![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1741 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 42
Pohvala: 336
Pohvaljen: 276
Nivo reputacije: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
wow, ispada da dryhit sve vreme??!? :O OMG
|
motam, muckam, mesam, sipam i presipam i
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#1742 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 46
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,068
Nivo reputacije: 2795 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dry hit najbolje radi
![]() |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 42
Pohvala: 336
Pohvaljen: 276
Nivo reputacije: 93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ja kad sam preso sa cigare na e-cig, samo sam dry hit i voleo
![]() |
motam, muckam, mesam, sipam i presipam i
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2019
Pohvala: 122
Pohvaljen: 66
Nivo reputacije: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja jesam i to vise njih ali me niko ne bije po usima da parim
![]() Kao prvo ubi me tahikardija(100+ u mirovanju,kad ne parim oko 70)! Boli me grlo po nekad i nos mi curi kao kad imam najgoru prehladu ![]() Ponekad me boli i glava i otezano disem a parim ne vise od 5ml,obicno izmedju 2-3ml... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 51
Pohvala: 750
Pohvaljen: 4,255
Nivo reputacije: 772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tema zaključana dok se ne pobriše sav spam.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Nov član
![]() Registrovan: Dec 2021
Pohvala: 9
Pohvaljen: 5
Nivo reputacije: 3 ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2013
Pohvala: 237
Pohvaljen: 377
Nivo reputacije: 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Madball1984
Пробај да смањиш јачину никотина у течности за почетак. Немој везано повлачити, већ као што си некада цигарете. Исчитај почетнички део форума да би знао шта и како. Јачина течности, однос пг/вг, отпор грејача, стил парења... Поента је себи угодити, а не правити симптоме. |
Show Must Go On!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 | ||||
Nov član
![]()
Probao svasta,druze. Kupio Vaporesso xros mini,kazu dobar za pocetnike. Uzeo nic salt 25mg i odlicno mi krenulo al sam pozeleo malo cesce da vucem pa predjem na 12mg 70vg/40pg i odlicna tecnost koja se vise vise ne proizvodi i eto tragam za pravom tecnoscu. I koju god da uzmem,cak i jednu od 6mg imam, ima dana koji mi bas lose krenu. Par dimova uz kafu i pocne trnjenje,usporenost,ponekad bezvoljnost. Kako dan odmice bude bolje al sta ce biti kad mi nestane ova od 12 mg... I da napomenem,kad god promenim tecnos tako mi pocnunsmetati mirisi i ukusi da mi je bas muka ceo dan. Iskreno,bilo lepse sa analognim uprkos smradu. |
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Iskusan član
Nivo reputacije: 83 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Конкретно нисам пробао xros, али vappresso прави добре уређаје, па не сумњам у квалитет. Колико знам, он је предвиђен за коришћење са никотинским солима. Може и са freebase, али мислим да то није то. Требаш пробати још неки уређај, атомизер, мод. Период адаптације постоји, код неког краће, или дуже. Још си у експерименталној фази када испробаваш нове течности, јачине ... Чула мириса и укуса ти се "чисте" тј. регенеришу , тако да је нормално да осећаш интензивнији укус и мирис. Пробај да скроз избациш аналогне цигарете.
|
Show Must Go On!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | ||||
Nov član
![]()
Ne pusim analogne cugarete vec mesec dana. Mislio sam da mi je sve ovo neka apst.kriza ili sta vec. Vec sam ostavljao cigare. Dajem sebi vremena da se adaptiram. Ali posto sam kupio uredjaj koji nije za upotrebu svega i dvacega ,ogranicen sam sa tecnostima i neke se eto vise ne prave Mada mislim da je mozda sve ovo od degidratacije. Ionako malo vide pijem. |
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Iskusan član
![]()
У почетку требаш пити више течности, док ти се грло не адаптира, а и помаже у избацивању вишка никотина из организма, касније ћеш већ сам видети колико и када. После више од годину дана зна да ме спичи никотин када испробавам различите сетапове на неком атомизеру, па везано повлачим. Чим осетим благо пулсирање у пределу главе, одмах чаша, две воде.
![]() |
Show Must Go On!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | ||||
Nov član
![]()
![]() |
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Iskusan član
![]()
Драго ми је ако сам ти бар мало помогао.
![]() |
Show Must Go On!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 1,147
Pohvaljen: 859
Nivo reputacije: 173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pozdrav svima! Nije me bilo 2 godine i 2 mjeseca.
Što se tiče vejpa, nakupio sam solidnih 8 godina. Nikakvih problema nemam sa zdravljem i plućima takođe. Jedno vrijeme sam bio fizički veoma aktivan. Dakle, nije mi smetalo da se bavim sportom. Koronu sam prevazišao tako što je nisam uopšte imao. Sve u svemu, živ sam i zdrav. Nadam se da će nekome koristiti ovo moje iskustvo. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|