Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterijski MODovi > VV/VW modovi
Zaboravljena šifra? Registracija

VV/VW modovi Modovi varijabilnog napona i snage

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 24-11-2020, 01:39   #1
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 631
Pohvaljen: 1,808
Nivo reputacije: 344
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju
Uobičajeno Vandy vape jackaroo dual

Vandy vape jackaroo dual colors:

- G10 obsidian black
- Stripy black
- Resin blue porcelain
- Resin red agate

Specifications and features:

- Size: 90.5mm x 56.8mm x 29.7mm
- Working voltage: 6.4-8.4V
- Output voltage: 0.5-8V
- Power range: 5-188w
- Coil resistance: 0.05-3ohm

In the box:

- Jackaroo dual mod
- Instruction manual
- Warranty card
- Usb cable

Jackaroo dual je novi mod od Vandy vape-a i ovo je naslednik single jackaroo moda. Ovaj mod radi sa dve 18650 baterije i radi od 5-188w. Ovaj mod je kao i prethodni uredjaj otporan na udarce, vodootporan i otporan na prasinu sto je odlicno. Dizajn uredjaja je jako slican sa prethodnim modelom, meni licno se mod svidja, jos uvek koristim prethodnu verziju ovog moda. Kvalitet izrade moda je dobar, sve je kako bi trebao da bude i mod je prilicno okej za koriscenje. Mod je gumiran i ne kliza se u ruci.

Od detalja na uredjaju, sa gornje strane se nalazi "Jackaroo", a sa jedne strane moda "Vandy vape". Sa gornje strane uredjaja se nalazi konekcija i navoji su ovde dobri, a ovde imamo pozlacen samopodesavajuci pin. Na ovom modu mozete da koristite atomizere do 28mm u precniku bez da atomizer strci sa strane sto je odlicno.
Na obe strane moda se nalaze paneli i ovi paneli su zamenljivi. Sa donje strane moda se nalazi poklopac za baterije. Ovaj poklopac deluje kvalitetno i za sada poklopac radi kako treba, nisam imao nikakvih problema. Kao sto sam rekao ovaj mod radi sa dve 18650 baterije. Kada su baterije u modu i kada protresete mod nema lupkanja sto je lepo.

Na prednjoj strani moda se nalazi prekidac, ekran, plus i minus dugmici i usb. Ovaj uredjaj nema usb c port sto ce biti mana. Prekidac je dobar i kliktav, meni licno jako udoban za koriscenje, mozda zbog toga sto prethodnu verziju koristim prilicno dugo, svakako sam se navikao na prekidac i dosta mi se svidja. Plus i minus dugmici takodje rade dobro. Ovaj uredjaj ima ekran u boji, ekran je lepo osvetljen i sve se lepo vidi na ekranu.

Da bi ste upalili uredjaj treba da kliknete 5 puta na prekidac, a na isti nacin se uredjaj i gasi. Kada upalite uredjaj u vw rezimu rada na ekranu cete videti:

- Indikator baterije
- Watts
- V
- Otpor grejaca
- Broj povlacenja
- Vreme povlacenja

Ako zadrzite prekidac i minus dugme zarotiracete ekran, ako zadrzite plus dugme i prekidac zakljucacete plus i minus dugmice ili sve ukljucujuci i prekidac, u meniju mozete da izaberete sta da zakljucate.
Kada kliknete 3 puta na prekidac mozete da izaberete rezim rada. Od rezima rada ovde imamo:

- Vw
- Bp
- Volt
- Tc ss
- Tc ni
- Tc ti

Da bi ste usli u meni treba da zadrzite plus i minus dugme. U meniju imate sledece:

- Setting
- Hibernate
- Brightness
- Reset puff
- UI color
- Ver
- App
- Reset
- Exit

Ako izaberete setting moci cete da izaberete koji ce se rezimi rada pojavljivati kada skrolujete kroz rezime rada i ovo mi se mnogo svidja jer ukoliko ne koristite neki rezim rada mozete da ga iskljucite. Mozete da podesite i osvetljenje ekrana sto mi se takodje svidja. Na ovom modu mozete da izabere boju na ekranu sto je lepo, a za ovaj mod imate i aplikaciju.

Kako mod radi i moje misljenje:

Da krenem od kvaliteta izrade, dakle kvalitet izrade moda je dosta dobar i mod je otporan na udarce, otporan na vodu i otporan na prasinu sto je jako lepo. Mod je udoban za koriscenje, gumiran je i ne kliza se. Na ovom modu mozete da koristite atomizere do 28mm u precniku bez da atomizer strci sa strane sto je odlicno. Prekidac i dugmici rade jako lepo, a prekidac je provereno dobar jer koristim prethodnu verziju prilicno dugo. Vratanca za baterije su sa donje strane i za sada rade bez ikakvih problema, a i deluju dosta kvalitetno. Mod nema usb c sto ce biti mana za nekog. Ovaj mod takodje podrzava aplikaciju sto moze mnogima biti interesantno. Ekran je u boji, imate takodje i podesavanje osvetljenja sto je jako lepo i sve se lepo vidi na ekranu. Takodje od opcija kod ekrana imate i da menjate boju na ekranu. Takodje ovde imate opciju da ugasite rezime rada koje ne zelite, ovo se meni licno svidja. Sto se rada tice, mod radi bez bilo kakvih problema, a opet kazem koristim vec dosta dugo stariju verziju moda i mod radi veoma dobro.

Mane:

- Nema usb c

Dobre strane:

- Odlican kvalitet izrade
- Otporan na udarce, prasinu i vodu
- Atomizeri do 28mm u precniku
- Prekidac je odlican
- Ekran u boji
- Dosta dobar cip po mom misljenju sa dosta podesavanja
- Aplikacija
- Mod radi dobro
- Udoban za koriscenje

Kod:
http://www.vandyvape.com/mod/mod/mod/jackaroo-dual--188w-box-mod/

shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterijski MODovi > VV/VW modovi

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 02:31 sati.