![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Početnički kutak Pomoć novim i potencijalnim korisnicima elektronskih cigareta |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#301 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 1,925
Pohvaljen: 1,620
Nivo reputacije: 351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Prvo treba da kažeš koji atomizer i mod je u pitanju
PS: zaboravi ' dim ' ![]() ◔‿◔ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Nov član
![]() Registrovan: Jul 2019
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 11 ![]() |
![]()
Umbrella One
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 44
Pohvala: 2,809
Pohvaljen: 1,234
Nivo reputacije: 298 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
moze da bude da prenatapa i grejac se ne hladi dovoljno brzo . desavalo se to mnogima
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Nov član
![]()
Prvo je bila faza da moram jace da povucem da bi para uopste krenula (kad vucem normalno ide samo vazduh) a onda se promenilo i sad nakon normalnog povlacenja ono nastavi da sisti i izbacuje paru nekoliko sekundi samo od sebe.
Naravno, posle takvog sistanja grejac postane pregrejan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Pohvala: 1,925
Pohvaljen: 1,620
Nivo reputacije: 351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To je Joyetech ego POD
Kod:
https://www.joyetech.com/product/ego-pod/ Kod mene na primer Voopoo Vinči prestao da radi odjednom, nisam mogao ništa, jednostavno crkao vakum prekidač. Srećom taj model radi i na dugme ◔‿◔ ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Nov član
![]()
A jel taj prekidac na uredjaju ili na grejacu?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 48
Pohvala: 2,395
Pohvaljen: 1,513
Nivo reputacije: 260 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Na uređaju.
Ako je u garanciji, možeš reklamirati. |
Vapor running through my veins
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Nov član
![]()
A jel ima nekih uredjaja koje covek moze da pusi normalno, po ceo dan, i da ti grejaci traju recimo par nedelja, itd.? I koji imaju jace ukuse, makar da lice na nargilu, a ne da bude aroma u nekim tragovima.
Prijatelji koji imaju uredjaje slicne mom povuku po par dimova na svakih par sati i to je kao pusenje. Hocu da pusim a da ne budem u grcu i da ne moram da ekonomisem sa svakim povlacenjem. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 789
Pohvaljen: 903
Nivo reputacije: 173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Naravno da postoje.Pogotovu kada si malo duže u ovoj priči i kada imaš 3,4,5 ili 10 uređaja koja možeš da koristiš i prilagođavaš onako kako ti odgovara.Mislim na atomizere u kojima sam praviš grejače i modove koji imaju izmenljive baterije,e onda ne moraš da kalkulišeš da li ćeš ostati bez baterije ili bez grejača ili bez tečnosti.Tu je i samostalno pripremanje tečnosti i onda biraš šta ćeš,koliko i kako ćeš da pariš u toku dana.
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#310 |
Nov član
![]()
A koji su to modeli?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 612
Pohvaljen: 480
Nivo reputacije: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja ne znam ni jedan uredjaj od ovih koji se "povuku" jednom u par sati
![]() Niti da se generalno neko zali na ukuse/jacinu arome Tj ispravicu se, neki uredjaji jesu slabiji ali ne da nema arome Pre ce biti da imas problem sa grejacem ti, ili slično.. Ne znam sta koristis Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Nov član
![]()
Umbrella one.
Od samog pocetka su mi arome slabe, osim ponekih OLE tecnosti. Recimo u poredjenju s nargilom ili onim cigaretama na klik, to je otprilike 5 puta slabiji ukus. Razlika je kao kad uporedis recimo sok od nekog voca u odnosu na vodu sa ukusom tog voca. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 612
Pohvaljen: 480
Nivo reputacije: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bice da je problem sa grejacem. Ja sam pocela sa Ego one i bile submi okej arome, mislim jacina. Naravno rta ati daje mnogo bolji ukus
Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Nov član
![]()
Uzeo sam Umbrella Prestige Plus i prvo iskustvo sa jacim grejacem i premium tecnoscu je bilo super. Medjutim vec posle drugog punjenja pocelo je malo tecnosti da curi kroz otvore za vazduh i da se javlja ono grgoljanje.
Vec pocinjem da se pitam da li ja to ne umem da koristim kako treba ili su Umbrellini uredjaji losi generalno... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 31
Pohvala: 2,742
Pohvaljen: 1,348
Nivo reputacije: 217 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Umbrella Prestige Plus je bukvalno Vaporesso Orca Solo (Plus), trebaće tu novi grejač, možda otvoreniji protok vazduha, gušća tečnost (Umbrella tečnosti su sve razredjene demi vodom), pretpostavljam standardni problem sa tim starter kitovima. Uzmi maramicu, okreni uredjaj naopako nad maramicom i istresi višak tečnosti koja je ostala u grejaču i teraj dalje...
To nije nikakav Umbrella uredjaj, to je Vaporesso. ![]() |
Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://youtube.com/channel/UC1gr6Rh3Gv3QxNzXvXgYVAw
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
početničke greške |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|