|
Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta |
|
Alati za teme | Način prikaza |
28-09-2020, 22:34 | #1 |
Veteran
Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 779
Nivo reputacije: 166 |
Innokin Sceptre
Dimenzije i osnovne karakteristike uredjaja
Sa strane uredjaja se nalazi dugme za aktivaciju uredjaja,promjenu rezima rada i (po potrebi) za povlacenje ukoliko ne zelite koristiti autodraw funkciju.Sam pod je kapaciteta 3ml(ili 2ml u TPD verziji) i puni se sa strane,sa dovoljno velikom rupom za većinu bočica.Takodje na donjem delu se nalazi i tockic za podesavanje protoka vazduha u zavisnosti da li koristite mtl ili rdtl grijac.Magneti na podu nisu mnogo veliki ali drže dobro kao i na više-manje svakom pod sistemu koji sam probao.Sistem za mijenjanje grijača i grijači su izvanredno odrađeni u smislu da za ovih desetak dana korišćenja i tridesetak ml tečnosti ni kapi kondenza ni tečnosti nema.Stvarno odlično i najbolji pod koji sam koristio po ovom pitanju. U pakovanju se dobijaju dva grijača, 1.2ohm mtl grijac i 0.5ohm rdtl grijač.U zavisnosti od izbora grejaca,uredjaj ce raditi na razlicitim snagama(9w ili 10w ako koristite 1.2ohm mtl grejač i 18w ili 20w ako koristite 0.5 mesh rdtl grejac).Promjena snage se vrsi tako sto se uredjaj iskljuci(3x klik), a zatim se dužim pritiskom menja snaga(zelena lampica ce zatreperiti za normalni rezim,a ljubicasta za boost rezim,tj.za jacu snagu za taj grejac). 1.2 ohm grijač daje dobru aromu i veoma opušteno mtl povlacenje kada je zatvoren do kraja, odnosno rdtl povlačenje kada je protok vazduha pomeren na rdtl režim(u ovom slučaju autodraw funkcija ne radi već se za povlačenje mora koristiti prekidač).Veoma dobar ukus sa ovim grijačem koji radi na 9-10w i u kombinaciji sa 1400mah kapacitetom baterije ce bez problema izdrzati dan prosJecnog koriscenja ecigarete.Kao što rekoh, ako volite veoma opuštena mtl povlačenja.Mislim da bi vazdun trebao biti makar 20-30% restriktivniji da bi uredjaj radio kao dobar mtl uredjaj.Postoje neke najave da Innokin već sprema restriktivniji mtl grijač.Što se ostalog tiče,nema prskanja,zagorakisa,curenja,ništa. 0.5 Ohm mesh rdtl grijač takodje daje odličnu aromu.Za test je korišćena diy tečnost 70/30 vgpg - radi dobro, takodje bez ikakvih problema.Pošto ja 90% vremena parim mtl,ne znam koliko sam mjerodavan za protok vazduha na ovom grijaču-recimo da ja napravim obični kanthal 26ga grijač na Siren 2,otvorim vazduh skroz do kraja i tako koristim kao rdl-ovo je isto tolika količina vazduha.Iako sam očekivao uređaj koji ima dobre mtl grijače,moram priznati da mi više prija sa rdl grijačima. Aroma je odlična ,a grijači jeftini.Jedino je punjenje nešto duže(oko sat i po 0-100).Pristojan uredjaj za svakog kome odgovara protok vazduha koji daju grijači. |
27-05-2021, 23:16 | #2 |
Iskusan član
Registrovan: May 2021
Godine: 56
Pohvala: 70
Pohvaljen: 88
Nivo reputacije: 29 |
Re: Innokin Sceptre
Pošto planiram da kupim još jednu e-cig kao dopunu za bezbrižan dan imam li preporuku od strane korisnika?
|
28-05-2021, 10:19 | #3 |
Iskusan član
Pohvala: 238
Pohvaljen: 172
Nivo reputacije: 41 |
Pre pola godine sestru sam nagovorila da predje na elektronske cigarete kako u prodavnici nije bilo exceed d19 koji i sama imam,na preporuku radnika kupila je ovaj podić..
baterija drzi dan ipo, ne curi tecnost, ne stvara se kondez..grejaci povoljni.. jednom recju prezadovoljna je...mislim da je super za pocetnike kao i za one koji zele rezervni uredjaj.. |
Zahvalili : |
28-05-2021, 11:55 | #4 |
Veteran
Sve stoji što sam napisao.U međuvremenu su se pojavili i Innokin Sensis 0.65 ohm mtl grijači koji po recenzijama imaju dosta restriktivniji protok vazduha(čekam da se pojavi u domaćim prodavnicama pa da probam) kao i verzija mtl pod-a sa kojom je moguće još više dotegnuti vazduh da bi povlačenje bilo sličnije cigareti.Šta znam, ako imaš priliku da ga uzmeš i probaš to bi bilo najbolje.Po meni, ovo je pristojan i koristan uređaj.
|
28-05-2021, 12:37 | #5 |
Veteran
Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,400
Pohvaljen: 1,698
Nivo reputacije: 383 |
|
28-05-2021, 12:40 | #6 |
Veteran
Stizu mi grijači i potrošni materijal regularno poštom.A kupujem i u Srbiji.U cg postoji jedna prodavnica koja je najskuplja ecig prodavnica na svijetu.
|
28-05-2021, 12:59 | #7 |
Veteran
Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,400
Pohvaljen: 1,698
Nivo reputacije: 383 |
rekao si - "cekam da se pojavi u domacim prodavnicama"
jesu li te prodavnice u CG ? to sam mislio |
28-05-2021, 13:46 | #8 |
Veteran
Srbija ofkors,cisto sumnjam da ce u cg Ejoy nabavljati nesto sto nije makar par godina staro.Ljudi prodaju Tron atomizere po 22 eura
|
30-05-2021, 23:04 | #9 |
Iskusan član
Godine: 56
Pohvala: 70
Pohvaljen: 88
Nivo reputacije: 29 |
Kao početniku Zero je zadovoljavao po ceo dan, ali jedan izlazak na pecanje i eto problema, srećom pokvari se vreme pa stigoh do punjača, e zato reših još jedan pod i odluka pade na sceptre. Evo parim ga drugi dan još uvek baterija na zeleno sa nic-salt, zakon. Msm da je i jeftiniji za održavanje jeftiniji grejači, veća zapremina tanka u odbosu na Zero, danas naručih i jedan sa Health cabin-a pa kad stigne
|
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|