![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior
![]() Registrovan: Sep 2013
Godine: 52
Pohvala: 579
Pohvaljen: 890
Nivo reputacije: 168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Hvala ti sale@!! |
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#2 |
|
Senior
![]() Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 144
Pohvaljen: 80
Nivo reputacije: 73 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeste lepo, za tu cifru verujem da je i kvalitetno. Svaka im cast.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2013
Godine: 61
Pohvala: 908
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 186 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ali zasto "mechanical" kad je regulisan?
A sto se cene tice, pa, za ovo trziste jeste skupo, ali zapad to placa. A da bi se napravio ovakav mod, treba dosta dizajnerskog talenta, inzenjeringa, ulaganja... Znam zato sti i sam pripremam jedan (zasad) lep mod. U svakom slucaju bravo za domaceg modera. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moder
![]() Registrovan: Nov 2011
Godine: 54
Pohvala: 445
Pohvaljen: 624
Nivo reputacije: 181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sa providnim tankom ovako izgleda ---------- Post dodan 01-10-2015 u 23:34 ---------- Ekran je vidljiv, svetao i dobro radi Ne menja otpor pri hlađenju ATI-ja nakon nekoliko sati nekorištenja kao prethodne verije DNA Precizno meri otpor kao i SX Dizajn je savršen kažiprst , domali i srednji prst ulaze u usjek drveni i savršeno leži u ruci 510 konekcija čvrsto urađena i ATI-ji se ne klimaju pri uvrtanju Poklopac za bateriju idealan, Tasteri izvanredni i imaju mali hod Sve u svemu jednan savršeni sklop srpske pameti, ruku i dizajna sa američkom pločicom iz koje je izvučen maksimum dobro odrađenim kontaktima, tubom i poklopcima |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior
Nivo reputacije: 168 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
impuls@ Limelight mechanical je naziv firme...najveci broj njihovih proizvoda i jesu mehanicki modovi...odnosno mehanicke lule....
e sda sto se lula tice ima tu zamerki za dizajn...ja licno mislim da moze bolje.... sto se tice ove sprave tu im skidam kapu, evo i milutko1@ je potvrdio ono sto sam ja i pretpostavljao...u svakom slucaj ja licno volim spoj metala i drveta i mislim da je ovde to odradjeno odlicno...ja bih ovo da posedujem, al nazalost meni je ovo skup tako da mogu samo da gledam i uzivam u dizajnu :(... |
|
Hvala ti sale@!! |
|
|
|
|
|
|
#10 | ||||
|
Senior
@nezla
http://youtu.be/__jBGIV-9ko
|
||||
|
|
|||||
|
|
|
||||
|
|
#11 | |||||
|
Senior
Citat:
Ma u ovim kompjuterima djavo spava.
|
|||||
|
|
||||||
|
|
|
|||||
|
|
#12 |
|
Senior
|
|
Hvala ti sale@!! |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior
ma tarjace tebi sve tvoje lule koliko ih mazis i pazis
![]() p.s. Zabrinuo si me sto gledas box modove
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 949
Pohvaljen: 1,387
Nivo reputacije: 262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vala, ako baš ne bude preterana cena (preko dva znamenkasta broja) ovaj ati sigurno neću da kupujem sa ft-a.
Prototip (može određena osoba ( ) da priča šta oće al mi smo probali prototip) koji radi maltene savršeno a jednostavan za rukovanje. Znači u finalnoj verziji će biti baš sipaj I vozi (nadam se) I da rizikujem da ga neki kloner upropasti.Jok ja. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 634
Pohvaljen: 736
Nivo reputacije: 178 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidi se da je ulozeno puno vremena i truda u mod. Ono sto se meni cini na prvu loptu, a mozda gresim, je da mozda nije najsrecnije ergonomski resen. Mislim da je od onih modova koje prvo moras uhvatiti u ruku pa onda odluciti.
Sto se tice atija gledao sam slike i deluje mi skroz ok. Jednostavan kayfun sa odlicno resenim punjenjem, jedino bi po meni jos malo trebalo poraditi na dizajnu,tj estetici. |
|
Nema potpisa, kriza, i na tome stedim
|
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|