Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Elektronske cigarete - modeli
Zaboravljena šifra? Registracija

Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 29-08-2021, 19:43   #1
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 340
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju
Uobičajeno VAPORESSO TARGET 80

Vaporesso Target 80 colors:

- Black
- Grey
- Blue
- Green
- Red

Specifications:

- Capacity: 5ml(standard) / 2ml(TPD)
- Coils & Suggested Wattage: GTX 0.2hm Mesh Coil(45-60W), GTX 0.3ohm Mesh Coil(32-45W)
- Battery Capacity: 3000mAh
- Output Power: 5-80W
- Charging Current: DC 5V/2A, Type-C
- Battery Display: 0.96 inch TFT screen

In the box:

1* Target 80 Mod
1* GTX Pod Tank 26(5ml)
1* GTX 0.2ohm Mesh Coil
1* GTX 0.3ohm Mesh Coil
1* Type-C Cable
1* User Manual
1* Warranty Card

Vaporesso target 80 kit se sastoji od target 80 moda i GTX pod tanka. Ovaj komplet dolazi u pakovanju gde pored atomizera i moda dobijate i dva grejaca sto je sasvim okej. Zajedno atomizer i mod po meni izgledaju sasvim okej. Kvalitet izrade je dobar sto se tice moda, dok je atomizer malo slabijeg kvaliteta ali je to okej jer je u pitanju pod tank, a kad se to uzme u obzir sve je okej. Po mom misljenju komplet izgleda sasvim solidno.

Da krenem od poda. Dakle dobija se jedan pod tank koji je 26mm u precniku. Sa gornje strane se nalazi drip tip i drip tip nije zamenljiv, ali je drip tip sasvim okej za koriscenje. Pod tank se puni sa gornje strane i sve sto treba da uradite je da malo zaokrenete top cap i mozete da vidite rupu gde se sipa tecnost. Preko rupe se nalazi zastita sto je sasvim okej. Sto se tice rupice, ona je takodje dobra i mozete da sipate tecnost bez ikakvih problema. Ovaj pod tank ima kapacitet od 5ml sto je vise nego dobro po mom misljenju. Uz njega dobijate 2 grejaca i to gtx mesh 0.2ohm grejac i gtx mesh 0.3ohm grejac. Grejaci se menjaju veoma lako sa donje strane, a baza se vadi tako sto se samo izvuce napolje, stoji u mestu uz pomoc magneta koji su jaki. Na bazi se nalazi i prsten za podesavanje protoka vazduha i sa svake strane se nalazi po jedan slot koji je podeljan na pola, a vazduh se veoma lako podesava.

Sto se tice moda, kvalitet je prilicno dobar i sve izgleda kako treba. Sa gornje strane se nalazi konekcija koja deluje vrlo solidno i usrafljena je sa gornje strane. Svidja mi se dizajn konekcije jer se nece guliti od atomizera. Navoji ovde deluju sasvim dobro i nikakvih problema nema ovde. Takodje kod konekcije se nalazi detalj koji ce se nekom svideti, a nekome nece. Detalj je tu kako bi ste mogli mod da zakacite za nesto, meni licno malo smeta, tako da uzmite u obzir da moze malo smetati. Dizajn moda je ovako prilicno okej i lepo mi izgleda mod.
Sa prednje strane moda se nalazi prekidac, ekran, dugmici i usb port.
Ovaj uredjaj ima usb c port sto je veoma dobro, a takodje mod ima integrisanu bateriju od 3000mah sto je vise nego dobro po mom misljenju. Prekidac je mekan i prilicno prijatan za koriscenje, takodje brzo reaguje. Plus, minus i meni dugme takodje rade bez ikakvih problema. Sto se tice ekrana, ovde imamo ekran u boji koji je osvetljen kako treba i sve se na ekranu vidi lepo. Ovaj uredjaj radi od 5-80.
Pritiskom 3 puta na meni dugme ulazite u meni i tu mozete da vidite sledece:

- F[t] mode
- Pulse mode
- Vwn mode
- Diy mode
- System set
- Exit

Takodje moze da promenite i rezim rada kada zadrzite dugo meni dugme a onda listate kroz rezime rada. Da bi ste zakljucali uredjaj treba da kliknete 3 puta na prekidac, i tada su zakljucani samo dugmici, treba da uraditi isto da bi ste otkljucali uredjaj.

Moje misljenje:

Pakovanje je sasvim solidno jer se dobijaju dva grejaca i to mnogo znaci, a takodje se oba grejaca dobijaju zapakovani. Kvalitet moda je kao sto sam rekao prilicno dobar i nemam na sta da se zalim. Pod ima sasvim okej drip tip za koriscenje, ali drip tip nije promenljiv sto moze biti zamerka. Punjenje sa gornje strane radi odlicno i brzo mozete da napunite pod. Kapacitet od 5ml je odlican i lako mozete da zamenite grejace. Protok vazduha se prilicno lako podesava. Sto se tice samog rada, ja licno volim ove vaporesso grejace i mislim da sam njih najvise i potrosio, zaista nikakve zamerke na rad i na aromu ovih grejaca, odlicni su po meni.
Mod je prilicno udoban za koriscenje i svidja mi se prekidac, dosta je prijatan za koriscenje. Imamo usb c sto je sjajno i uredjaj ima bateriju od 3000mah sto je vise nego okej kapacitet. Ekran je lep i u boji, a sve se lepo vidi na ekranu. Takodje imamo opcije sto se tice rezima rada pa je i to okej. Na gornjoj strani moda se nalazi i detalj pa mozete mod da zakacite za nesto sto verujem da ce neko koristiti ali meni malo smeta jer nisam navikao, svakako ovo ce za nekog biti dobro, a za nekog lose kod ovog moda. Sto se rada tice, mod radi veoma dobro i tu nema nikakvih zamerki. Po mom misljenju vise nego solidan kit.

Mane:

- Drip tip nije promenljiv
- Detalj na modu ce se nekom svideti nekom ne

Dobre strane:

- Dva grejaca u pakovanju
- Udoban drip tip
- Lako se sipa tecnost
- Lako se menjaju grejaci
- Lako se podesava vazduh
- Kapacitet 5ml
- Veoma dobra aroma
- Kvalitet moda je dobar
- Konekcija je dobra
- Mod je udoban za koriscenje
- Ekran u boji
- 3000mah baterija
- Detalj na modu koji ce se nekom svideti a nekom nece

Uredjaj se moze kupiti ovde:
Kod:
https://www.vaporesso.com/vape-kits/target-80

shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Elektronske cigarete - modeli

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 13:48 sati.