![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vaporesso target pm80 colors:
- Red - Green - Black - Blue - Brown - Silver - Silver purple - Silver blue - Silver carbon fiber - Silver net ![]() Specifications: - Size: 24.8mm x 33.4mm x 102mm - Display: Tft 0.96inch - Battery: 2000mah - Wattage: 5-80w - Capacity: 4ml / 2ml - Charging: 2A micro usb In the box: - VAPORESSO TARGET PM80 battery - 2 x VAPORESSO TARGET PM80 POD - GTX 0.2Ω mesh coil - GTX 0.3Ω mesh coil - Airflow silicone plugs - USB cable - User manual - Warranty card - Reminder card ![]() Vaporesso target pm80 je veoma kompaktan uredjaj koji mozete da koristite za mtl i za dtl parenje. Ovaj uredjaj moze da se kupi u 10 razlicitih boja sto je jako lepo. Dimenzije kompleta su 102mm x 33.4mm x 24.8mm, uredjaj fino stoji u ruci, udoban je za koriscenje i ne kliza se. Sto se tice kvaliteta izrade, sve je lepo uradjeno, sve je na mestu i nista ne zvecka, a od natpisa na uredjaju sa jedne strane se nalazi "Vaporesso target pm80". Sto se pakovanja tice, pakovanje je odlicno, u pakovanju se dobijaju 4 cepa za protok vazduha i u pakovanju se dobijaju dva grejaca i dva kertridza, za svaku pohvalu po meni i to se ne vidja cesto. ![]() Da krenem od kertridza, dakle u pakovanju dobijate dva kertridza sto je odlicno jer mozete nositi recimo dva kertridza sa sobom i u svakom imati drugu tecnost. Kertridz stoji u mestu uz pomoc magneta i kertridz stoji veoma dobro, nema sanse da ispadne. Sa gornje strane se nalazi usnik, po meni sasvim okej za koriscenje, glatka plastika je u pitanju. Kapacitet kertridza je 4ml sto je vise nego dobar kapacitet za ovako mali uredjaj. Sa donje strane se nalazi cep, kada podignete cep mozete da vidite rupu gde se sipa tecnost, rupa je sasvim okej velicine i kertridz moze da se napuni gorilla bocicom bez ikakvih problema. Takodje na ovom kertridzu sa donje strane se moze promeniti grejac. Grejac se menja veoma lako, a prilikom ubacivanja grejaca, grejac treba da se ubaci tako da ne blokira protok vazduha. Zbog pocetnika je bitno reci da kada prvi put koristite grejac obavezno sipajte par kapi tecnosti u grejac, a tek onda montirajte grejac i sipajte tecnost u kertridz. U pakovanju cete dobiti dva grejaca, dobicete gtx mesh 0.3ohm mesh grejac i preporucena snaga za ovaj grejac je od 32-45w, a takodje cete dobiti i gtx mesh 0.2ohm grejac i preporucena snaga za ovaj grejac je 45-60w. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sto se tice uredjaja, sa gornje strane se nalazi slot sa magnetima za kertridz i ovde se naravno nalazi konekcija. Takodje na gornjoj strani moda mozete da vidite sa svake strane po 3 rupice za protok vazduha i odavde vazduh prolazi i ide do grejaca. U pakovanju se dobijaju cepovi za protok vazduha, dobijate ukupno 4 komada pa mozete da stelujete vazduh. Na uredjaju mozete da vidite usb port koji je tu za punjenje baterije, a ovaj uredjaj ima integrisanu bateriju koja ima kapacitet 2000mah sto je po meni dobar kapacitet za uredjaj ovih dimenzija, a ovaj uredjaj podrzava 2A punjenje. Na prednjoj strani uredjaja se nalazi prekidac, ekran i plus i minus dugmici. Prekidac blago strci, a za sada radi bez ikakvih problema. Plus i minus dugmici takodje rade odlicno. Ekran na ovom uredjaju je 0.96inca. Ovo je ekran u boji sto je odlicno, znam da mnogi vole ali mnogi i ne vole ovakve ekrane. Ovaj uredjaj radi od 5- 80w. Uredjaj se pali i gasi pritiskom 5 puta na prekidac. Kada upalite uredjaj u vw rezimu rada na ekranu cete videti sledece: - Indikator baterije u procentima - Rezim rada - W - Best (predlog za grejac) - Otpor grejaca - V - Broj povlacenja - Vreme povlacenja Dakle na ekranu imamo dosta korisnih informacija. Da bi ste usli u meni potrebno je da zadrzite plus i minus dugme, a u meniju imamo sledece: - Vw - Vv - Smart vw - Puff - Theme - Default - Exit Na ovom uredjaju imamo opciju da koristimo vv rezim rada sto znam da mnogi vole, takodje ovde imamo smart vw rezim rada, a u tom rezimu rada uredjaj automatski podesava vatazu za novi grejac koji stavite. Ovde takodje mozemo da promenimo i boju na ekranu, a mozemo da biramo izmedju zelene, plave i ljubicaste boje. Uredjaj mozete zakljucati pritiskom 3 puta na prekidac, a na isti nacin uredjaj otkljucavate. Kada zakljucate uredjaj mozete da parite ali ne mozete da koristite plus i minus dugmice. ![]() ![]() ![]() ![]() Kako ovaj uredjaj radi i moje misljenje: Vaporesso pm80 je dostupan u 10 razlicitih boja pa je izbor veoma dobar. Dizajn uredjaja je po meni veoma lep, a kvalitet izrade je dobar i nemam nikakvih zamerki, nista ne zvecka, sve je na mestu. Uredjaj je udoban za koriscenje i ne kliza se u ruci sto mi se svidja. Pakovanje je odlicno, dobijaju se dva grejaca, dva kertridza i cetiri cepa za protok vazduha. Usnik je udoban za koriscenje ali nemate opciju da stavite drugi drip tip tako da ovo moze biti mana za nekog. Kapacitet od 4ml je zaista odlican za ovako mali uredjaj. Tecnost se sipa lako i bez bilo kakvih problema, a magneti drze kertridz odlicno u mestu. Prekidac i dugmici za sada rade odlicno, prekidac je kliktav i ima vrlo dobar odziv. Ekran je u boji i po meni ekran izgleda jako lepo, a tu je i opcija da se promeni boja na ekranu sto ce se mnogima svideti, a opet s druge strane mozda neko nece voleti ovakav ekran. Baterija ima 2000mah sto je odlicno za ovako mali uredjaj. Kada stavite uredjaj na punjac na ekranu ce pisati koliko vremena je potrebno da se baterija napuni, a takodje uredjaj podrzava 2A punjenje. Na ovom uredjaju mozemo da stelujemo vazduh koristeci cepove iz pakovanja, mozda nije sjajno resenje ali je fino da postoji opcija za stelovanje vazduha. Imamo opciju da zatvorimo vazduh samo sa jedne strane ili sa obe strane, a takodje mozete i da isecete cep pa da cep pokriva samo dve ili jednu rupu, zavisi kako vama odgovara. U svakom slucaju vazduha moze imati mnogo kada je skroz otvoren, a moze biti i mali protok vazduha kada stavite oba cepa. Uz uredjaj se dobijaju dva grejaca, a sam uredjaj je kompatibilan sa dosta grejaca. Takodje za ovaj uredjaj je dostupna i rba glava sto ce mnogi voleti. Sto se tice dostupnih grejaca imamo 0.2ohm mesh grejac, 0.3ohm mesh grejac, 0.6ohm mesh grejac, 0.8ohm mesh grejac, 1.2ohm grejac i rba grejac. Ja sam probao dosta grejaca ovde i da ne bih nabrajao za svaki posebno, veoma sam zadovoljan kako grejaci rade. Ono sto je jako lepo je to sto imamo dtl grejace i mtl grejace pa ovaj uredjaj moze biti interesantan mnogima. Aroma sa farbrickim grejacima je vrlo dobra i vrlo sam zadovoljan kako uredjaj radi. Sto se tice rba glave, postavljanje grejaca nije komplikovano, a s obzirom da je ovo starter kit mislim da je sjajno sto postoji rba grejac pa ce neki pocetnik moci da korsiti i fabricki, a kasnije i rba grejac. Aroma na rba grejacu je sasvim solidna, a rupa ispod grejaca je oko 2mm, moze da se koristi rba za mtl sa vazduhom zatvorenim do kraja, a kada se otvori vazduh moze i kao restriktivni dtl bez problema, cak po meni tako i bolje radi jer ja volim manju rupicu ispod grejaca. Sve u svemu ovo je veoma interesantan komplet koji se meni licno veoma svidja i veoma sam zadovoljan ovim kompletom. Mane: - Drip tip nije promenljiv - Nema usb c Dobre strane: - Izbor boja - Dobar kvalitet izrade - Udoban i kompaktan uredjaj - Cetiri cepa za vazduh u pakovanju - Dva grejaca u pakovanju - Dva kertridza u pakovanju - 4ml kapacitet - Lako se sipa tecnost - Kertridz stoji odlicno u mestu - Jako lep ekran po meni - Prekidac i dugmici su dobri - 2000mah baterija - Vv rezim rada - Smart vw rezim rada - Mogucnost da se menja boja na ekranu - Dobra aroma - Moze da se koristi kao mtl i kao dtl uredjaj - Rba glava Uredjaj se moze kupiti ovde: Kod:
https://store.vaporesso.com/products/target-pm80 ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 392
Pohvaljen: 526
Nivo reputacije: 131 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pozdrav drustvo,
![]() Probao caliburn slaba baterija, i iz drugog puta se nasao sa targetom pm 80. Za mene odlican pod, lako odrzavanje, dobra aroma i para, velika baterija koja se uz to i brzo napuni, sve u svemu sa dva moda i sest ketridza koje imam normalno mogu da funkcionisem, sve ostalo o ovom podu je ispricano, @Bet ga je lepo opisao u recenziji. E sad kao sto je i receno ovaj mod ima jednu manu a to je, kondenz vremenom prodje do elektronike i mod kao sto je receno zaglupi. To se desilo i sa oba moja moda, prvo je jedan poceo da brljavi, (porucim odmah zamenu) vracao se u normalu kada se prikljuci na punjac da bi na kraju skroz otkazao, spakujem ga u kutiju i u fioku, nedugo zatim se isto desi i sa drugim, rekoh da ne stoje bezveze ajd jedan da rastavim da vidim sta se unutra desava. Proces rastavljanja jednostavan, ovako to izgleda ![]() Skinete nalepnicu i ispod nje su dva srafcica koje treba odviti, blenem sad u mod i gledam kako izvaditi elektroniku. ![]() Onda sam uzeo drvenu dasku i u nju polako udarao mod sa onom stranom gde se stavlja ketridz da elektronika izadje, kad je izasla elektronika imao sam sta i da vidim, sva je masna i mokra ![]() ![]() Zatim vam je potreban sprej Abro electronic cleaner, ima ga po prodavnicama elektonike ili racunara, ne secam se gde sam ga kupio. ![]() Skinete neke dve tri gumice i dugmice sa elektronike i sa sprejem dobro isprskate, operete elektroniku. Sacekate neko vreme da se tecnost spreja osusi i mod ponovo radi ![]() Eto nadam se da sam pomogao da neki mod ne zavrsi u kanti ![]() |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=lO9LoB61QEk Ω |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 53
Pohvala: 756
Pohvaljen: 4,284
Nivo reputacije: 785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I sad lepo, pri vrhu staviš malo silikona, vratiš elektroniku i više nemaš taj problem
Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 392
Pohvaljen: 526
Nivo reputacije: 131 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Razmisljao sam o tome ali nemam trenutno silikon, inace tu na vrhu po obodu je ona bela gumica ali ipak prolazi tecnost, prolazi i pored plus i minus pina a to vec ne znam kako resiti, mada nije mi problem da ga u sest meseci rasklopim isperem i sklopim.
![]() Nisam napomenuo isprati i uticnice na kablicu i na modu ![]() |
![]() https://www.youtube.com/watch?v=lO9LoB61QEk Ω |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#5 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 10
Pohvaljen: 21
Nivo reputacije: 52 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Moj je trajao celih 2 meseca, kad sam ga otvorio ,puno sa ulje,cistio ali bez rezultata. Mod mi je bio jedan od omiljenih,ali zbog ovog problema vise nikad takav pod.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Nov član
![]() Registrovan: Jan 2020
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 20 ![]() |
![]()
voleo bih jedan ovaj