![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 340 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vaporesso Target 80 colors:
- Black - Grey - Blue - Green - Red ![]() Specifications: - Capacity: 5ml(standard) / 2ml(TPD) - Coils & Suggested Wattage: GTX 0.2hm Mesh Coil(45-60W), GTX 0.3ohm Mesh Coil(32-45W) - Battery Capacity: 3000mAh - Output Power: 5-80W - Charging Current: DC 5V/2A, Type-C - Battery Display: 0.96 inch TFT screen In the box: 1* Target 80 Mod 1* GTX Pod Tank 26(5ml) 1* GTX 0.2ohm Mesh Coil 1* GTX 0.3ohm Mesh Coil 1* Type-C Cable 1* User Manual 1* Warranty Card ![]() Vaporesso target 80 kit se sastoji od target 80 moda i GTX pod tanka. Ovaj komplet dolazi u pakovanju gde pored atomizera i moda dobijate i dva grejaca sto je sasvim okej. Zajedno atomizer i mod po meni izgledaju sasvim okej. Kvalitet izrade je dobar sto se tice moda, dok je atomizer malo slabijeg kvaliteta ali je to okej jer je u pitanju pod tank, a kad se to uzme u obzir sve je okej. Po mom misljenju komplet izgleda sasvim solidno. Da krenem od poda. Dakle dobija se jedan pod tank koji je 26mm u precniku. Sa gornje strane se nalazi drip tip i drip tip nije zamenljiv, ali je drip tip sasvim okej za koriscenje. Pod tank se puni sa gornje strane i sve sto treba da uradite je da malo zaokrenete top cap i mozete da vidite rupu gde se sipa tecnost. Preko rupe se nalazi zastita sto je sasvim okej. Sto se tice rupice, ona je takodje dobra i mozete da sipate tecnost bez ikakvih problema. Ovaj pod tank ima kapacitet od 5ml sto je vise nego dobro po mom misljenju. Uz njega dobijate 2 grejaca i to gtx mesh 0.2ohm grejac i gtx mesh 0.3ohm grejac. Grejaci se menjaju veoma lako sa donje strane, a baza se vadi tako sto se samo izvuce napolje, stoji u mestu uz pomoc magneta koji su jaki. Na bazi se nalazi i prsten za podesavanje protoka vazduha i sa svake strane se nalazi po jedan slot koji je podeljan na pola, a vazduh se veoma lako podesava. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sto se tice moda, kvalitet je prilicno dobar i sve izgleda kako treba. Sa gornje strane se nalazi konekcija koja deluje vrlo solidno i usrafljena je sa gornje strane. Svidja mi se dizajn konekcije jer se nece guliti od atomizera. Navoji ovde deluju sasvim dobro i nikakvih problema nema ovde. Takodje kod konekcije se nalazi detalj koji ce se nekom svideti, a nekome nece. Detalj je tu kako bi ste mogli mod da zakacite za nesto, meni licno malo smeta, tako da uzmite u obzir da moze malo smetati. Dizajn moda je ovako prilicno okej i lepo mi izgleda mod. Sa prednje strane moda se nalazi prekidac, ekran, dugmici i usb port. Ovaj uredjaj ima usb c port sto je veoma dobro, a takodje mod ima integrisanu bateriju od 3000mah sto je vise nego dobro po mom misljenju. Prekidac je mekan i prilicno prijatan za koriscenje, takodje brzo reaguje. Plus, minus i meni dugme takodje rade bez ikakvih problema. Sto se tice ekrana, ovde imamo ekran u boji koji je osvetljen kako treba i sve se na ekranu vidi lepo. Ovaj uredjaj radi od 5-80. Pritiskom 3 puta na meni dugme ulazite u meni i tu mozete da vidite sledece: - F[t] mode - Pulse mode - Vwn mode - Diy mode - System set - Exit Takodje moze da promenite i rezim rada kada zadrzite dugo meni dugme a onda listate kroz rezime rada. Da bi ste zakljucali uredjaj treba da kliknete 3 puta na prekidac, i tada su zakljucani samo dugmici, treba da uraditi isto da bi ste otkljucali uredjaj. ![]() ![]() ![]() ![]() Moje misljenje: Pakovanje je sasvim solidno jer se dobijaju dva grejaca i to mnogo znaci, a takodje se oba grejaca dobijaju zapakovani. Kvalitet moda je kao sto sam rekao prilicno dobar i nemam na sta da se zalim. Pod ima sasvim okej drip tip za koriscenje, ali drip tip nije promenljiv sto moze biti zamerka. Punjenje sa gornje strane radi odlicno i brzo mozete da napunite pod. Kapacitet od 5ml je odlican i lako mozete da zamenite grejace. Protok vazduha se prilicno lako podesava. Sto se tice samog rada, ja licno volim ove vaporesso grejace i mislim da sam njih najvise i potrosio, zaista nikakve zamerke na rad i na aromu ovih grejaca, odlicni su po meni. Mod je prilicno udoban za koriscenje i svidja mi se prekidac, dosta je prijatan za koriscenje. Imamo usb c sto je sjajno i uredjaj ima bateriju od 3000mah sto je vise nego okej kapacitet. Ekran je lep i u boji, a sve se lepo vidi na ekranu. Takodje imamo opcije sto se tice rezima rada pa je i to okej. Na gornjoj strani moda se nalazi i detalj pa mozete mod da zakacite za nesto sto verujem da ce neko koristiti ali meni malo smeta jer nisam navikao, svakako ovo ce za nekog biti dobro, a za nekog lose kod ovog moda. Sto se rada tice, mod radi veoma dobro i tu nema nikakvih zamerki. Po mom misljenju vise nego solidan kit. Mane: - Drip tip nije promenljiv - Detalj na modu ce se nekom svideti nekom ne Dobre strane: - Dva grejaca u pakovanju - Udoban drip tip - Lako se sipa tecnost - Lako se menjaju grejaci - Lako se podesava vazduh - Kapacitet 5ml - Veoma dobra aroma - Kvalitet moda je dobar - Konekcija je dobra - Mod je udoban za koriscenje - Ekran u boji - 3000mah baterija - Detalj na modu koji ce se nekom svideti a nekom nece Uredjaj se moze kupiti ovde: Kod:
https://www.vaporesso.com/vape-kits/target-80 ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|