Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Elektronske cigarete - modeli
Zaboravljena šifra? Registracija

Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 05-08-2021, 03:54   #1
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 338
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju
Uobičajeno Vizz lit Jednokratna Elektronska Cigareta

Vizz lit specifications:

- Built-in 400mAh battery
- Pre-filled 2.4ml e-juice, 600 puffs
- 10 different flavors, Light-Bottom design
- Size: 93*14.5*14.5mm
- 5% Nic Salt

Vizz lit je jednokratna elektronska cigara. Uredjaj dolazi u kutiji gde se dobijaju ukupno 3 poda. Ovaj pod je prilicno malih dimenzija, dimenzije poda su 93*14.5*14.5mm i mogu da kazem da je pod prilicno udoban za koriscenje.
Na gornjoj strani imamo naravno drip tip koji je po meni sasvim prijatan.
Uredjaj ima bateriju od 400mah, a kapacitet tecnosti je 2.4ml. Njihova procena je da uredjaj moze da izdrzi nekih 600 povlacenja sto naravno zavisi od vaseg stila parenja.
Od ukusa imamo 10 razlicitih ukusa i to: Grape Ice, Nut Tobacco, Lush Ice, Banana Ice, Pineapple Ice, Strawberry, Cool Mint, Mango Ice, Peach Ice, Litchi Ice. Svaka tecnost ima 5% nikotina, a u pitanju je nic salt tecnost. Ja sam dobio pod sa ukusom jagode. Na donjoj strani uredjaja se nalaze dve rupice za protok vazduha, a sa donje strane se nalazi svetlo koje se pali svaki put kada povucete.

Kako uredjaj radi i moje misljenje:

Dakle imamo 10 razlicitih ukusa sto je po meni odlicno, a u kutiji se dobijaju 3 uredjaja sto je sasvim korektno. S obzirom da je ovo jednokratna cigareta, mislim da je vrlo dobra za ljude koji zele da ostave cigarete. Dimenzije su veoma dobre po meni i uredjaj je udoban za koriscenje. Po nekom mom misljenju jedan uredjaj bi trebao da vam potraje barem 3 dana. Sto se tice samog rada, ovaj uredjaj radi apsolutno odlicno, automatksi prekidac je veoma dobar i brzo reaguje. Protok vazduha je takodje odlican i dobijaju se fina mtl povlacenja. Sto se arome tice, tu mogu reci da je aroma veoma dobra, a verujem da je stavljeno mnogo arome u ovoj tecnosti. Sto se tice tecnosti koju sam ja dobio, oseca se jagoda i mentol. Throat hit sa 5% nikotina je prilicno jak i sigurno ce zadovoljiti mnoge korisnike. Sto se preporuke tice, ako zelite da probate jednokratne cigarete ili vam treba zbog necega, sto da ne, uredjaj je odlican, ovako vam zaista nije potreban, dok preporuka za pocetnike ide jer imate malu i zgodnu cigaretu sa jakim throat hitom pa ce pocetnici lakse da ostave cigarete.

Moze se kupiti ovde:

Kod:
https://www.sourcemore.com/vizz-lit-disposable-kit.html
Code: LITK
$14.9

shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 25-04-2023, 19:47   #2
Vapester
Nov član

Registrovan: Jan 2020
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 18
Vapester je na dobrom putu
Uobičajeno Re: Vizz lit Jednokratna Elektronska Cigareta

mislim da je predobro
Vapester nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Elektronske cigarete - modeli

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 06:34 sati.