Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > TOP e-cigarete.rs
Zaboravljena šifra? Registracija

TOP e-cigarete.rs topecigarete.rs

TOP e-cigarete.rs

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 23-08-2014, 21:22   #76
Iva
Veteran

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 1,606
Pohvaljen: 1,320
Nivo reputacije: 295
Iva ima reputacijuIva ima reputacijuIva ima reputacijuIva ima reputacijuIva ima reputacijuIva ima reputacijuIva ima reputacijuIva ima reputacijuIva ima reputacijuIva ima reputacijuIva ima reputaciju
Uobičajeno Re: Podrška,Pitanja i odgovori,vaše sugestije

Bila juce , ponuda je drasticno poboljsana u odnosu na prethodni put
ima svasta-nesto , ponesto i naucila .. i takoooC Pohvala ko vrata

Iva nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 26-11-2014, 17:09   #77
werp690
Aktivan član

werp690's avatar

Registrovan: Oct 2014
Pohvala: 42
Pohvaljen: 24
Nivo reputacije: 43
werp690 je na dobrom putuwerp690 je na dobrom putuwerp690 je na dobrom putu

Narucio sinoc oko 23h preko sajta neke stvarcice i u jednoj od tema ostavi dobro namernu kritiku da bi sajt mogao da se azurira i da se kao opcija uvede licno preuzimanje(moze se navesti u komentaru,ali meni nije palo na pamet)..Jutros u 07:45h mi stize pp da robu koju sam pazario na sajtu mogu preuzeti i licno(profesionalno,nema sta!!),dosao do prodavnice,roba spakovana i ceka na mene,gospodja koja je radila jako ljubazna,pohvale sa moje strane!

Jer tad,tad sam bio mlad!
werp690 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-01-2015, 11:48   #78
peca
Iskusan član

Pohvala: 617
Pohvaljen: 118
Nivo reputacije: 62
peca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosi

Kupio bih Fumantia DIY bazu 100% VG 36mg (200ml) ako ne dobijete 100% PG 36mg u skorije vreme pa me zanima nesto...

Zasto ljudi preferiraju PG baze? Da li zbog lakse matematike razblazivanja ili ima nesto drugo?
peca nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-01-2015, 12:01   #79
Guru
Veteran

Guru's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,205
Pohvaljen: 5,722
Nivo reputacije: 1027
Guru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputaciju

Veca koncentracija nikotina bila do skoro, pg 38mg, vg 36mg.

Guru vibes
Guru nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-01-2015, 12:18   #80
Sloba
Veteran

Sloba's avatar

Pohvala: 883
Pohvaljen: 199
Nivo reputacije: 117
Sloba ima čime da se ponosiSloba ima čime da se ponosiSloba ima čime da se ponosiSloba ima čime da se ponosiSloba ima čime da se ponosiSloba ima čime da se ponosiSloba ima čime da se ponosiSloba ima čime da se ponosiSloba ima čime da se ponosiSloba ima čime da se ponosiSloba ima čime da se ponosi

Ako trosis 50%pg-50%vg, onda ti je potpuno svejedno koju ces bazu kupiti.
U mom slicaju, trosim 75%pg-25%vg sa 18mg, prakticno mi je nemoguce da napravim zeljenu tecnost od VG baze. Dakle moram da kupim PG bazu da bih mogao dobiti zeljeni odnos pg-vg.
Samo je matematika u pitanju...
Sloba nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 03-01-2015, 15:19   #81
topecigarete.rs
Product Support

topecigarete.rs's avatar

Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 620
Pohvaljen: 530
Nivo reputacije: 109
topecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalu

@peca
U principu to je to, što je gosn Sloba napisao,samo je malo drugačija matematika mixanja.
Ako koristitte kao finalni mix 50-50 varijantu onda je potpuno svejedno.

Eventualno da napišem da je neko uopšteno mišljenje je kada se smixa sa nikotinskom PG bazom tečnost kao finalni mix daje možda nešto jači TH i bolju aromu.

Ja lično mixam oko tri godine mixao sam i sa nikotinskim 36-38mg 100% PG bazama i sa nikotinskim 36 100% VG bazama možda su nijajnse u pitanju po mom skromnom mišljenju što se tiče TH i nekih finesa oko samog intetziteta arome kod finalnog DIY mixa.

Generalno ako želite kao final tečnost odnos recimo 50-50 po meni potpuno svejedno koju ćete bazu izabrati.
Pg je u svakom slučaju bitan element jer on je "nosač" same arome i utiče u odredjenoj meri i na TH.
100% PG 36mg baza se očekuje ovog meseca,ali nažalost nemogu da garantujem ,pooštrene su kontrole i analize (dugo traju) prilikom uvoza sirovina i to prilično koči nabavku konkretno u ovom slučaju.
Pozdrav
topecigarete.rs nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 03-01-2015, 16:05   #82
peca
Iskusan član

Pohvala: 617
Pohvaljen: 118
Nivo reputacije: 62
peca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosipeca ima čime da se ponosi

Hvala, momci, i ja sam tako otprilike kapirao!

@topecigarete
Ako je takva situacija sa PG bazom, mozda i potraje... Narucio sam VG bazu 36mg i jednu aromu. Kalkulator i PG 0 mg za mixanje imam...
peca nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 03-01-2015, 17:00   #83
topecigarete.rs
Product Support

topecigarete.rs's avatar

topecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalutopecigarete.rs je za svaku pohvalu

Situacija je trenutno takva ..zategnuta ,moguće je da će potrajati,ne znači da će i ostati tako.
Postoji problem već neko vreme kod nadležnih instutucija koje kontrolišu uvoz ovakvih proizvoda,oko tumačenja (namene) ovih poroizvoda (DIY) i gotovih tečnosti sa voćnim i ne duvanskim aromama.
Znam da i kolege iz konkurentskih firmi koje uvoze DIY imaju slične muke kao i naš dobavljač

Kontaktiraću proizvodjača šta se dešava pa ću vam javiti na PP.
PG baza je naručena u svakom slučaju i očekuje se ovog meseca,ali kao što rekoh ne zavisi od mene zaista.
Slobodno možete zamixati sa 100% VG bazom ako vam odnos 50-50 odgovara .
Staro 25-02-2015, 09:42   #84
Cha Du-Ri
Veteran

Cha Du-Ri's avatar

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 244
Cha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvalu

Kad ti je prodavnica u komsiluku,svratis da kupis neke sitnice,popijes espreso i ladnu lozu,nema bolje
Cha Du-Ri nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 25-02-2015, 15:26   #85
topecigarete.rs
Product Support

topecigarete.rs's avatar

Ladna loza najbolje se mixa uz esspreso i DIY Shade
Staro 16-04-2015, 21:48   #86
alfini0507
Veteran

alfini0507's avatar

Registrovan: Oct 2012
Godine: 50
E-cig: Nemesis GPPAPS VTCmini Rosev2s Kayfuni GBell Pulse
Pohvala: 2,982
Pohvaljen: 3,843
Nivo reputacije: 649
alfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputaciju

Ja necu da pitam nista al hocu da pohvalim komunikaciju sa kolegom i brzinu isporuke narucenih artikala...

alfini0507 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-10-2015, 10:56   #87
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

E-cig: VTCmini & kfl+
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 465
shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju

Znaci ono, pohvale jos jednom. Porucio, posle desetak min javio se covek porukom "el si siguran da zelis sve ovo...pozovi me da ti dam opis aroma..." (dobronameran savet)
Dok sam se ja razmisljao dal da zovem covek pozvao, objasnio mi svaku aromu, potrosih mu grdan kredit

Pohvala od mene za profesionalnost, korektnost i "drugarizam"
Do sledece porudzbine

p.s. rekao sam bar 2-3 da mi legnu...ne verujem da ce 1 aroma da mi se ne svidi (sve su extra, sve obecavaju, 99% sam siguran da ce biti 7 all day aroma )

shomy_ksh nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-10-2015, 20:11   #88
lvd
Aktivan član

lvd's avatar

Registrovan: Aug 2014
Pohvala: 69
Pohvaljen: 17
Nivo reputacije: 41
lvd je na dobrom putulvd je na dobrom putu

Ja uzeo sedam duvanskih i sve valjaju. Sve pohvale za TOP.
lvd nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 30-10-2015, 20:11   #89
topecigarete.rs
Product Support

topecigarete.rs's avatar

Poštovani forumaši,juče smo napravili po meni neoprostiv propust prilikom slanja jedne porudžbine za jednog starog forumaša, umesto gratis poštarine (treba naznačiti na adresnici poštarinu plaća pošiljalac po fakturi) poštarina je naplaćena od strane kurira jer na adresnici nije bilo naznačeno ništa (naša greška) a kurir je umesto da nas pozove naplatio poštarinu primaocu naravno po automatizmu.
Primalac me je odmah pozvao i prijavio ovo,da bih ja ustanovio odmah potom da je napravljen naš propust prilikom popunjavanja adresnice.
Prvi put nam se ovo desilo,izgleda da juče nije bio dan personalu, pošto su napravljene još neke sitne greškice oko drugih porudžbina...pun mesec valjda šta li je
Još jedno duboko izvinjenje članu
@Gorki

Jako mi je neprijatno zbog ovoga,ali šta je tu je grešku ćemo nekako ispraviti i napraviti da bude kako treba.
Hvala
Zahvalili :
Staro 31-10-2015, 02:57   #90
jokjuar
Veteran

jokjuar's avatar

Registrovan: Feb 2013
E-cig: VTC mini, ProvariS, Sx Mi
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 778
jokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputaciju

Nema te greške koju litar litar PG/VG ne mož' da ispravi

Sent from my PAP5044DUO using Tapatalk

HVALA G O M I L E T I N A!!!
jokjuar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Prodaja i podrška proizvoda > Prodavnice > TOP e-cigarete.rs

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:47 sati.