Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Osnovni pojmovi
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 22-05-2020, 09:22   #1021
st.gandra
Senior

st.gandra's avatar

Registrovan: Oct 2016
Godine: 47
E-cig: Gaur 21, Zeus X
Pohvala: 1,617
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 176
st.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputacijust.gandra ima reputaciju
Uobičajeno Re: Potrosnja tecnosti ?

Ne vodim računa kolko trošim ali neka gruba računica oko 20 ml dnevno DTL. Napravio sam 5l na 2mg nik 23.10. Ostalo mi je oko jednog litra još.

Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока
st.gandra nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 23-05-2020, 11:53   #1022
hekata
Senior

Registrovan: May 2018
Godine: 54
E-cig: smok rigel mini+zenith
Pohvala: 567
Pohvaljen: 371
Nivo reputacije: 83
hekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosi

kad cujem cifre tipa 20 ml zavrti mi se u glavi , uskoro 2 god na e cig i otprilike 2-3 ml dnevno sa 8 mg nikotina, mtl na zenith atomizeru a isto tako i na nautilus 2,
hekata nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 23-05-2020, 13:48   #1023
Allegreto
Veteran

Allegreto's avatar

Registrovan: Feb 2017
E-cig: Hadron Pro DNA 250C
Pohvala: 3,043
Pohvaljen: 1,683
Nivo reputacije: 360
Allegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputaciju

@hekata
Kad pocnes sa DTL, dual coil, subohm i driperi onda razumeces.

Allegreto nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 23-05-2020, 19:04   #1024
hekata
Senior

Registrovan: May 2018
Godine: 54
E-cig: smok rigel mini+zenith
Pohvala: 567
Pohvaljen: 371
Nivo reputacije: 83
hekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosi

ma znam, ali mi opet strasno ))
hekata nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-05-2020, 11:35   #1025
Dusan_
Iskusan član

Registrovan: May 2020
Pohvala: 44
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 31
Dusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svima

Meni je 30ml tečnosti od 16mg trajalo u proseku 10ak dana na T2. Sada kada sam počeo sa DIY smanjio sam na 12mg i nešto više trošim. Kada sam probao Aspire K3 i AIO sa 6mg 20ml ode za tri dana.
Dusan_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-06-2020, 18:52   #1026
radna skela
Veteran

radna skela's avatar

Registrovan: Jun 2016
Godine: 41
E-cig: Sigelei TC + kaya
Pohvala: 2,519
Pohvaljen: 2,460
Nivo reputacije: 414
radna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputaciju

Ja i dalje ne mogu da skontam koliko trošim a parim samo MTL... I to na 12 mg nikotina

Da bi zlo napredovalo, dobri ljudi trebaju samo – ne činiti ništa."
Edmund Burke
radna skela nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-06-2020, 07:22   #1027
Nedefinisani covek
Iskusan član

Nedefinisani covek's avatar

Registrovan: Feb 2020
Godine: 35
E-cig: joyetech espion tour 220w
Pohvala: 15
Pohvaljen: 51
Nivo reputacije: 32
Nedefinisani covek je na dobrom putuNedefinisani covek je na dobrom putuNedefinisani covek je na dobrom putuNedefinisani covek je na dobrom putuNedefinisani covek je na dobrom putuNedefinisani covek je na dobrom putu

Od kad sam presao na mod Joyetech Espion Tour potrosnja mi je oko 7-8 ml na dan

Ostacu nedefinisan uvek
Nedefinisani covek nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-05-2021, 22:21   #1028
dejan68ks
Iskusan član

Registrovan: May 2021
Godine: 56
E-cig: RTA, RDTA
Pohvala: 70
Pohvaljen: 88
Nivo reputacije: 30
dejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svimadejan68ks je poznat svima

Dva ketridža of po 2 ml znači mešto manje od 4 ml dnevno na MTL-u
dejan68ks nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-05-2021, 22:54   #1029
nesha.co
Senior

nesha.co's avatar

Registrovan: Nov 2013
Godine: 49
E-cig: YiHi-Pioneer,Bers1,Bishop
Pohvala: 286
Pohvaljen: 452
Nivo reputacije: 105
nesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosinesha.co ima čime da se ponosi

MTL 2ml nicsalt na 25mg i 2-3ml freebase 12mg.
nesha.co nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-05-2021, 11:08   #1030
Alexis
Iskusan član

Alexis's avatar

Registrovan: May 2021
E-cig: Innokin adept + Nicolas
Pohvala: 238
Pohvaljen: 172
Nivo reputacije: 42
Alexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosiAlexis ima čime da se ponosi

dnevno trosim oko 3 ml tecnosti jacine 9mg. mtl na exceed i nicolas atomizerima
Alexis nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-05-2024, 22:32   #1031
markomax
Nov član

Registrovan: May 2024
Pohvala: 1
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 4
markomax je na dobrom putu

Pusio winston 100s pola kutije dnevno. Sada trosim 1.5ml 9-12mg/ml tecnosti, mtl. Pretpostavljam da je to otprilike ta kolicina kada bi poredili sa ovim cigaretama.
Mene zanima vise koliko uzastopnih uvlacenja je bezbedno , na koliko sekundi, minuta dok se ne zavrsi sesija kao kod cigare? I koliko minuta izmedju sesija? Imam i mali problem na poslu jer ne dozvoljavaju parenje u prostorijama pa moram da izlazim napolje sa analognom pusacima 😁 , a tamo onda kada se naparim , moguce je da svaki put preteram, jer me malo šopi 😁, za vejp je cini mi se bolje kada ti je uvek pri ruci i da ne uvlacis tako intenzivno u puš pauzama.... Nov sam tek desetak dana bez duvana pa ne znam kako ostali?
markomax nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-05-2024, 22:48   #1032
illuminated
Iskusan član

Registrovan: Nov 2023
E-cig: *.MTL
Pohvala: 161
Pohvaljen: 163
Nivo reputacije: 29
illuminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosiilluminated ima čime da se ponosi

Ako zanemarimo potencijalne alergijske reakcije, jedino sto moze nekako da utice na tebe brzo i direktno iz tecnosti koje paris je - nikotin.

Ako preteras sa nikotinom, osetices sam odmah - mozda te zaboli glava ili ti se zavrti u glavi... ako malo vise preteras, moze doci i do mucnine.

Vec je super sto se trudis da se kontrolises da ne preteras. Lako se pretera u pocetku, nakon sto ostavis cigarete. Ja sam, recimo, kad sam ostavio cigarete krenuo sam 18mg nikotina, bas da bih se naterao da ne vucem non stop a da pored toga, zbog nikotina, nemam zelju da zapalim obicnu cigaretu.

Dakle, kako god da koristis - OK je. Ja licno povucem serijski 5, 6, nekada i vise puta pa ostavim, zadovoljim trenutnu potrebu. Sledeci put nekada za 5 minuta, nekada za pola sata, a nekada i duze, kako kada. Ne obracam puno paznje na dinamiku. Na kraju dana sam na oko 3ml tecnosti. Parim iskljucivo MTL.

Imam slucan "problem" kao ti, kada odem u kancelariju - izlazim na pus-pauzu, kao i kolege sa obicnim cigaretama. Ali u tih 5-6 minuta ne vucem non stop serijski ali cesce malo, bas kao da imam cigaretu u rukama i to je to. Vratim se u kancelariju, pa nekada kasnije ponovo tako...
illuminated nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 23-05-2024, 10:27   #1033
markomax
Nov član

Registrovan: May 2024
Pohvala: 1
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 4
markomax je na dobrom putu

Hvala Illuminated na odgovoru. Znaci mi puno da cujem i koliko povlace drugi u serijama, jer se obicno pise samo o ukupnoj potrosnji na kraju dana. Sreca u officu je sto imamo i neke manje meeting kancelarije pa se tu malo opustim i pazim da niko ne vidi paru, a ponekad i usput kroz hodnik mada je to vec dosta rizicnije
markomax nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Osnovni pojmovi

Pošalji link

Tagovi
potrosnja

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 07:05 sati.