|
Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta |
|
Alati za teme | Način prikaza |
14-06-2020, 18:04 | #1 |
Moderator
Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 338 |
Freemax autopod 50
Freemax autopod colors:
- Blue - Blue yellow - Gunmetal - Black red - Coral - Green Specifications: - Size: 43.5mm x 24.5mm - Battery capacity: 2000mah - Pod capacity: 4ml - Output wattage: 5-50w In the box: - Freemax autopod mod - Freemax autopod pod - 2 mesh coils - Protection case - Usb cable - User manual Freemax autopod je komplet koji se sastoji od moda i kertridza. Uredjaj radi od 5-50w i ovo je jedan veoma jednostavan uredjaj za koriscenje. Dimenzije ovog uredjaja su 43.5mm x 24.5mm, a uredjaj se moze kupiti u ukupno 6 boja. Uredjaj dolazi u jako finom pakovanju, u pakovanju cete pored uredjaja dobiti dva grejaca sto je jako dobro i dobicete zastitu za uredjaj sto je po meni odlicno. Kvalitet izrade uredjaja je vrlo solidan, sve je kako treba, nema zveckanja kada protresete uredjaj i uredjaj deluje sasvim okej u ruci. Od detalja na uredjaju sa jedne strane se nalazi "Freemax", a sa zadnje strane je "Designed by Freemax". Da krenemo od kertridza, kertridz stoji u mestu uz pomoc magneta i mogu da kazem da sasvim lepo stoji u mestu, nema nikakvog lufta. Usnik je sasvim okej za koriscenje za dtl parenje, u pitanju je glatka plastika. Na jednoj strani kertridz je usecen i ovde prolazi vazduh i ide do grejaca. Kertridz ima kapacitet 4ml sto je dobar kapacitet po meni, a tecnost se sipa sa donje strane. Dakle sa donje strane kertridza se nalazi cep i kada podignete cep videcete rupu gde se sipa tecnost. Rupa nije prevelika ali taman dovoljna za gorilla bocicu, tako da se sa ovakvom bocicom tecnost sipa lako, dok cete sa bocicama sa sirim vrhom teze napuniti kertridz. Kertridz je tamnije boje pa je malo teze videti tecnost sto moze biti zamerka za nekog. Grejac se ubacuje sa donje strane i nema navoja, grejac stoji uz pomoc dva o ringa. Uz uredjaj cete dobiti dva grejaca sto je jako lepo, dobicete ax2 mesh grejac koji ima otpor 0.25ohm, a preporuceno za ovaj grejac je 30-50w, drugi grejac koji cete dobiti je ax2 mesh grejac koji ima otpor 0.5ohm i preporuceno za ovaj grejac je 15-30w. Oba grejaca koja cete dobiti u pakovanju su dual mesh grejaci. Na ovom uredjaju imamo mogucnost da podesavamo protok vazduha, a prsten za podesavanje protoka vazduha se srafi sa donje strane grejaca. Po meni je veoma lepo sto imamo mogucnost da stelujemo vazduh i vazduh se steluje bez bilo kakvih problema. Sa gornje strane moda se nalazi slot gde se ubacuje kertridz i kertridz kao sto sam rekao stoji dobro u mestu. Na prednjoj strani uredjaja imamo prekidac, plus i minus dugmice i ekran. Prekidac je veoma kliktav i strci, za sada posle par dana koriscenja radi veoma dobro i mogu da kazem da mi se prekidac svidja, udoban je za koriscenje. Plus i minus dugmici su takodje veoma kliktavi. Ekran je sasvim lepo osvetljen i sve se lepo vidi na ekranu. Sa donje strane uredjaja se nalazi usb c port sto je lepo, a ovaj uredjaj ima ugradjenu bateriju kapaciteta 2000mah. Takodje podrzava punjenje od 2A. Uredjaj radi od 5-50 wati i pritiskom na plus ili minus dugme menjate za po 1w. Ovaj uredjaj se pali i gasi pritiskom 5 puta na prekidac, a na isti nacin se i gasi. Kada upalite uredjaj na ekranu cete videti sledece: - Broj povlacenja - Vreme povlacenja - W - Otpor grejaca - V - Indikator baterije Kada kliknete 3 puta na prekidac ulazite u meni, a u meniju imate sledece: - Set (timeout, puff counter, puff time, factory reset) - Info (battery, version, temp) - Exit Uredjaj mozete da zakljucate pritiskom na plus i minus dugme, a na isti nacin se uredjaj i otkljucava, kada je uredjaj zakljucan mozete pariti ali ne mozete da koristitie plus i minus dugmice. Ovde takodje imate opciju da rotirate ekran, a to mozete uraditi kada zadrzite prekidac i minus dugme. Zastite na uredjaju: - Low Resistance Protection - Short Circuit Protection - Open Circuit Protection - 10S Timeout Protection - Low Voltage Protection - High-Temp Protection Kako uredjaj radi i moje misljenje: Uredjaj se moze kupiti u 6 razlicitih boja pa je izbor sasvim solidan, ja sam dobio uredjaj u crno crvenoj boji i uredjaj izgleda prilicno lepo po meni u ovoj boji. Kvalitet izrade uredjaja je dobar, nista ne zvecka i uredjaj deluje solidno u ruci. Pakovanje je takodje dobro jer se dobijaju dva grejaca i futrola za uredjaj. Usnik je okej za koriscenje ali nije promenljiv pa ce ovo biti mana za nekog. Kapacitet kertridza je 4ml sto je dobar kapacitet, a tecnost se sipa lako sa gorilla bocicama, dok cete teze sipati sa bocicama sa debljim vrhom. Kertridz stoji odlicno u mestu i nema nikakvog lufta. Kertridz je tamne boje pa se zbog toga tecnost slabije vidi, sto moze biti mana za nekog. Grejaci se menjaju lako, a imamo i opciju za podesavanje protoka vazduha sto je vrlo dobro. Prekidac i dugmici rade bez problema i prekidac je udoban za koriscenje. Uredjaj ima ekran sto je jako lepo, ekran je lepo osvetljen i na ekranu imate sve potrebne informacije. Uredjaj ima usb c i ugradjenu bateriju od 2000mah sto je po meni okej za jedan ovakav uredjaj. Sto se tice rada uredjaja, uredjaj radi sasvim okej, nema nikakvih problema za sada. Sto se tice arome i rada ovih grejaca, ja sam vrlo zadovoljan, mada probao sa gomilu freemax grejaca za dtl parenje i aroma je uvek bila odlicna, po meni rade veoma dobre grejace. Od ovih grejaca, veoma mi se svidja 0.5ohm grejac jer moze da se podesi vazduh da bude restriktivan i da se pari na nizoj snazi do 30w sto je odlicna kombinacija za ovaj uredjaj. Sve u svemu interesantan uredjaj za one koji zele kompaktan dtl uredjaj sa mesh grejacima. Mane: - Drip tip nije promenljiv - Tamna boja kertridza Dobre strane: - Dobar kvalitet izrade - Dva grejaca u pakovanju - Silikonska futrola u pakovanju - Kertridz stoji dobro u mestu - 4ml kapacitet - Udoban drip tip za dtl koriscenje - Prekidac i dugmici rade dobro - Usb c - 2000mah baterija - Udoban za koriscenje - Ima ekran sa potrebnim informacijama - Dobra aroma - Podesavanje protoka vazduha Uredjaj se moze kupiti ovde: Kod:
https://www.freemaxvape.com/product/autopod50-kit/ |
29-06-2020, 13:48 | #2 |
Banned
Registrovan: May 2020
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 0 |
Re: Freemax autopod 50
Веома модеран, дугог трајања батерије и комфоран за употребу. Пријатељ је купио црвени модел као поклон својој жени и рекли су ми да је веома срећна.
|
24-06-2021, 16:07 | #3 |
Moder
Registrovan: Apr 2014
Godine: 39
Pohvala: 167
Pohvaljen: 267
Nivo reputacije: 85 |
Da li negde kod nas ima da se nadaju grejaci za ovo?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока |
24-06-2021, 17:36 | #4 |
Veteran
Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 350
Pohvaljen: 1,669
Nivo reputacije: 253 |
nema...sourcemore, healthcabin....
|
25-04-2023, 19:48 | #5 |
Nov član