Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterijski MODovi > Modovi sa kontrolom temp.
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 11-01-2021, 21:32   #1
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 338
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju
Uobičajeno Vaporesso luxe 2 kit

Vaporesso luxe 2 colors:

- Iceberg
- Gorilla
- Lava
- Black
- Bronze stripe
- Bronze coral
- Holographic black
- Silver
- Jade

Specifications:

- Tank Dimension: 30x56mm
- Mod Dimension: 89.9x47.8x29.5mm
- Tank Capacity: 8ml
- Filling Type: Slide Top Filling
- Coils: 1 x GT Meshed Coil (0.18Ω, 50-85W); 1 x GT4 Meshed Coil (0.15Ω, 50-75W)
- Battery: 2 x 18650 (Not included)
- Display: 2.0-inch TFT Color Screen
- Output Wattage: 5-220W
- Resistance Range: 0.03-5Ω
- Charging Current: 5V/2.5A
- Chipset: AXON Chip

In the box:

- LUXE II MOD
- NRG-S Tank (8ml)
- GT Meshed Coil (Pre-installed)
- GT4 Meshed Coil (In the Box)
- Glass Tube (5ml)
- O-ring
- User Manual
- Warranty Card

Nrg s tank:

Nrg s sub ohm tank je 30mm u precniku racunajuci bubble stakleni tank, a visina atomizera je 56mm sa drip tipom. Od detalja na atomizeru na gornjoj strani mozete da vidite strelicu gde treba da gurnete top cap, takodje mozete da vidite na gornjoj strani detalje za lakse odvrtanje, na prstenu za vazduh imamo iste detalje, a ovde imamo i gravuru "Vaporesso", sa donje strane se nalazi "NRG-S". Kvalitet izrade atomizera je sasvim okej i tu nema nikakvih zamerki.

Atomizer stize sa jednim drip tipom koji ima siroku rupu i sasvim je okej za koriscenje. Ovo je 510 drip tip sto je jako dobro jer mozete na ovom atomizeru da koristite bilo koji drugi 510 drip tip ako vam ovaj drip tip ne odgovara bez problema.
Ovaj atomizer se puni sa gornje strane, a kao sto sam rekao na gornjoj strani se nalazi strelica gde treba da gurnete top cap. Kada gurnete top cap mozete da vidite rupu gde se sipa tecnost i ovde se tecnost sipa lako i bez problema. Za sada ovaj sistem radi lepo i nikakvih problema nisam imao.
Atomizer stize sa bubble staklenim tankom i ovaj tank ima kapacitet od 8ml sto je odlican kapacitet po mom misljenju. Takodje u pakovanju dobijate jos jedan tank, a ovaj tank ima kapacitet od 5ml sto je opet odlican kapacitet.

Uz atomizer se dobijaju ukupno 2 grejaca, jedan ce biti u atomizeru. Grejac koji ce biti u atomizeru je gt mesh grejac, ovaj grejac ima optor 0.18ohm i preporucena snaga za ovaj grejac je 50-85w, grejac koji dobijate u pakovanju je gt4 mesh grejac, ovaj grejac ima otpor 0.15ohm i preporucena snaga za ovaj grejac je 50-75w. Za ovaj atomizer mozete da kupite i druge grejace sto je jako lepo, mozete kupiti sledece grejace: GT1, GT2, GT4, GT6, GT8, GT CCELL, GT CCELL2, GT MESHED i GT4 MESHED. Vazno je reci da pre montiranja grejaca sipate par kapi tecnosti u grejac i onda da stavite grejac u tank i sipate tecnost.
Na bazi se nalazi prsten za podesavanje protoka vazduha, a na njemu imamo dva slota za vazduh. Na prstenu imamo detalje kako bi se vazduh lakse podesio, a vazduh se ovde podesava izuzetno lako.

Kvalitet izrade ovog moda je jako dobar, mod deluje jako solidno u ruci. Sto se dizajna moda tice meni se licno mod svidja. Mod je udoban za koriscenje po mom misljenju.
Sa gornje strane strane uredjaja se nalazi konekcija, ovde su navoji dobri, a pin je pozlacen i samopodesavajuc. Konekcija je blago podignuta sto mi se svidja jer se tako mod nece guliti sa gornje strane od atomizera.
Na zadnjoj strani moda se nalazi poklopac za baterije, a na donjoj strani poklopca je slot pa mozete lako noktom da skinete poklopac sa moda. Poklopac stoji odlicno u mestu i nema nikakvog lufta sto je zaista odlicno. Ovaj mod koristi dve 18650 baterije, a baterije se lako stavljaju i vade iz moda.
Na jednoj strani uredjaja se nalazi prekidac koji je dosta dobar, svidja mi se prekidac, udoban je za koriscenje. Za sada prekidac radi lepo i bez bilo kakvih problema.
Na prednjoj strani moda se nalazi veliki ekran, usb port i ovde takodje imamo senzore za plus, minus i meni. Ovde nemamo usb type c port pa ce ovo za nekog biti zamerka. Sto se ekrana tice, ekran je dosta veliki, u boji je i po meni izgleda lepo. Senzori za meni, plus i minus dugme rade veoma dobro.

Ovaj uredjaj se pali i gasi pritiskom pet puta na prekidac, a kada upalite uredjaj u vw rezimu rada na ekranu cete videti sledece:

- Indikator baterije
- Vreme
- Rezim rada
- W
- Otpor grejaca
- Broj povlacenja
- V
- Vreme povlacenja

Da bi ste usli u meni treba da kliknete tri puta na meni dugme, a u meniju mozete da vidite sledece:

- Pul
- Eco
- Stc
- Diy (vw, vt, vv, ccw, bp, sp)
- Set (default, theme, time, brightness, puff counter, smart, auto, screen timeout, key light, vibrate, version)

Dakle u meniju imate dosta opcija, od podesavanja rezima rada do podesavanja tema, sata, osvetljenja, vibracije. Zaista dosta opcija sto je jako lepo.

Kako ovaj uredjaj radi i moje misljenje:

Da krenem od atomizera, kao sto sam rekao kvalitet atomizera je dobar i tu nema nikakvih zamerki. Atomizer je kompatibilan sa 510 drip tipovima sto je jako lepo po meni jer mozete da koristite bilo koji drugi 510 drip tip ovde. Tecnost se sipa lako sa gornje strane bez ikakvih problema. Kapacitet tanka sa tankom sa kojim dolazi je 8ml sto je odlican kapacitet po mom misljenju. Uz atomizer stizu dva grejaca i oba grejaca rade jako lepo. Sto se arome tice, ja sam najvise koristio gt4 mesh grejac i veoma mi se svidja kako ovaj grejac radi, aroma je veoma dobra. Vazduh se podesava veoma lako i vazduha ima prilicno kada je vazduh otvoren do kraja. Sve u svemu po meni je ovo vrlo dobar sub ohm mesh tank
Meni licno se dosta svidja ovaj mod. Svidja mi se dizajn moda i mod je po meni udoban za koriscenje. Konekcija je blago podignuta sto mi se svidja jer se mod nece guliti sa gornje strane. Kvalitet izrade moda je dobar i tu nema nikakvih zamerki. Prekidac je odlican i radi jako lepo. Dugmici su takodje jako dobri i rade bez greske. Poklopac za baterije stoji jako dobro u mestu i nema nikakvog lufta. Ekran je veliki i moze da se podesava osvetljenje ekrana, na ekranu se sve informacije lepo vide. Mod nema usb c sto ce biti zamerka za nekog, a mod podrzava balansirano punjenje. Mod ima dosta opcija sto ce se mnogima svideti. Sto se tice rada, mod radi bez ikakvih problema i tu nemam nikakvih zamerki. Sve u svemu po mom misljenju sasvim solidan mod koji mozete kupiti ukoliko vam se svidja dizajn moda.

Mane:

- Nema usb c

Dobre strane:

- Atomizer je kompatibilan sa 510 drip tipovima
- Lako se sipa tecnost
- 8ml kapacitet
- Lako se podesava vazduh
- Veoma dobra aroma
- Svidja mi se dizajn moda
- Dobar kvalitet izrade
- Veliki ekran u boji
- Mod ima dosta opcija i podesavanja
- Mod je udoban za koriscenje
- Prekidac je odlican
- Senzori takodje dosta dobri
- Balansirano punjenje
- Poklopac stoji odlicno u mestu

Atomizer i mod se mogu kupiti ovde:
Kod:
https://store.vaporesso.com/products/luxe-mod?_pos=1&_sid=9ee465570&_ss=r
Kod:
https://store.vaporesso.com/products/nrg-s-tank

shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterijski MODovi > Modovi sa kontrolom temp.

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 13:16 sati.