![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Iskustva, saveti i pitanja Teme u kojima mozete pisati o svojim iskustvima, kao i dati ili pitati za savet. |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#796 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2021
Godine: 56
Pohvala: 70
Pohvaljen: 88
Nivo reputacije: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nije grejač u pitanju, stavljen novi u tank, ponaša se isto, imam još jedan Scept provereno na njemu radi normalno. Elektronika je u pitanju
Послато са M2007J17G помоћу Тапатока |
Bolje biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2021
Godine: 56
Pohvala: 70
Pohvaljen: 88
Nivo reputacije: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
Bolje biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Nov član
![]() Registrovan: Mar 2020
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 19 ![]() |
![]()
Pozitivna
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Nov član
![]() Registrovan: Jun 2022
Pohvala: 13
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 11 ![]() |
![]()
Pozdrav, da li moze neko da me uputi, gde u Beogradu kupiti cigaru i pratecu opremu?
Gde su cene najbolje, gde je najveci izbor? Hvala. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
Pohvala: 2,711
Pohvaljen: 1,878
Nivo reputacije: 318 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ima ovde na forumu deo posvećen našim (i stranim) prodavnicama pod nazivom "Prodaja i podrška proizvoda".
Pa polako, od jednog do drugog sajta. A nema ih previše (pa da bude komplikovano). Pošto je favorizovanje prodavnica ovde zabranjeno.. |
Vapor running through my veins
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#802 |
Nov član
![]() Registrovan: Dec 2022
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 9 ![]() |
![]()
Pozz svima,
Evo da Vam dam moje jako neugodno iskustvo sa Umbrella BiH i njihovom NicSalt bazom. Narucio sam NicSalt 100mg/ml 100% VG, i dosla mi je 20.12, tj par dana nakon porudzbine. Odmah nakon sto sam otvorio paket, uzeo sam i otvorio tekucinu jer vidim da je jako smedja, i pri prvom mirisanju osjetio sam uzasan smrad pistacija/gljiva. Znaci odma sam ih nazvao, i trazio refund/reklamaciju, da bi me zavlacili par dana i rekli da moram opet zvat. I nakon par dana, nazovem opet, javi mi se neka valjda sefica/racunovodja, i nakon sto sam joj poslao sve slike, kaze da ce javit. Zvao sam opet ali je iznenada gospodja otisla na "poslovni put", da bi danas zvao, i da bi moj zahtjev bio odbijen jer je rok na bocici dobar lol iako rok nema veze s tim da li je nikotin pokvaren ili ne. Tako da bjezite od prevaranata glavom bez obzira, customer support 0 bodova. Plus, radnici nista ne smiju bez odobrenja doticne koju necu da imenujem jer mi se ne doxxa Evo slike Kod:
https://imgur.com/a/Hn9Tgen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2022
Godine: 40
Pohvala: 2
Pohvaljen: 18
Nivo reputacije: 18 ![]() ![]() |
![]()
pa za Umbrella mogu da kazem da su ne strucni ne ljubazni reklamacije i suport ravno 0 vise od njih sam ja znao kao pocetnik ne upuceni ne znaju st aimaju na stanju sta nemaju
sva sreca pa nisu jedini koji prodaju vape opremu hvala Bogu na tome |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 47
Pohvala: 2,333
Pohvaljen: 1,954
Nivo reputacije: 438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislim; super što postoje!
@hleb, možda je samo oksidacija u pitanju. Možemo biti veoma srećni da imamo velik izbor. ◔‿◔ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
Pohvala: 2,711
Pohvaljen: 1,878
Nivo reputacije: 318 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Taj nic salt im je takav već.. ima godina dana.
Ja nisam mirisao. Haha, sada možda i neću. Da mi ne bude muka. I sve ostalo što ste rekli stoji. Meni su poslednji put naplatiti punu cenu (bez popusta) i nikad odgovorili na moje pitanje zašto je to tako. Svetla strana je što su napokon upisali ispravan broj mog telefona, tako da nisam morao juriti paket kao nekoliko puta pre toga. Doduše, sada su pogrešili prezime.. ali, to srećom nije presudno kod preuzimanja. Sve u svemu - sa njima je kao na ruletu - nikada se ne zna ishod porudžbine. Stvarno su.. uh. |
Vapor running through my veins
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 47
Pohvala: 3,421
Pohvaljen: 1,728
Nivo reputacije: 389 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sa zivipf narucio zicu u petak ,poslato u ponedeljak ,danas(petak) stiglo u Srbiju
dhl-om poslato ne znam dal ce biti carinjenja jos uvek jer stoji status "izmenicna posta" |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|