Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Elektronske cigarete - modeli
Zaboravljena šifra? Registracija

Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 18-01-2024, 10:14   #1
Losmi5
Nov član

Registrovan: Oct 2022
Pohvala: 10
Pohvaljen: 4
Nivo reputacije: 9
Losmi5 je na dobrom putu
Uobičajeno Sxmini Puremax

Nevidjen hype oko ovog pod-a. Da li neko od forumasa mozda poseduje i ako poseduje kakva su iskustva? Imam izvesno vreme xros2 i xros3mini pa da se ponovim malo a cuo sam da grajaci iz sxmini puremax nisu tako dugotrajni kao xros-ovi ali zato daju bolju aromu.
Losmi5 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-01-2024, 17:22   #2
mmladen
Veteran

Registrovan: Jan 2018
E-cig: sta do'vatim
Pohvala: 350
Pohvaljen: 1,669
Nivo reputacije: 254
mmladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputaciju
Uobičajeno Re: Sxmini Puremax

jos ga nigde nema u prodaji....tamo iza kineske ng ce se verovatno pojaviti u prodaji
mmladen nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 19-01-2024, 09:32   #3
Losmi5
Nov član

Registrovan: Oct 2022
Pohvala: 10
Pohvaljen: 4
Losmi5 je na dobrom putu

Ili recimo jos bolja opcija sacekati koji mesec da to uwell ili vaporesso urade kako treba,odnosno iskopiraju i otklone mane koje puremax ima. Pod od 4ml curi svi se zale tako da su napravili novi od 2 ml koji ima i sidefill tako da ne mora da se vadi pod da bi se sipala tecnost. I ono najbitnije dostupnost podova ce biti znatno veca kad ovi komercijalni brendovi iskopiraju,jer gde god da sam nasao puremax,pod-ovi su out of stock.
Losmi5 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-01-2024, 10:01   #4
Grga
Aktivan član

Grga's avatar

Registrovan: Jan 2024
Godine: 40
E-cig: FeV, Aromamizer, mod crko
Pohvala: 22
Pohvaljen: 26
Grga je na dobrom putuGrga je na dobrom putuGrga je na dobrom putu

Kako to meni nekako smeta...kao trn u oku. Cinjenica da neka kompanija moze da napravi POD sistem i da prestane da proizvodi ketridze ili grejace..to je meni smisleno kao sto je smisleno da ti dodje vodoinstalater i zalepi wc solju za plafon u wc

Zato ja samo modove i RTA i pozdrav. Kad nestane zice u radnjama u svakoj bolje snabdevenoj elektricarskoj radnji ima Kanthal na meru u svim zivim debljinama, kad nestane pamuka pocepacemo jastuk
Grga nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Elektronske cigarete - modeli

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 10:38 sati.