Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Baze
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 12-06-2025, 00:37   #31
maestro
Veteran

maestro's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 349
Pohvaljen: 875
Nivo reputacije: 244
maestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Nic Baza sa Kipra 100mg / 100ml

@JasminaM

Poredim je kao sto rekoh sa svim bazama koje si mogla da kupis u Srbiji do pre par meseci. Ambrelu sam naveo jer sam njihove baze najvise koristio, bile su sasvim ok, da nisu, sigurno ne bih koristio. Takodje sam probao i sve druge i nisam primetio ni na jednoj ambalazi da su naveli proizvodjaca sirovine vec na svakoj boci samo pise ko puni i pretace, a ne i odakle je sirovina. Kao sto ni do sada nismo znali, necemo znati ni u buducnosti ma koju god bazu da kupis. U svakom slucaju, ono sto mogu da vam potvrdim je da nisu prevaranti, porudzbinu sam napravio, platio karticom, ljudi poslali i sve stiglo vrlo brzo. O tome da li valja ili ne valja cu pisati utiske cim budem napravio prvi mix.

EDIT: Da ne bude da sad nesto favorizujem ovo ili ono, svakako sve te baze vise necemo ni kupovati. Uglavnom, ako ja koji koristim 5 kapi arome dozirane FlavourArt kapaljkom na kolicinu od 10ml osetim miris nikotina direktno u boci sa bazom, ali ne osetim da smrdi u mixu, mislim da je to dovoljan pojam o tome na sta sam konkretno mislio da tukne, smrdi itd. Moje tecnosti uglavnom ne odlezavaju neki duzi period. Spremam 2 boce od 10ml, kad potrosim jednu, drugu pravim ponovo i ukrug. U prevodu, zrenje tecnosti je od 2 do 3 dana i za toliko se i potrose. Duvanske arome ne koristim, uglavnom kolace i voce.
maestro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-06-2025, 07:54   #32
BoT_SD
Veteran

Registrovan: Dec 2013
Godine: 54
Pohvala: 544
Pohvaljen: 1,378
Nivo reputacije: 281
BoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od JasminaM Vidi poruku
Ukoliko pricas o inaveri, prvo se zvso S'camel pa Dromedary pa Pyramid.

Sent from my DNP-NX9 using Tapatalk
S'camel => Dromedary, promenjen samo komercijalni naziv, jedna od omiljenih aroma

Dromedary => Pyramid, totalno drugačija aroma, promenjena receptura i naziv, blage veze nema sa S'camel (Dromedary), sve što sam napravio završilo je u klonji
BoT_SD nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 15-06-2025, 15:47   #33
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Registrovan: May 2015
Godine: 52
E-cig: istick30....
Pohvala: 3,116
Pohvaljen: 3,029
Nivo reputacije: 568
zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju

Piramida , nema apsolutno ništa sa s'camel. Nije ni prošla pored nje da je malo aromatizuje. Šalu na stranu , piramid je meni solidna aroma, ali nije kao s'camel. Čak mi ni ne liči.
Sory za off
Davno sam kupovao bazu sa kipra i naravno sa niškom carinom peripetije. Svidela mi se. Nije imala nikakve mirise i ukuse. najbolja baza ikada mi je bila totali red. Apsolutno mi je bila savršena . Kod nje sam imao najbolji osećaj TH . Jak a ujedno "blag" TH bez grebanja grla.

"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
zajchik nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 19-06-2025, 15:26   #34
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,401
Pohvaljen: 2,001
Nivo reputacije: 450
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Meni takođe najbolji " Jak a ujedno "blag" TH bez grebanja grla. " T. Red bilo

Sent from BullittGroup S60 using Tapatalk
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-09-2025, 13:17   #35
Nikola5702
Nov član

Registrovan: Aug 2025
Pohvala: 0
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 2
Nikola5702 je na dobrom putu

Da se i ja "zapljunem". Stigao nikotin posle tacno 2 nedelje od narucivanja. Boja svetlo roze. Ima blag, normalan miris za 100mg/ml. Nije zadrzavan niti naplacena carina. Ukupno 31.03€.
Nikola5702 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-12-2025, 11:22   #36
st.gandra
Senior

st.gandra's avatar

Registrovan: Oct 2016
Godine: 48
E-cig: Gaur 21, Zeus X
Pohvala: 1,620
Pohvaljen: 1,064
Nivo reputacije: 178
st.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputaciju

Jel naručivao neko skoro? Jel prolazi?

Sent from my motorola edge 30 fusion using Tapatalk
st.gandra nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 15-12-2025, 15:20   #37
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,401
Pohvaljen: 2,001
Nivo reputacije: 450
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Priča se da jeste.
Kontam da je bolje tražiti odmah da bude bez ili sa fejk nalepnicom(?)
MAP (Modified Atmosphere Packaging)

Sent from Cosmo Communicator
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 15-12-2025, 15:49   #38
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,481
Pohvaljen: 1,791
Nivo reputacije: 402
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

nije to to kad moras da se bavis krimi radnjama da bi pario
Milanez je na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Baze

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 18:52 sati.