![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1021 |
Senior
![]() Registrovan: Oct 2016
Godine: 47
Pohvala: 1,617
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne vodim računa kolko trošim ali neka gruba računica oko 20 ml dnevno DTL. Napravio sam 5l na 2mg nik 23.10. Ostalo mi je oko jednog litra još.
Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Senior
![]() Registrovan: May 2018
Godine: 54
Pohvala: 567
Pohvaljen: 371
Nivo reputacije: 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kad cujem cifre tipa 20 ml zavrti mi se u glavi
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#1024 |
Senior
![]() Registrovan: May 2018
Godine: 54
Pohvala: 567
Pohvaljen: 371
Nivo reputacije: 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ma znam, ali mi opet strasno
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2020
Pohvala: 44
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni je 30ml tečnosti od 16mg trajalo u proseku 10ak dana na T2. Sada kada sam počeo sa DIY smanjio sam na 12mg i nešto više trošim. Kada sam probao Aspire K3 i AIO sa 6mg 20ml ode za tri dana.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2016
Godine: 41
Pohvala: 2,519
Pohvaljen: 2,460
Nivo reputacije: 414 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja i dalje ne mogu da skontam koliko trošim a parim samo MTL... I to na 12 mg nikotina
![]() ![]() ![]() |
Da bi zlo napredovalo, dobri ljudi trebaju samo – ne činiti ništa."
Edmund Burke |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Feb 2020
Godine: 35
Pohvala: 15
Pohvaljen: 51
Nivo reputacije: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Od kad sam presao na mod Joyetech Espion Tour potrosnja mi je oko 7-8 ml na dan
![]() |
Ostacu nedefinisan uvek
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2021
Godine: 56
Pohvala: 70
Pohvaljen: 88
Nivo reputacije: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dva ketridža of po 2 ml znači mešto manje od 4 ml dnevno na MTL-u
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2013
Godine: 49
Pohvala: 286
Pohvaljen: 452
Nivo reputacije: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
MTL 2ml nicsalt na 25mg i 2-3ml freebase 12mg.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2021
Pohvala: 238
Pohvaljen: 172
Nivo reputacije: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dnevno trosim oko 3 ml tecnosti jacine 9mg. mtl na exceed i nicolas atomizerima
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Nov član
![]() Registrovan: May 2024
Pohvala: 1
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 4 ![]() |
![]()
Pusio winston 100s pola kutije dnevno. Sada trosim 1.5ml 9-12mg/ml tecnosti, mtl. Pretpostavljam da je to otprilike ta kolicina kada bi poredili sa ovim cigaretama.
Mene zanima vise koliko uzastopnih uvlacenja je bezbedno , na koliko sekundi, minuta dok se ne zavrsi sesija kao kod cigare? I koliko minuta izmedju sesija? Imam i mali problem na poslu jer ne dozvoljavaju parenje u prostorijama pa moram da izlazim napolje sa analognom pusacima 😁 , a tamo onda kada se naparim , moguce je da svaki put preteram, jer me malo šopi 😁, za vejp je cini mi se bolje kada ti je uvek pri ruci i da ne uvlacis tako intenzivno u puš pauzama.... Nov sam tek desetak dana bez duvana pa ne znam kako ostali? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2023
Pohvala: 161
Pohvaljen: 163
Nivo reputacije: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako zanemarimo potencijalne alergijske reakcije, jedino sto moze nekako da utice na tebe brzo i direktno iz tecnosti koje paris je - nikotin.
Ako preteras sa nikotinom, osetices sam odmah - mozda te zaboli glava ili ti se zavrti u glavi... ako malo vise preteras, moze doci i do mucnine. Vec je super sto se trudis da se kontrolises da ne preteras. Lako se pretera u pocetku, nakon sto ostavis cigarete. Ja sam, recimo, kad sam ostavio cigarete krenuo sam 18mg nikotina, bas da bih se naterao da ne vucem non stop a da pored toga, zbog nikotina, nemam zelju da zapalim obicnu cigaretu. Dakle, kako god da koristis - OK je. Ja licno povucem serijski 5, 6, nekada i vise puta pa ostavim, zadovoljim trenutnu potrebu. Sledeci put nekada za 5 minuta, nekada za pola sata, a nekada i duze, kako kada. Ne obracam puno paznje na dinamiku. Na kraju dana sam na oko 3ml tecnosti. Parim iskljucivo MTL. Imam slucan "problem" kao ti, kada odem u kancelariju - izlazim na pus-pauzu, kao i kolege sa obicnim cigaretama. Ali u tih 5-6 minuta ne vucem non stop serijski ali cesce malo, bas kao da imam cigaretu u rukama i to je to. Vratim se u kancelariju, pa nekada kasnije ponovo tako... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Nov član
![]() Registrovan: May 2024
Pohvala: 1
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 4 ![]() |
![]()
Hvala Illuminated na odgovoru. Znaci mi puno da cujem i koliko povlace drugi u serijama, jer se obicno pise samo o ukupnoj potrosnji na kraju dana. Sreca u officu je sto imamo i neke manje meeting kancelarije pa se tu malo opustim i pazim da niko ne vidi paru, a ponekad i usput kroz hodnik mada je to vec dosta rizicnije
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
potrosnja |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|