![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti Ideje, saveti, rešenja i pitanja ... - diskusije |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Oct 2012
Pohvala: 21
Pohvaljen: 29
Nivo reputacije: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koristim gore navedeni atomizer oko godinu dana, imao sam na lageru 20ak grejaca, sve je to radilo savrseno. Koristio sam i gotove tecnosti i one koje sam pravim. Pre 10 ak dana kupim pakovanje od 5 grejaca, zamenim grejac, sipam tecnost, pun tank, ostavim da grejaac dobro upije tecnost. Posle 10ak minuta vidim pao nivo tecnosti, dospem do vrha.Da povucem i cuje se grgotanje, skoro trecina tanka prelije u unutrasnjos grejaca. Nagnem atomizer i iscuri ta tecnost iz unutrasnjosti, izduvanim to sto je ostalo u tanku naspem tecnost ista prica, odlucim da zamenim grejac i sa drugim, trecim, petim desetim isto se desava.
Kod ovih 5 grejaca sam koristio i gotove tecnosti, misleci da nisam mozda razredio tecnost koju sam pravio ali nije to bio slucaj. Pa razmisljam sta tu moze da pravi problem ? Po nekom mom skromnom misljenju da tecnost u sredinu grejaca moze da dodje samo kroz vatu ili mozda sa donje strane grejaca ako je gumica na grjejacu losa ~~ Dali je neko imao slican problem i kako resiti ? |
srbijaclub
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 1,925
Pohvaljen: 1,620
Nivo reputacije: 351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Loša serija grejača
◔‿◔ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 48
Postovi: 3,313 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 250
Pohvaljen: 1,577
Nivo reputacije: 350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ништа ново код заменских грејача.
Послато са Mi 9T помоћу парне машине |
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |