Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Zajednica vapera > Iskustva, saveti i pitanja
Zaboravljena šifra? Registracija

Iskustva, saveti i pitanja Teme u kojima mozete pisati o svojim iskustvima, kao i dati ili pitati za savet.

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 05-01-2023, 15:28   #2026
Rokaj
Iskusan član

Registrovan: Mar 2021
E-cig: Aromamizer MTL / FEV v4.5
Pohvala: 83
Pohvaljen: 58
Nivo reputacije: 22
Rokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svima
Uobičajeno Re: Koliko dugo ste bez "analognih" cigareta?

Citat:
Originalna poruka od Mark0 Vidi poruku
Moje iskustvo je da evo zvanicno vec 3 meseca ne koristim cigarete samo parenje drugo ozbiljno mi je pocela da smeta cigareta miris dim bukvalno sve ako sam u drustvu ko je pusac to je katastrofa koliko mi smeta jednostavno culo mirisa se izostrilo tek sad shvatam koliko sam i sam smrdeo na cigarete tako da cigare 99% nikad vise
Mare brate kao sto je Allegreto rekao...reci 100%, nema razloga da im se vracas. Pazi moje iskustvo...isto kao i kod tebe i meni se izostrilo culo ukusa i mirisa, mozda malo vise mirisa nego ukusa ali polako se sve vraca na normalu. Nemam vise onaj jutarnji zadah, lakse disem naravno i sve. Ali ono sto me je najvise fasciniralo je koliko zapravo manje prasine ima u kuci. Posto su mi mahom u sobi sve stvari crne bas se vidi prasina onako. Od 3-4 brisanja nedeljno ja sam "spao" na brisanje jednom u nedelju popodne. Onda se zapitam....ako je toliko prasine nastajalo samo od cigareta pa nije samo dim stetan, hemikalije u cigarama i sve ostalo...nego i ta prasina se sigurno godinama talozila u plucima, bukvalno jezivo. Ja druze dobri zaista nisam uopste bio svestan ovoga i svima govorim ovo iskustvo. Bukvalno ne mogu da verujem sta sam sebi radio sve ove godine. Ziv bio i ne zaboravi....reci 100% ! Kad nekad zapne dodji ovde da te bodrimo svi. friends

Vape 'till grave! 💭💭💭
Rokaj nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-01-2023, 21:50   #2027
Mark0
Aktivan član

Registrovan: Nov 2022
Godine: 38
Pohvala: 2
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 9
Mark0 je na dobrom putuMark0 je na dobrom putu

meni su oduvek lezale vise e ciarete jos dok su se pojavile kod nas to mi je bilo top ali odjednom ni sam neznam zasto pocelo je da mi jako smeta pretpostavljam da je bilo to zbog tecnosti koja se jako tesko nalazila i gotovo da nisi ni imao gde da kupis pa kad nadjes ti uzmes itd sad je totalno druga prica i hvala Bogu na tome mada o5 vidim da duvanski lobi ubija vape kako god moze ali istrajecemo a to ko zna sta cemo jos saznati o cigaretama i sta su nam sve radile da ne pricamo prsti koza itd ako nista drugo ruke mi barem vise ne smrde na cigarete hahahaha
Mark0 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 13-02-2023, 13:45   #2028
mmladen
Veteran

Registrovan: Jan 2018
E-cig: sta do'vatim
Pohvala: 331
Pohvaljen: 1,583
Nivo reputacije: 237
mmladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputaciju

Juce bili kod prijatelja i nesto pretresali kad smo gde putovali zajedno...i setim se da smo 2014 isli na tasos i da mi je tad jedno tri puta ispala joyetech ego aio iz futrole....a pre toga sam imao one evod...tako da sam sigurno 10 godina na e-cig a od toga sam prve 3 malo miksovao sa klasicnim cigaretama....
mmladen nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 19-03-2023, 18:17   #2029
Dekidaca
Aktivan član

Dekidaca's avatar

Registrovan: Mar 2023
Pohvala: 21
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 6
Dekidaca je na dobrom putuDekidaca je na dobrom putu

Ja i žena posle 30g pušenja,prešli na parenje i tek sad vidim koliko me duvan upropaštavao.Da negovorim o smradu(koji tek sad shvatam),parenje me ozdravilo,a i našao sam nov hobi,ženi ide malo teže,još uvek zapali po neku(3-4 u toku dana),al i to je super u odnosu na ranije,dače bog načiće pravu aromu i bataliće cigare trajno.
Dekidaca nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-05-2023, 08:40   #2030
ECSmoki
Admin

ECSmoki's avatar

Registrovan: Jul 2011
E-cig: VT75 Nano, Berserker Mini
Pohvala: 1,722
Pohvaljen: 2,135
Nivo reputacije: 560
ECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputaciju

Prestao sam i da primecujem kad je godisnjica. Pre nekoliko dana bilo je 12 godina kako nisam zapalio.
ECSmoki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 23-05-2023, 06:58   #2031
BoT_SD
Veteran

Registrovan: Dec 2013
Godine: 51
Pohvala: 521
Pohvaljen: 1,345
Nivo reputacije: 266
BoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputaciju

Ja bih se zabrojao u godinama, srećom tu je datum registracije na ovom forumu, 2 dana pre toga sam ostavio cigarete. Znači krckam 10-tu godinu!
BoT_SD nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-05-2023, 10:17   #2032
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Registrovan: May 2015
Godine: 49
E-cig: istick30....
Pohvala: 3,091
Pohvaljen: 2,953
Nivo reputacije: 548
zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju

Za manje od mesec dana punih 8 god kako ne pušim. Ali i dalje parim, isključimo MTL.

Sent from my V2109 using Tapatalk

"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
zajchik nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-05-2023, 17:10   #2033
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,170
Pohvaljen: 1,791
Nivo reputacije: 400
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Deset godina plus nekoliko dana

◔‿◔
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-05-2023, 23:18   #2034
Nexus
Moderator

Nexus's avatar

Registrovan: Feb 2016
Godine: 32
E-cig: Hyperion dna100c + Bskr 1
Pohvala: 2,996
Pohvaljen: 1,592
Nivo reputacije: 254
Nexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputaciju

U julu će biti 8 godina kako ne pušim, i dalje parim.

Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://www.youtube.com/@vapingnexus
Nexus nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 09-08-2023, 15:47   #2035
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 45
Pohvala: 3,213
Pohvaljen: 1,544
Nivo reputacije: 353
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

ovog meseca 7 godina otkako sam kupio prvu elektronsku ,a i mod .bilo je to burno vreme istrazivanja
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 10-08-2023, 09:11   #2036
Vlajko76
Iskusan član

Registrovan: Oct 2012
Godine: 47
E-cig: VTC Mini,Gaxi UD, AegisLe
Pohvala: 51
Pohvaljen: 98
Nivo reputacije: 54
Vlajko76 je poznat svimaVlajko76 je poznat svimaVlajko76 je poznat svimaVlajko76 je poznat svimaVlajko76 je poznat svimaVlajko76 je poznat svimaVlajko76 je poznat svimaVlajko76 je poznat svima

Од 14.01.2020. не пушим.
Уштедео сам брдо пара, а да ме питаш где су, не бих знао.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Vlajko76 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Zajednica vapera > Iskustva, saveti i pitanja

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 23:46 sati.