![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 | ||||
Aktivan član
![]() Registrovan: Mar 2016
Pohvala: 64
Pohvaljen: 5
Nivo reputacije: 29 ![]() |
![]()
Da, sada nmg da je koristim. To izgleda može dokle god ne objaviš novi post ispod tog ili valjda u prvih 15 minuta. Sada nmg ni EDIT da koristim, ali evo ovde EDIT: Nisam znao da imena naših radnji i 'reklamiranje' istih je zabranjeno, osim u pojedinim delovima foruma, tako da se IZVINJAVAM svima i molim ADMIN-a da ne briše moj ceo POST, jer ovde imam toliko dobrih za mene saveta i iskustva drugih vejpera, već samo moj odgovor na poruku u kome pominjem naše dve prodavnice... Svakako @Nexus hvala ti puno na odvojenom vremenu i svim savetima... Pozdrav i čujemo se uskoro sa nekim 'novim pričama', nekim 'novim hardware-om', jer ovo nije samo uživanje već i neka vrsta kolekcionarstva i hobbija, msm celokupno na vaping kod nas... |
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 262
Pohvaljen: 1,008
Nivo reputacije: 203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gore je neko pomenuo, uhvatio si se 3mm grejaca zbog preloaded vate koju imas, u ovom hobiju moras da razvijes snalazljivost za razne stvari, ova konkretno je jako prosta, smotas koji god grejac, skines onu plastiku sa vrha vatice istanjis je koliko ti treba i kraj, nikakva filozofija niti je tesko to uraditi, u ovom hobiju je apsolutno sve subjektivno i poenta je u snalazenju, probanju 1000 setupova, menjanju opreme dok ne nadjes sta ti odgovara. Ako si vec dosao na forum po savet nemoj ga odbijati, vec prihvati jer je savet od ljudi koji su po 10 godina u ovome i vec 1009x probali to isto sto ti pitas
![]() Za MTL ti ne treba fused claptoni i koje kakve za***ancije, kanthal A1 28ga grejac 2-2.5mm spaced, contact i teeeeraj. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2013
Godine: 47
Pohvala: 286
Pohvaljen: 451
Nivo reputacije: 98 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kolega, bravo za komentar. Slažem se u potpunosti.
![]() |
Show Must Go On!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Veteran
Nivo reputacije: 203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#35 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Jul 2022
Pohvala: 66
Pohvaljen: 55
Nivo reputacije: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako je vruća para možeš uraditi 2 stvari:
- prvo i osnovno smanji snagu - otvori vazduh (odvrni koliko možeš, pomoći će) Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Veteran
![]()
Vazduh otvoren do kraja a spustanje snage sa ovakvim grejacima ima svoju granicu.. ovakvi grejaci traze snagu da bi radili u svom punom sjaju. Jednostavno mtl atomizeri nemaju vazduha ni prostora za ovakva cuda. Greje se komora, tecnost, ceo atomizer. Neko voli toplu-vrucu paru i to je ok.
Ja licno ne volim ovakav mtl dozivljaj, cini mi se da sam na Berserkeru 1 pokusavao jos, zatim i na svakom drugom ali ne vredi. Mozda pokusam sutra da skinem jedan namotaj mada ne vidim poentu. Takodje nikotin udara mnogo jace Послато са SM-N975F помоћу Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Senior
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 55
Pohvala: 420
Pohvaljen: 781
Nivo reputacije: 148 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
5+ za @DusanM objašnjenje i komentar. Par puta raščešljaš vatu i sam ćes uvideti koja ti gustina vate odgovara u zavisnosti od coila i atomizera. Vremenom prsti rade sami
![]() Sent from my SM-N975F using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|