Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterijski MODovi > Neregulisani modovi
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 02-09-2018, 14:23   #1
Bet
Video recenzent

Bet's avatar

Registrovan: Aug 2012
Godine: 37
Pohvala: 135
Pohvaljen: 9,249
Nivo reputacije: 1344
Bet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputaciju
Uobičajeno Voopoo Caliber Kit

Caliber Kit od Voopoo je zapravo "vape stick kit" što će reći da se sastoji od neregulisane baterije i subohm tanka (fabrički grejači).

Pakovanje je sasvim zadovoljavajuće za jedan dtl starter kit:
- baterija
- atomizer
- 2 grejača
- rezervni stakleni tank
- USB kabl
- rezervni o-ringovi
- upustvo za upotrebu

Format baterije je 23600 (ugrađena), a kapacitet iste je 3000mAh.

Grejači koji dobijate su:
- dual coil U4 0.23ohm (njega nisam testirao)
- triple coil U6 0.15ohm
Njega sam testirao i koristim ga i dalje. Što se tiče rada, radi u rangu Smok-ih Baby grejača, T6, koji su sjajni, ali U6 je u startu MNOGO više "mirisao" na žicu, pamuk, mašinsko ulje, šta god... Retki su slučajevi kada proizvođači naprave "nemirišljavi" fabrički grejač, ali postoje. To nije slučaj sa VOOPOO-om. Spremite na se na ceo tank "mirisa" i tek nakon potrošenog tanka će mirisi nestati. Nakon toga, grejač radi vrlo dobro! Sve je na mestu: količina pare, TH, aroma.

Drip tip je užasan. Em nije ni blizu boje moda, em je mnogo tanak. Veoma podseća na stare SMOK-ve drip tipove koji su - UŽASNI! Ali ok, može da se iskoristi ukoliko nemate drugi i bolji je od smokovog. Inače, nije 810 drip tip, nego "TFV8 810 sa 2 oringa".
Punjenje odozgo, malo teže ide ukoliko je kapaljka debela. Drugim rečima, spremite bočicu sa tanjim vrhom.

Konektor je pristojan za jednu ovakvu bateriju, prekidač takođe. Do sada nije bilo problema sa miss fire-om, potrošio sam oko 4 tanka.

Kad smo kod tanka, zapremina je 5ml.

Dimenzije: 85mm*24.5mm

Performanse: baterija je proterala već jedan tank ("oblak" fotka). Vazduh smanjen na 2/3 da bi se održala aroma. Kad je puna baterija, ok je malo više od pola tanka pa onda valja postepeno zatvarati vazduh da bi ostalo nesto od arome.

Za koji "vape stick" se odlučiti?
E to je sad jedno zabavno pitanje. Koristio sam Smok Stick V8, Caliber, iJust u XY varijanti, IJOY Wand, Smok Pen22 i... Ne mogu da se setim, koristio sam još neke.
Iako mnogi pljuju Smok grejače, najzodovoljniji sam bio upravo sa Stick V8, ali samo iz razloga što je mnogo manje "mirisao". I bilo bi mnogo bolje da uz njega stiže T6 ili mesh grejač. Pošto ne stiže, mrtva trka između njega i Calibera - "mirisi" i bolje performanse ili manje "mirisa" i nesto slabije performanse.

To je to.

https://www.youtube.com/user/edoqrca
Bet nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-09-2019, 21:18   #2
maya
Nov član

Registrovan: Sep 2019
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 19
maya je na dobrom putu
Uobičajeno Re: Voopoo Caliber Kit

kazes da si bio najzadoboljniji sa v8, meni mnogo curi, to me izludjuje do te mere da stoji u ormaru. znas li mozda kako da resim problem?
maya nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterijski MODovi > Neregulisani modovi

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 12:14 sati.