Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterijski MODovi > Modovi sa kontrolom temp.
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 06-05-2021, 15:25   #16
knockout15
Iskusan član

Registrovan: Jul 2015
Pohvala: 33
Pohvaljen: 109
Nivo reputacije: 50
knockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Voopoo drag x plus

imam drag s i argus pro i nexus je u pravu,fabričke grijače 0,3 možeš tjerati do kraja,ali mtl osjeti pad baterije i slabo ide kad nije svježa baterija,to je ujedno i najveća mana drag pod modova,ali ebiga zato je cijena ok,nemože i jare i pare
knockout15 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 06-05-2021, 15:56   #17
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 962
Nivo reputacije: 191
Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

Može i jare i pare jer Vaporesso izbacuje single battery modove koji jedu za doručak ove Voopoo modove igračke što se tiče performansi,a cena je na primer za Swag V2 niža dok je onaj Fortz TX80 tu negde kao i Drag X Plus.Aspire takođe ima mod u tom cenovnom rangu (Finixx 80W) koji dosta dobro radi.
Mad AG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-05-2021, 19:44   #18
knockout15
Iskusan član

Registrovan: Jul 2015
Pohvala: 33
Pohvaljen: 109
Nivo reputacije: 50
knockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosiknockout15 ima čime da se ponosi

@mad ag imam ja swag px 80 pod mod,sličnog je cjenovnog ranga kao i voopo,ali isto tako nema step up,ali usput oduševljeven sam ovim pod modom,koristi gtx grijače,imam i rba glavu za njega i radi odlično,malo češće mijenjam 18650 baterije i zadovoljan.Ja pričam o pod modovima.
knockout15 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-05-2021, 21:12   #19
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,366
Pohvaljen: 1,660
Nivo reputacije: 376
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

sta je - step up?
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-05-2021, 21:35   #20
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,300
Pohvaljen: 1,921
Nivo reputacije: 429
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

Napon (Volt) ne može biti više od voltaže baterije, tj. 4.2 je maksimum kad je napunjena skroz. Kako se prazni, tako i maksimalni napon opada.

Čitaj forum, koristi pretragu, napisano je više puta na stotinu načina.
Npr
http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?p=512622

◔‿◔
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 06-05-2021, 22:55   #21
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Registrovan: Nov 2019
Pohvala: 1,564
Pohvaljen: 516
Nivo reputacije: 101
Giurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od Milanez Vidi poruku
sta je - step up?
Ukratko step up (iliti boost konverter) znači da povećava napon. To je nebitno kada imaš stalni napon npr na punjaču za telefone je standardno 5 volti, ali kada imaš opciju kao što je baterija pa napon opada sa početnih 4,2 naniže smanjuje se i jačina tj vataža.
Npr ako pariš na 3,6 volti, modovi koji imaju samo step down (iliti buck konverter) će na početku smanjivati napon i konstantno će biti 3,6 volti. A kada padne napon na bateriji ispod toga neće moći da održavaju zadato već će samo isporučivati ono što je na bateriji.

Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk
Giurra nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 06-05-2021, 22:57   #22
Teoichi
Aktivan član

Registrovan: May 2021
E-cig: Aegis x + siren 2
Pohvala: 63
Pohvaljen: 105
Nivo reputacije: 25
Teoichi ima čime da se ponosiTeoichi ima čime da se ponosiTeoichi ima čime da se ponosiTeoichi ima čime da se ponosiTeoichi ima čime da se ponosiTeoichi ima čime da se ponosiTeoichi ima čime da se ponosiTeoichi ima čime da se ponosi

imam ovaj mod, svidja mi se, dobro obavlja posao, ali se slazem da ima i boljih u ovom cenovnom rangu, kao i da mu je opcija zakljucavanja apsolutno svega totalno besmislena i ravna gasenju moda... zato ga koristim samo kad sam kuci, a na poslu i ovako koristim aegis x
Teoichi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-05-2021, 13:00   #23
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,366
Pohvaljen: 1,660
Nivo reputacije: 376
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

ja se setio da sam ovde pitao nesto
i dosao sad hteo da kazem - niko nece da pomogne i vidim da ste mi odgovorili
ne znam kako mi je promaklo ,pratio sam forum
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-05-2023, 12:55   #24
scooter
Moder

scooter's avatar

Registrovan: Dec 2013
E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,265
Nivo reputacije: 455
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Trenutno imam ovaj mod i kako dobijam na pp raznorazna pitanja tipa jel gubi ovaj mod snagu kad se baterija u njemu isprazni ispod 50% te dal je namenjen DTL ili MTL korisnicima itd... Osećam potrebu da napišem da ukoliko se pridržavate nekih osnovnih načela mogu ga koristiti apsolutno svi korisnici bez pada performansi dok ne iscedi skroz bateriju , o čemu je tačno reč možete videti u donjoj tabeli jer napisati da ga ne mogu koristiti jedni ili drugi je skroz pogrešno...

Droper narkoman.
Skraceno doper.
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterijski MODovi > Modovi sa kontrolom temp.

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 10:43 sati.