|
Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta |
|
Alati za teme | Način prikaza |
24-11-2021, 05:11 | #1 |
Moderator
Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 339 |
Vaporesso Zero 2
Vaporesso zero 2 colors:
- Carbon Fiber - Black - Black Blue - Black Red - Black Green - Black Purple Specifikacije: Size: 89*31.8*19mm Pod Capacity: 3ml(standard), 2ml(TPD) Output Power: 1.3ohm CCELL Pod(9W), 1.0ohm Mesh Pod(11W) Battery Capacity: 800mAh Battery Display: Dynamic tidal light Charging Current: Type-C, 1A Charging Time: 45mins In the box: 1* Zero 2 Battery 1* Zero 2 1.0ohm Mesh Pod 1* Zero 2 1.3ohm CCELL Pod 1* E-liquid Filling Bottle (10ml) 1* Type-C Cable 1* User Manual 1* Warranty Card Od Vaporessa je stigao novi zero pod sistem. Ovaj pod sistem je novija verzija vec svima poznatog zero pod sistema. Uredjaj dolazi u sasvim lepom pakovanju gde dobijate dva poda sto je odlicno i dobijate bocicu kojom cete sipati tecnost u pod. Kvalitet izrade uredjaja je odlican, bez bilo kakve zamerke. Dimenzije ovog uredjaja su 89*31.8*19mm, a uredjaj je unapredjen u odnosu na prethodnu verziju, mada ima i da su izbacili nesto. Pod: Dakle ovaj uredjaj cete dobiti sa dva poda sto je veoma dobro. Pod stoji veoma dobro u mestu uz pomoc magneta. Usnik je vrlo udoban za koriscenje. Ono sto je jako dobro je to sto je ovaj pod kompatibilan sa podovima od prethodne verzije poda. Kapacitet poda je 3ml kod standardne verzije i to je odlicno jer je ovde uredjaj unapredjen po meni. Sto se tice sipanja tecnosti, ovde se tecnost sipa sa donje strane, a sistem je kao i kod prethodnog poda, dobijate bocicu u pakovanju pa lako i brzo mozete da sipate tecnost. Sto se tice podova imate opciju da koristite 1ohm mesh grejac i 1.3ohm ccell grejac. Mod: Sa gornje strane je naravno slot, a izolacija deluje vrlo okej. Sto se tice samog dizajna, podseca na stari zero, ali je naravno dizajniran drugacije i malo modernije po meni. Takodje mogu da kazem da je prilicno udoban za koriscenje. Uredjaj ima bateriju od 800mah sto je bolje nego kod starije verzije. Sa donje strane se nalazi usb c i ovaj uredjaj podrzava 1A punjenje. Na uredjaju se nalazi i indikator baterije i vidi se vise lampica i to mi se dosta svidja. Za razliku od starijeg zera ovde ne moze da se podesava snaga, vec uredjaj radi u konstantnom rezimu rada i to na 9w sa 1.3ohm grejacem i na 11w sa 1ohm grejacem, sto je po meni sasvim okej i vrlo jednostavno. Moje misljenje: Kvalitet izrade je veoma dobar, zaista nikakvih problema nema. U pakovanju se dobijaju dva poda i bocica sto je vrlo korektno. Usnik je udoban i tecnost se sipa lako koristeci bocicu iz pakovanja. Takodje lepo mozete da vidite tecnost u podu. Pod stoji sjajno u mestu i uredjaj je kompatibilan sa podovima od starog zera sto je odlicno. Kapacitet poda je 3ml sto je jako dobro. Sam uredjaj je lepo dizajniran po meni i udoban je za koriscenje. Baterija je 800mah sto je bolje nego kod prethodnog uredjaja i imamo usb c ovde, takodje mozete prilicno brzo da napunite bateriju. Za razliku od prethodnog uredjaja ovde ne moze da se podesi snaga ali je po meni to sasvim okej jer je uredjaj namenjen za pocetnike i mislim da je konstantna snaga ovde dobra, sa 1.3ohm grejacem imate 9w, a sa 1ohm grejacem imate 11w. Sto se tice rada, uredjaj ima automatski prekidac, odnosno kada vucete uredjaj se aktivira i prekidac radi odlicno. Protok vazduha je dobar, tesan vazduh za pravo mtl parenje. Sto se tice podova koristio sam ove nove podove i oni rade sasvim lepo, odavno sam koristio staru verziju ali deluje mi da rade slicno, isto, sasvim dobra aroma i sasvim dobar rad ovog pod sistema. Mane: - Nema podesavanja vazduha ali po meni je vazduh vrlo dobar Dobre strane: - Kvalitet izrade - Dobijaju se 2 poda u pakovanju - Bocica u pakovanju - Udoban za koriscenje - 3ml kapacitet - Fin indikator baterije - 800mah baterija - Dobra aroma i dobar rad uredjaja - Usb c - Dobar automatski prekidac Uredjaj se moze pogledati ovde: Kod:
https://store.vaporesso.com/products/zero-2?_pos=1&_sid=1c7addcf6&_ss=r&variant=40789469003967 |
25-10-2023, 13:10 | #2 |
Nov član
Registrovan: Feb 2022
Pohvala: 8
Pohvaljen: 6
Nivo reputacije: 12 |
Re: Vaporesso Zero 2
Upravo sam uzeo Zero S, pre njega koristio Zero prve generacije.
Svidja mi se ketridz koji se sada otvara sa gornje strane. Bolji mi je protok vazduha i bolja aroma, nekako. Velicina skoro identicna, s tim da se na novom nalazi C usb port. Inace, ketridzi sa jednog rade na drugom, mada nije isti protok vazduha. Dobra je stvar sto imam stari Zero, pa mogu poneti sa sobom kao backup bateriju. |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|