![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
![]() |
#1 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 145
Pohvaljen: 328
Nivo reputacije: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Do sada sam probao razne kliromizere.... od BUD-a, razne Giantomizere, Stardust..... U principu, osim ovog CE3 XL klira, sve mi je bezveze: ili je slab protok vazduha pa moram da vucem ko kompresorom, ili mi ne odgovara tip (mrzim one tanke mustiklice, plastiku, gumu), ili malo pare/slab ukus, ili je PITA rastavljanje i ciscenje... Treba mi nesto sto uvece mogu napuniti par komada, ubaciti u torbiccu i menjati u toku dana.
Vidim da na netu dosta hvale Boge kartove, i to u SR i LR varijantama, kao i dual coil kartove. Mislim da ce mi ta varijanta odgovarati: uvece napunim dva tri komada, spakujem, i jos mogu da stavim moj omiljeni keramicki drip tip. Dakle, za eGO bateriju, 1000mAh, sta mi preporucujete da ce mi dati najbolji odnos kolicine pare i ukusa? LR, SR ili dual coil? |
Caravela mod, KFL, Immortalizer, Boge LR
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moder
![]() Registrovan: Aug 2011
Pohvala: 53
Pohvaljen: 16
Nivo reputacije: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo juce porucio ove: Boge Refillable 510 Cartomizers 2.0ohm, pa kada stignu napisacu ti utiske, a moze i neko djoranje ako hoces.A ako si odlican u skoli mozda ti i poklonim jedan
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Aktivan član
Pohvala: 3
Pohvaljen: 5
Nivo reputacije: 50 ![]() ![]() |
![]()
Ne znam sta da mislim o kartomizerima. Sve je super dok je kart pun i dok je baterija puna. Para topla i obilna, ukusa koliko hoces ali... Vrlo brzo postane mucenje. Moram da povucem 5-6 dugih da bi mi bilo dovoljno.
Probao sam SmokTech dual coil (1.7 ohm) i to samo 2 dana tako da je verovatno jos rano da dam neki definitivan sud. Okreni-obrni stalno se vracam eGo-T LR. Kad krenem negde spakujem rezervni tank i bateriju i miran sam. Ne volim da vadim bocice na javnom mestu i dolivam. O spricu sa sve iglom da i ne govorimo. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Moder
![]() Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 688
Pohvaljen: 429
Nivo reputacije: 151 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Slazem se sa NikolomP...ako gledamo kvalitet i cenu(sa HC) CE2 i CE3 smokymizeri...i da ih mozete par puta oprati , prziti i tako dalje..meni je super...a o Boge sam isto razmisljao...da ih probam...zarulence gde si ih porucio i posto su?...jel moze direkt kartica ili MB.
Ja nasao ove na DX..pa cu da oprobam srecu... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moder
Nivo reputacije: 151 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Dobre osobine: ne cure pri punjenju..i rade svi ![]() Ja sam ih kupio verujuci da ne moze nesto za te pare da bude lose toliko...i u euforiji ne nalazenja jeftinijih CE2 napravio sam veliku gresku..svaka skola se placa! Ako ste cest ponavljac...bolje se ispisite iz skole! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#6 | |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 525
Pohvaljen: 653
Nivo reputacije: 204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Moder
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Moder
![]()
Boge Refillable 510 Cartomizers 2.0ohm $7.99 (5 kom.)
Kupljeni kod Madvapes-a i jos: Dual Coil 510 Tank Cartomizer, 3.5ml, Orange $10.99 i par dualcoil za rezervu sa razlicitim otporima da vidim koji otpor ce se najbolje pokazati i jedan singlecoil takodje rezerva za tank cartomizer.Jos nekoliko sitnica, konektori i.t.d.Placanje karticom direktno.Prvi put pazarim kod njih, pa cemo da vidimo.Ali, vec mi se svidja to sto sam sinoc porucio a danas su mi poslali.Inace su mi veoma zanimljivi kao shop, jer imaju brdo stvari u ponudi sto ostali nemaju.Neznam koliko se ceka na isporuku ali kada stigne pisem utiske.Pozdrav! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Moder
![]()
Boge Refillable 510 Cartomizers 2.0ohm ......nema ih na lgeru....dali si bio na listi cekanja ili ih je bilo kada si kupovao?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Moder
![]()
Sinoc ih je bilo na lageru.Nisam cekao, verovatno sam slucajno ubo!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Senior
Nivo reputacije: 111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislim da sam se odlucio sta cu.... Uzecu mozda sa HC karto tank, 3.5ml sa dual coil kartom. Valjda ce to resiti problem sa laksim dopunjavanjem, a istovremeno i problem sa "presusivanjem" karta. I to verziju sa crnim poluprovidnim tankom, nekako mi deluje da ce samo tako da legne na crnu ego bateriju
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Moder
![]()
Pa da to je to, hteo sam i ja sa HC-a to da uzmem ali posto su podigli postarinu, nemoze vise placanje via MB i cekanje na isporuku preko 20 dana, odluka je pala na Madvapes.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Moder
![]()
ok javi kad ti stigne i ostale podatke shipment...itd
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Video Recenzent
![]() Registrovan: Feb 2012
Godine: 42
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,335
Nivo reputacije: 490 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kakve su im cene poshtarine?
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Senior
![]()
Evo porucio, platio WU danas, poslao im skenirano, iz HC mi se javili mailom u roku od 5 minuta
![]() Dakle DCT tank, 2x30ml tecnosti, rezervni kartovi, par drip tipova..postarina 7.40$, tezina 227gr. Meni ne zvuci previse za postarinu. Jedino ovi idiJoti sa poste..dodjem na salter, da platim... e mi ne znamo kurs, prebaci sam iz dolara u juane?!? Na svu srecu u ruci Android telefon, pa na google, i dodao za svaki slucaj..castio sam ih, proverio kasnije, sa nekih 5 juana ![]() Naravno, 800 dinara provizija...krvi im se napijem, koja smo mi banana drzava.... I posle zasto nema PayPal-a..neko se dobro omastio monopolom WU za transfer novca. |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|