Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Elektronske cigarete - modeli
Zaboravljena šifra? Registracija

Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 27-05-2021, 02:03   #1
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 338
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju
Uobičajeno Vaporesso swag px80

Vaporesso swag px80 kit colors:

- Leather brown
- Brick black
- Emberald green
- Gunmetal grey
- Imperial red

Specifications:

- Cartridge Capacity: 4ml
- Battery: External 18650 battery
- Display: 0.96 inch TFT screen
- Charging: Type-C, 5V/2A
- Output Wattage: 5-80W
- Size: 99.7mm x 47.9mm x 25.1mm

In the box:

1* Swag PX80 Mod
1* Swag Pod (4ml)
1* GTX 0.2ohm Mesh Coil
1* GTX 0.3ohm Mesh Coil
1* Type-C USB Cable
1* User Manual
1* Warranty Card
1* Reminder Card

Swag px80 je komplet koji se sastoji od po meni lepog moda i poda. U pakovanju sa ovim kompletom cete dobiti dva grejaca. Atomizer radi sa gtx grejacima, a mod je kompatibilan sa 18650 bateriijama. Dimenzije kompleta su prilicno okej po mom misljenju i uredjaj je vrlo udoban za koriscenje.

Swag pod

U pakovanju cete dobiti samo jedan pod, ali za ovaj pod dobijate dva grejaca. Pod stoji odlicno u mestu uz pomoc magneta i nema sanse da ispadne. Sa gornje strane poda se nalazi drip tip i ovaj drip tip nije promenljiv ali je vrlo udoban za koriscenje. Na drip tipu mozete da vidite strelicu i ovde se grejac vadi tako sto prvo treba da zavrtite drip tip i otkljucate. Kada otkljucate treba samo da gurnete drip tip na dole i grejac ispada, veoma jednostavan sistem za menjanje grejaca, mnogo mi se svidja. Takodje ono sto je jako dobro ovde je to sto mozete da promenite grejac kada imate tecnosti u tanku jer cete zatvoriti rupe za dotok tecnosti kada izbacite grejac napolje. Sa donje strane atomizera se nalazi rupa gde se sipa tecnost i tecnost moze lako da se sipa bez ikakvih problema. Kapacitet ovog tanka je 4ml sto je po meni sasvim okej kapacitet. Na donjoj strani atomizera takodje mozete da vidite dve rupe za protok vazduha, a ovde vazduh podesavate tako sto okrecete pod, na modu se takodje nalaze dve rupe za protok vazduha.

Sa gornje strane moda se naravno nalazi slot za kertridz i kao sto sam rekao odlicno stoji u mestu. Ovde je sve jako lepo izolovano i nema nikakvih problema. Na gornjoj strani moda mozete da vidite i poklopac za bateriju, navoji su ovde dosta dobri a ovaj mod koristi 18650 bateriju. Za ovaj mod mozete posebno da kupite adapter pa da koristite i atomizere sto je jako lepo. Na prednjoj strani moda se nalazi prekidac, usb port i plus i minus dugmici. Prekidac i dugmici rade lepo i nisam imao nikakvih problema. usb na ovom uredjaju je usb c i mozete da ga koristite da punite bateriju. Na jednoj strani moda se nalazi i ekran i on je sakriven sto po meni izgleda prilicno zanimljivo.
Uredjaj se pali kada kliknete 5 puta na prekidac, a na isti nacin se uredjaj i gasi. Kada upalite uredjaj na ekranu cete videti sledece:

- Indikator baterije
- Rezim rada
- W
- Preporuka za grejac
- Ohm
- V
- Puff
- Time

Kada zadrzite plus i minus dugme ulazite u meni i ovde imate sledece:

- Vw
- V
- Smart vw
- Puff
- Theme
- Exit

Kako uredjaj radi i moje misljenje:

Da krenem od poda, uz pod se dobijaju dva grejaca sto je jako lepo, a ovaj pod koristi gtx grejace. Takodje imate mogucnost da kupite rba grejac sto je odlicno jer mozete da ustedite. Drip tip nije promenljiv ali je jako udoban za koriscenje, ne bih uzimao kao manu zbog sistema vadjenja grejaca. Dakle sistem za menjanje grejaca je jako dobar i lako se menjaju grejaci, takodje mozete da promenite grejac dok imate tecnosti u tanku sto je odlicno. Kapacitet je 4ml sto je dobar kapacitet i lako se sipa tecnost. Pod stoji odlicno u mestu i ovde mozete da podesite protok vazduha sto je takodje dobro na ovom uredjaju. Sto se tice arome, aroma je jako dobra, ja sam iskoristio gomilu gtx grejaca i veoma sam zadovoljan ovim grejacima.
Mod je jako udoban za koriscenje i dimenzije moda su sasvim okej po meni. Prekidac i dugmici rade odlicno i ovde imamo usb c sto je takodje dobro. Svidja mi se ekran na ovom uredjaju, po meni je interesantno sto se ekran ne vidi kada je ugasen. Imamo opciju da menjamo temu sto je takodje po meni dobro. Imamo i par rezima rada koje mozete da koristite. Ono sto vredi da se napomene je to sto uredjaj nema step up, a to vam je bitno ukoliko kupite adapter za 510 jer necete moci da koristite uredjaj preko 4v i snaga ce opadati kako se prazni baterija, a takodje vam je bitno i ako koristite rba grejac. Svakako je dobro sto moze da se kupi adapter za ovaj uredjaj i rba grejac. Sve u svemu, po meni sasvim solidan komplet.

Mane:

- Mod nema step up i radi do 4V, ovo vam nije bitno ukoliko koristite fabricke grejace ovde

Dobre strane:

- Dva grejaca u pakovanju
- Kapacitet 4ml
- Odlican nacin da se menja grejac
- Udoban drip tip
- Jako dobra aroma
- Veliki izbor grejaca kao i rba grejac
- Moze da se kupi 510 adapter
- Svidja mi se ekran na ovom uredjaju
- Usb c
- Podesavanje vazduha
- Opcija da se promeni tema i rezim rada
- Dobro izolovan mod

Uredjaj se moze kupiti ovde:
Kod:
https://store.vaporesso.com/products/swag-px80
shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-06-2022, 15:24   #2
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,389
Pohvaljen: 1,694
Nivo reputacije: 382
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju
Uobičajeno Re: Vaporesso swag px80

ah taj step up
nije mi ni najjasnije sta je to
da li bih mogao da koristim kao normalan mod (sa mtl rta atomizerom) na nekih 6,5 w da nema probleme u radu ?
al aj recimo 10 w iako mi je dosta 6,5 w al nek bude 10 w
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-06-2022, 17:57   #3
Milanez
Veteran

Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

dobio sam odgovor ,objasnio @mad AG
Staro 22-06-2022, 18:23   #4
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,310
Pohvaljen: 1,929
Nivo reputacije: 432
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

@mad Ag,

◔‿◔
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-06-2022, 18:39   #5
Milanez
Veteran

mozda nisam trebao da pominjem coveka ,..
Staro 22-06-2022, 21:23   #6
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 962
Nivo reputacije: 192
Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

@Milanez,no problemo,opušteno.
Mad AG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-09-2022, 17:18   #7
n1k0l4
Nov član

Registrovan: Nov 2016
Pohvala: 0
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 30
n1k0l4 je na dobrom putu

Imao s ga,lukla mi ona gumica na atomizeru posle mesec dana

Moderator poruka
u prvih petnaest minuta koristi opciju EDIT za dodavanje teksta/slike/smajli…

Ali solidan mod za pocetnike,ne curi ,ima magnet i smekerski je
n1k0l4 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-10-2022, 09:29   #8
Manca Al
Nov član

Registrovan: Oct 2022
Pohvala: 1
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 9
Manca Al je na dobrom putu

Swag px80 je i više nego odlican uredjaj, kako za pocetnike tako i za one zahtevnije. Licno ga koristim i u kombinaciji sa Vapefly Nicolas II MTL S daje odlicne rezultate. Sada hocu da kupim još jedan za suprugu.
Manca Al nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-11-2022, 12:44   #9
Parnament
Nov član

Registrovan: Nov 2022
Pohvala: 2
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 8
Parnament je na dobrom putu

Moderator poruka
nema potrebe citirati post neposredno iznad svog

Jel puno gubi snagu sa 510 adapterom? Ne znam da li bi mogo da radi poso i za RDL sa tipa 0.5ohm grejacem
Parnament nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-03-2023, 05:30   #10
Coco
Nov član

Registrovan: Jun 2022
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 10
Coco je na dobrom putu

Pozdrav. ima li neko rešenje za moj uređaj :(

Piše da je preporučeno 6-10w, a ja ni na 80w ne osećam jačinu tj. moram da vučem kao luda da bih imala dovoljno pare. Juče sam kupila novu bateriju, isti problem.. samo sam bacila novac.
Grejač je dobar.
Sve u redu koliko ja mogu da vidim, čak sam i ove rupice za protok vazduha malo bocnula iglom u slučaju da su se zapušile, ni to ne pomaže.
Kad sam ga kupila bila mi je dovoljna jačina 3mg nikotina da imam dobar hit throat , sad ne pomaže ni 18-ica.
Ne razumem u čemu je problem
Coco nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-04-2023, 20:44   #11
Vapester
Nov član

Registrovan: Jan 2020
Nivo reputacije: 18
Vapester je na dobrom putu

Odlican model , samo mi je pitanje atomizera
Vapester nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-01-2024, 08:58   #12
predator__011
Nov član

Registrovan: Jan 2024
Nivo reputacije: 4
predator__011 je na dobrom putu

Gledao neke recenzije,neko kaze da nije za mtl? Vasa iskustva?
predator__011 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Elektronske cigarete - modeli

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:05 sati.