Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Elektronske cigarete - modeli
Zaboravljena šifra? Registracija

Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 04-12-2021, 19:27   #1
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 338
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju
Uobičajeno Vaporesso Xros 2

Vaporesso xros 2 kit colors:

- Lime Green
- Black
- Space Grey
- Silver
- Grape Purple
- Orange Red

Specifications:

Dimension: 112.2*23.4*13.4mm
Pod Capacity: 2ml
Pod Resistance: 1.2ohm pod, 0.8ohm mesh pod
Battery Capacity: 1000mAh
Battery Output Power: 11W/16W
Charging Current: Type-C, 5V/1A

In the box:

1* Vaporesso XROS 2 Battery
1* Vaporesso XROS Series 0.8ohm Pod 2ml
1* Vaporesso XROS Series 1.2ohm Pod 2ml
1* Type-C Cable
1* User Manual
1* Warranty Card

Vaporesso xros 2 je najnoviji xros pod. Dimenzije ovog uredjaja su 112.2*23.4*13.4mm. Uredjaj dolazi u pakovanju gde pored samog uredjaja dobijate i dva poda sto je odlicno. Kvalitet izrade uredjaja je dobar, sve je uradjeno kako bi i trebalo, tako da tu nema nikakvih zamerki.

Pod na ovom uredjaju stoji jako lepo u mestu uz pomoc magneta. Sam pod je providan pa mozete da vidite koliko tecnosti imate bez problema. Kapacitet poda je 2ml i po meni je to sasvim okej. Usnik je prilicno udoban za koriscenje, meni licno odgovara. Sto se tice sipanja tecnosti, ovde treba da izvadite usnik i kada izvadite usnik mozete da vidite rupu gde se sipa tecnost. Preko rupe gde se sipa tecnost se nalazi zastita, a sa druge strane se nalazi rupica za vazduh. U pakovanju dobijate dva poda, jedan pod je sa 0.8ohm grejacem, dok je drugi pod sa 1.2ohm grejacem. Na ovom uredjaju mozete da koristite bez problema podove od drugih xros uredjaja sto je veoma dobro po meni.

Sto se tice samog uredjaja, sa gornje strane je slot i on je vrlo lepo uradjen. Na uredjaju mozete da vidite prekidac koji strci sasvim dovoljno i blago je kliktav, sasvim okej prekidac. Dakle na ovom uredjaju mozete da koristite ovaj prekidac ukoliko zelite, a mozete da koristite i automatksi prekidac, odnosno samo da povlacite. Automatski prekidac radi veoma dobro kao i kod ostalih vaporesso uredjaja, osetljiv je i nisam imao nikakvih problema, sto se tice obicnog prekidac i on je sasvim okej. Na suprotnoj strani se nalazi deo gde mozete da podesavate protok vazduha, a verujem da ce ovo biti veoma dobro za korisnike. Vazduh se moze podesiti da bude veoma restriktivan sto je dobro, a pogotovo za pocetnike. Sa donje strane uredjaja se nalazi usb c, a kapacitet baterije je 1000mah, uredjaj podrzava 5v/1a punjenje. Sto se tice rada ovaj uredjaj ima konstantan rezim rada sto ja licno volim i ovaj uredjaj ce raditi na 11w odnosno na 16w u zavisnosti od grejaca. Takodje na uredjaju imate i veoma fin indikator baterije sto je prilicno korisisno po mom misljenju.

Kako uredjaj radi i moje misljenje:

Xros 2 je unapredjena verzija prethodnih vaporesso xros uredjaja, neke od prednosti su te sto ovde imamo bolju bateriju, bolju regulaciju vazduha i bolji indikator baterije. Kvalitet izrade je dobar, bez ikakve greske sto se mene tice. Pod stoji odlicno u mestu, dobijaju se dva poda u pakovanju i uredjaj je kompatibilan sa podovima od prethidnih xros uredjaja sto je vema dobro. Pod je providan i moze da se vidi tecnost u podu. Tecnost se sipa lako sa gornje strane i tu nema nikakvih problema. Uredjaj ima 1000mah bateriju pa je baterija bolja nego kod prethidnih uredjaja. Takodje podesavanje vazduha je drugacije ovde i po meni dosta bolje. Indikator baterije je takodje bolji i vise mi se svidja ovako. Ovde mozete da koristite prekidac koji se nalazi na jednoj strani moda, a mozete i samo da povlacite sto je sjajno, oba prekidaca rade veoma dobro. Sto se tice koriscenja uredjaja, vazduh moze da bude veoma tesan sto meni licno odgovara, a i to je dobro za pocetnike ja mislim, a aroma je ista kao i kod prethodnih xros uredjaja, po meni veoma dobra, a mozete da birate da li cete koristiti 0.8ohm grejac ili 1.2ohm grejac, oba grejaca su dobra pa necete pogresiti. Sve u svemu sasvim okej uredjaj bez nekih mana koje bih izdvojio.

Mane:

- Nista

Dobre strane:

- Dobar usnik
- Lako se sipa tecnost
- Podesavanje protoka vazduha
- Dobra aroma
- Dobra izolacija u slotu
- 1000mah baterija
- Usb c port
- Oba prekidaca rade odlicno
- Dobar indikator baterije
- Kompatibilan sa podovima od prethodnog uredjaja

Uredjaj se moze kupiti ovde:
Kod:
https://store.vaporesso.com/products/xros-2
shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Elektronske cigarete - modeli

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 13:23 sati.