![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Podrška, pitanja i sugestije Sve sto želite da kažete u vezi samog foruma |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,162
Pohvaljen: 5,514
Nivo reputacije: 988 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zdravo,
Zašto je tema zatvorena, neko na svoju ruku ili je ovo doneto zajedničkom odlukom. Mislim da je jako ružno zatvarati takve teme bez obzira na to što ne misle svi isto i ne slažu se... Bespotrebno je zatvorena po meni a ljudi su mogli bar malo da se informišu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 627
Pohvaljen: 492
Nivo reputacije: 115 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jer neki stalno forsiraju teorije zavere.
Uopste ne ulazim u to jel virus od slepog misa, laboratorije.. Ili čega vec. Prisutan je. Da li ce se neko vakcinisati, apsolutno lični izbor i ne zanima me u nemam apsolutno pravo da ikome drzim bukvicu jel to dobro ili ne. Svako za sebe odlucuje i cak nije ni pristojno ubedjivati nekog da bas tako treba ili ne treba. Sem.. Nasih iskustava, stavova.. Bez neke presije i konstantne priče o teoriji zavere, nekim yt likovima ma ko bili.. Mislim to forsiranje je vec preterano i smeta (vecini) Predpostavka moja zasto je zakljucano ![]() Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 51
Pohvala: 750
Pohvaljen: 4,255
Nivo reputacije: 772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tema ponovo otključana. Do kada... zavisi od vas.
Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,162
Pohvaljen: 5,514
Nivo reputacije: 988 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hvala Raka1971, živeli
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|