Pohvala: 3,023
Pohvaljen: 1,065
Nivo reputacije: 164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mene na prvu malo prepala veličina komore i samog atomizera (24mm) ali ispostavilo se bez razloga. Duhanske kremaste isporučuje fantastično (Šone
![]() ![]() ![]() Odličan je ovo atomizer bez obzira na svu dramu ranije oko Sirene 2 (lično nikakav smisao ne doživjeh od iste osim ako ne želim da što prije protjeram kakav bućkuriš kroz nju) i prve verzije Aresa ako me memorija dobro služi. Za dvadesetak dolara koliko košta, mišljenja sam da je grehota uzimati kakvog klona slične cijene kraj Aresa 2 kad se radi o početnicima. Definitivno hit u odnosu na uloženo/dobijeno. Zvuči američki ali zaista je tako ![]() Apsolutna preporuka ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 629
Pohvaljen: 1,804
Nivo reputacije: 334 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam mislio da cu brzo da ga prodam, medjutim eto jos je god mene i svidja mi se.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Oct 2018
Godine: 32
Pohvala: 10
Pohvaljen: 25
Nivo reputacije: 21 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nadovezao bih se na post kolege @Gurua. Tacno, ima kondenza na dnu baze i stvarno slinavi izmedju prstena, u mom slucaju, kada se vata postavi prekratko, a i slazem se za grgoljenje i labavo provuceno vatu. S obzirom da mi je prvi RTA, nekim cudom sa uspeo da ga ukrotim od samog starta, mada kada menjam vatu u brzini i ne odradim kako valja, desavaju se ovi problemi. Kremasti duvani, apsolutno naglasava kremastu komponentu (lesnik, vanila, cokolada), ali opet, ne toliko da baci duvan u drugi plan. Za moj prvi RTA - prvo, pa musko.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Senior
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 55
Pohvala: 420
Pohvaljen: 780
Nivo reputacije: 148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Nov član
![]() Registrovan: Jul 2020
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 12 ![]() |
![]()
Posto je ovo moj prvi MTL spomenucu par stvari koje daju ovom atomizeru 5 zvezdica
* veoma laka i jednostavna montaza grejaca * dodaci koji idu u pakovanju i vise nego dovoljno za sam start (zica, fata, grejaci, motalice i td) * kapacitet tenka zadovoljavajuc za 24mm precnik, nema nikakvog curenja * parenje je skroz necujno, AFC je fantastican i omogucuje veliki broj opcija sto ce se dopasti bivsim pusacima * dizajn i aroma su skroz subjekivna stvar: veoma cist dizajn sa ergonomskim driptipom, duvanske arome pravi uzitak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2013
Godine: 47
Pohvala: 286
Pohvaljen: 451
Nivo reputacije: 98 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Док се нисмо упознали био је велико разочарање. Сада, када сам му погодио сетуп који ми одговара поред dvarw-a у сталној ми је поставци. Има одличан TH, а арома је врхунска. Као што је поменуо колега, извлачи сваку арому из било које течности.
|
Show Must Go On!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Nivo reputacije: 1004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ares V2.
Preporuka: Koristiti MTL clapton (Coilology u lokalnoj radnjinima) Vata tesno kroz grejac, krajevi da vire malo ispod ruoa na deku NAJBITNIJE: Otvorite sve rupe za vazduh (da se vide sve rupice). Vazduh štelujte na samom dwku dok ne nađete odgovarajući protok. Otvaranjem svih rupa imate sistem sličan na Dvarw RTA, ulaz za vazduh je veliki a ispod grejača štelujte kako vam odgovara. Ovako sam dobio i izvukao najbolje performanse sa V2. Atomizer je fantastičan za sve tipove tečnosti, kremasti duvani su bolji na njwmu neho n Bishop-u i Pioneer-u (subjektivan osećaj). EDIT: Imam V2 LE verziji, ne curi ispod prstena niti stvara kondenz. Prvi batch je imao problem, to je sa LE i kasnijim verzijama rešeno. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Apr 2020
Pohvala: 36
Pohvaljen: 31
Nivo reputacije: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kako da znam koja je V2 verzija?
Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 817
Pohvaljen: 931
Nivo reputacije: 184 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
V2 verzija ima mogućnost podešavanja protoka vazduha ispod grejača preko metalnog točka koji se okreće,dok kod verzije V1 ispod grejača su gomila sitnih rupica i ne podešava se protok.Na bazi V2 ima one urezane,ukrasne šare,a na V1 nema ukrasnih šara.Objektivno,V2 je bolji izbor,a subjektivno,meni se ne sviđaju kako rade ni V1 ni V2.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Apr 2020
Pohvala: 36
Pohvaljen: 31
Nivo reputacije: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Guru Koju mi tacno zicu preporucujes za Ares i vatu naravno. Prvi RTA pa i ne znam bas sta da trazim
Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Mar 2023
Pohvala: 21
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 6 ![]() ![]() |
![]()
Ako smem da dodam,odličan za poćetnike,uzeo sam njega i Bers.v3,bers me namučio sa postavljanjem vate,ako se stavi malo curi ko blesav na rupice za vazduh,kod Aresa 2 nema tih problema,arome fantastične.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|