![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#31 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 349
Pohvaljen: 875
Nivo reputacije: 244 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@JasminaM
Poredim je kao sto rekoh sa svim bazama koje si mogla da kupis u Srbiji do pre par meseci. Ambrelu sam naveo jer sam njihove baze najvise koristio, bile su sasvim ok, da nisu, sigurno ne bih koristio. Takodje sam probao i sve druge i nisam primetio ni na jednoj ambalazi da su naveli proizvodjaca sirovine vec na svakoj boci samo pise ko puni i pretace, a ne i odakle je sirovina. Kao sto ni do sada nismo znali, necemo znati ni u buducnosti ma koju god bazu da kupis. U svakom slucaju, ono sto mogu da vam potvrdim je da nisu prevaranti, porudzbinu sam napravio, platio karticom, ljudi poslali i sve stiglo vrlo brzo. O tome da li valja ili ne valja cu pisati utiske cim budem napravio prvi mix. EDIT: Da ne bude da sad nesto favorizujem ovo ili ono, svakako sve te baze vise necemo ni kupovati. Uglavnom, ako ja koji koristim 5 kapi arome dozirane FlavourArt kapaljkom na kolicinu od 10ml osetim miris nikotina direktno u boci sa bazom, ali ne osetim da smrdi u mixu, mislim da je to dovoljan pojam o tome na sta sam konkretno mislio da tukne, smrdi itd. Moje tecnosti uglavnom ne odlezavaju neki duzi period. Spremam 2 boce od 10ml, kad potrosim jednu, drugu pravim ponovo i ukrug. U prevodu, zrenje tecnosti je od 2 do 3 dana i za toliko se i potrose. Duvanske arome ne koristim, uglavnom kolace i voce. |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 54
Pohvala: 544
Pohvaljen: 1,378
Nivo reputacije: 281 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Dromedary => Pyramid, totalno drugačija aroma, promenjena receptura i naziv, blage veze nema sa S'camel (Dromedary), sve što sam napravio završilo je u klonji |
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#33 |
|
Moderator
![]() Registrovan: May 2015
Godine: 52
Pohvala: 3,116
Pohvaljen: 3,029
Nivo reputacije: 568 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Piramida , nema apsolutno ništa sa s'camel. Nije ni prošla pored nje da je malo aromatizuje. Šalu na stranu , piramid je meni solidna aroma, ali nije kao s'camel. Čak mi ni ne liči.
Sory za off Davno sam kupovao bazu sa kipra i naravno sa niškom carinom peripetije. Svidela mi se. Nije imala nikakve mirise i ukuse. najbolja baza ikada mi je bila totali red. Apsolutno mi je bila savršena . Kod nje sam imao najbolji osećaj TH . Jak a ujedno "blag" TH bez grebanja grla.
|
|
"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
Pohvala: 2,401
Pohvaljen: 2,001
Nivo reputacije: 450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni takođe najbolji " Jak a ujedno "blag"
TH bez grebanja grla. " T. Red biloSent from BullittGroup S60 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Aug 2025
Pohvala: 0
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 2 ![]() |
Da se i ja "zapljunem". Stigao nikotin posle tacno 2 nedelje od narucivanja. Boja svetlo roze. Ima blag, normalan miris za 100mg/ml. Nije zadrzavan niti naplacena carina. Ukupno 31.03€.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Senior
![]() Registrovan: Oct 2016
Godine: 48
Pohvala: 1,620
Pohvaljen: 1,064
Nivo reputacije: 178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jel naručivao neko skoro? Jel prolazi?
Sent from my motorola edge 30 fusion using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
Pohvala: 2,401
Pohvaljen: 2,001
Nivo reputacije: 450 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Priča se da jeste.
Kontam da je bolje tražiti odmah da bude bez ili sa fejk nalepnicom(?) MAP (Modified Atmosphere Packaging) Sent from Cosmo Communicator |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|