Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Zajednica vapera > Iskustva, saveti i pitanja
Zaboravljena šifra? Registracija

Iskustva, saveti i pitanja Teme u kojima mozete pisati o svojim iskustvima, kao i dati ili pitati za savet.

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 24-06-2021, 13:37   #796
dejan68ks
Iskusan član

Registrovan: May 2021
Godine: 56
E-cig: RTA, RDTA
Pohvala: 70
Pohvaljen: 88
Nivo reputacije: 30
dejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svima
Uobičajeno Re: Iskustva sa trgovcima

Nije grejač u pitanju, stavljen novi u tank, ponaša se isto, imam još jedan Scept provereno na njemu radi normalno. Elektronika je u pitanju

Послато са M2007J17G помоћу Тапатока

Bolje biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
dejan68ks nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-06-2021, 13:49   #797
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 47
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,421
Pohvaljen: 1,728
Nivo reputacije: 389
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

zao mi je
vape on
tompus on
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 05-07-2021, 13:08   #798
dejan68ks
Iskusan član

Registrovan: May 2021
Godine: 56
E-cig: RTA, RDTA
Pohvala: 70
Pohvaljen: 88
Nivo reputacije: 30
dejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svima

Citat:
Originalna poruka od dejan68ks Vidi poruku
Umbrela je i dalje za zaobilaženje(!!??) iako ne deluje tako!!! 29-og maja kupljena kod njih umrela scepter, 13-og juna već odnešena na reklamaciju, kad "povučem" paru grejač radi nakon prestanka još sekundu ili dve. Menjan grejač stavljen novi opet se dešava isto, pošto imam još jedan scepter ali INNOKIN probao tankove sa jednog na drugi nije do njih, tečnost nije procurela ( što se iskreno kod njih i ne dešava). U petak šalju sms da je reklamacija uvažena i da čekam novi sms da mogu da preuzmem cigaretu, danas napokon stiže sms ja u radnju pogledam vratili moju cigaretu sa obrazloženjem da je tečnost procurela i da treba da se menja grejač pri tom i ne otklonivši kvar sa iste. Normalno ponovo im šaljem cigaretu na reklamaciju i sad opet čekam, ali kako mi se čini biće posla za inspekciju. Posle razgovora sa servisnim centrom sledi brza intervencija, iduće nedelje kada im stigne e. cigareta, nadam se pozitivnom ishodu. Izveštaj sledi
Obećani nastavak priče sa Umbrelom, danas napokon stigla sasvim nova cigareta, uvažili su opet reklamaciju ali sada utvrdivši da je ipak elektronika u pitanju, ja zadovoljan, priča sa srećnim krajem.

Bolje biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
dejan68ks nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 28-04-2022, 12:37   #799
El Milorad
Nov član

Registrovan: Mar 2020
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 19
El Milorad je na dobrom putu

Pozitivna
El Milorad nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-06-2022, 17:27   #800
kurtaimurta
Nov član

Registrovan: Jun 2022
Pohvala: 13
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 11
kurtaimurta je na dobrom putu

Pozdrav, da li moze neko da me uputi, gde u Beogradu kupiti cigaru i pratecu opremu?
Gde su cene najbolje, gde je najveci izbor?
Hvala.
kurtaimurta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-06-2022, 18:20   #801
PřisřN
Veteran

PřisřN's avatar

Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
E-cig: Vaporesso Luxe XR Max pod
Pohvala: 2,711
Pohvaljen: 1,878
Nivo reputacije: 318
PřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputaciju

Ima ovde na forumu deo posvećen našim (i stranim) prodavnicama pod nazivom "Prodaja i podrška proizvoda".
Pa polako, od jednog do drugog sajta. A nema ih previše (pa da bude komplikovano).
Pošto je favorizovanje prodavnica ovde zabranjeno..

Vapor running through my veins
PřisřN nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 30-12-2022, 14:41   #802
Hleb
Nov član

Registrovan: Dec 2022
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 9
Hleb je na dobrom putu

Pozz svima,

Evo da Vam dam moje jako neugodno iskustvo sa Umbrella BiH i njihovom NicSalt bazom.

Narucio sam NicSalt 100mg/ml 100% VG, i dosla mi je 20.12, tj par dana nakon porudzbine. Odmah nakon sto sam otvorio paket, uzeo sam i otvorio tekucinu jer vidim da je jako smedja, i pri prvom mirisanju osjetio sam uzasan smrad pistacija/gljiva.

Znaci odma sam ih nazvao, i trazio refund/reklamaciju, da bi me zavlacili par dana i rekli da moram opet zvat. I nakon par dana, nazovem opet, javi mi se neka valjda sefica/racunovodja, i nakon sto sam joj poslao sve slike, kaze da ce javit.

Zvao sam opet ali je iznenada gospodja otisla na "poslovni put", da bi danas zvao, i da bi moj zahtjev bio odbijen jer je rok na bocici dobar lol iako rok nema veze s tim da li je nikotin pokvaren ili ne.

Tako da bjezite od prevaranata glavom bez obzira, customer support 0 bodova. Plus, radnici nista ne smiju bez odobrenja doticne koju necu da imenujem jer mi se ne doxxa

Evo slike
Kod:
https://imgur.com/a/Hn9Tgen
Hleb nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 30-12-2022, 23:13   #803
Mark0
Iskusan član

Registrovan: Nov 2022
Godine: 40
Pohvala: 2
Pohvaljen: 18
Nivo reputacije: 18
Mark0 je na dobrom putuMark0 je na dobrom putu

pa za Umbrella mogu da kazem da su ne strucni ne ljubazni reklamacije i suport ravno 0 vise od njih sam ja znao kao pocetnik ne upuceni ne znaju st aimaju na stanju sta nemaju
sva sreca pa nisu jedini koji prodaju vape opremu hvala Bogu na tome
Mark0 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-01-2023, 00:15   #804
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,333
Pohvaljen: 1,954
Nivo reputacije: 438
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Mislim; super što postoje!

@hleb, možda je samo oksidacija u pitanju.

Možemo biti veoma srećni da imamo velik izbor.
◔‿◔
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-01-2023, 19:08   #805
PřisřN
Veteran

PřisřN's avatar

Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
E-cig: Vaporesso Luxe XR Max pod
Pohvala: 2,711
Pohvaljen: 1,878
Nivo reputacije: 318
PřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputaciju

Taj nic salt im je takav već.. ima godina dana.
Ja nisam mirisao. Haha, sada možda i neću. Da mi ne bude muka.
I sve ostalo što ste rekli stoji.
Meni su poslednji put naplatiti punu cenu (bez popusta) i nikad odgovorili na moje pitanje zašto je to tako.
Svetla strana je što su napokon upisali ispravan broj mog telefona, tako da nisam morao juriti paket kao nekoliko puta pre toga. Doduše, sada su pogrešili prezime.. ali, to srećom nije presudno kod preuzimanja.

Sve u svemu - sa njima je kao na ruletu - nikada se ne zna ishod porudžbine.
Stvarno su.. uh.

Vapor running through my veins
PřisřN nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 11-04-2025, 11:49   #806
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,421
Pohvaljen: 1,728
Nivo reputacije: 389
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

sa zivipf narucio zicu u petak ,poslato u ponedeljak ,danas(petak) stiglo u Srbiju
dhl-om poslato ne znam dal ce biti carinjenja jos uvek jer stoji status "izmenicna posta"
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Zajednica vapera > Iskustva, saveti i pitanja

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 15:25 sati.