|
Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta |
|
Alati za teme | Način prikaza |
18-01-2024, 10:14 | #1 |
Nov član
Registrovan: Oct 2022
Pohvala: 10
Pohvaljen: 4
Nivo reputacije: 9 |
Sxmini Puremax
Nevidjen hype oko ovog pod-a. Da li neko od forumasa mozda poseduje i ako poseduje kakva su iskustva? Imam izvesno vreme xros2 i xros3mini pa da se ponovim malo a cuo sam da grajaci iz sxmini puremax nisu tako dugotrajni kao xros-ovi ali zato daju bolju aromu.
|
19-01-2024, 09:32 | #3 |
Nov član
Registrovan: Oct 2022
Pohvala: 10
Pohvaljen: 4
Re: Sxmini Puremax
Ili recimo jos bolja opcija sacekati koji mesec da to uwell ili vaporesso urade kako treba,odnosno iskopiraju i otklone mane koje puremax ima. Pod od 4ml curi svi se zale tako da su napravili novi od 2 ml koji ima i sidefill tako da ne mora da se vadi pod da bi se sipala tecnost. I ono najbitnije dostupnost podova ce biti znatno veca kad ovi komercijalni brendovi iskopiraju,jer gde god da sam nasao puremax,pod-ovi su out of stock.
|
19-01-2024, 10:01 | #4 |
Aktivan član
Registrovan: Jan 2024
Godine: 40
Pohvala: 22
Pohvaljen: 26
Re: Sxmini Puremax
Kako to meni nekako smeta...kao trn u oku. Cinjenica da neka kompanija moze da napravi POD sistem i da prestane da proizvodi ketridze ili grejace..to je meni smisleno kao sto je smisleno da ti dodje vodoinstalater i zalepi wc solju za plafon u wc
Zato ja samo modove i RTA i pozdrav. Kad nestane zice u radnjama u svakoj bolje snabdevenoj elektricarskoj radnji ima Kanthal na meru u svim zivim debljinama, kad nestane pamuka pocepacemo jastuk |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|