Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kartomizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 22-03-2012, 14:07   #1
NikolaP
Senior

NikolaP's avatar

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 145
Pohvaljen: 328
Nivo reputacije: 111
NikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosi
Uobičajeno Kartomizeri - razlozi za/protiv, LR ili SR ili dual coil

Do sada sam probao razne kliromizere.... od BUD-a, razne Giantomizere, Stardust..... U principu, osim ovog CE3 XL klira, sve mi je bezveze: ili je slab protok vazduha pa moram da vucem ko kompresorom, ili mi ne odgovara tip (mrzim one tanke mustiklice, plastiku, gumu), ili malo pare/slab ukus, ili je PITA rastavljanje i ciscenje... Treba mi nesto sto uvece mogu napuniti par komada, ubaciti u torbiccu i menjati u toku dana.

Vidim da na netu dosta hvale Boge kartove, i to u SR i LR varijantama, kao i dual coil kartove. Mislim da ce mi ta varijanta odgovarati: uvece napunim dva tri komada, spakujem, i jos mogu da stavim moj omiljeni keramicki drip tip.

Dakle, za eGO bateriju, 1000mAh, sta mi preporucujete da ce mi dati najbolji odnos kolicine pare i ukusa? LR, SR ili dual coil?

Caravela mod, KFL, Immortalizer, Boge LR
NikolaP nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-03-2012, 14:55   #2
zarulence
Moder

zarulence's avatar

Registrovan: Aug 2011
Pohvala: 53
Pohvaljen: 16
Nivo reputacije: 59
zarulence je na dobrom putuzarulence je na dobrom putuzarulence je na dobrom putuzarulence je na dobrom putu
Uobičajeno Re: Kartomizeri - razlozi za/protiv, LR ili SR ili dual coil

Evo juce porucio ove: Boge Refillable 510 Cartomizers 2.0ohm, pa kada stignu napisacu ti utiske, a moze i neko djoranje ako hoces.A ako si odlican u skoli mozda ti i poklonim jedan
zarulence nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-03-2012, 15:23   #3
cikadjura
Aktivan član

cikadjura's avatar

Pohvala: 3
Pohvaljen: 5
Nivo reputacije: 50
cikadjura je na dobrom putucikadjura je na dobrom putu

Ne znam sta da mislim o kartomizerima. Sve je super dok je kart pun i dok je baterija puna. Para topla i obilna, ukusa koliko hoces ali... Vrlo brzo postane mucenje. Moram da povucem 5-6 dugih da bi mi bilo dovoljno.
Probao sam SmokTech dual coil (1.7 ohm) i to samo 2 dana tako da je verovatno jos rano da dam neki definitivan sud.
Okreni-obrni stalno se vracam eGo-T LR. Kad krenem negde spakujem rezervni tank i bateriju i miran sam. Ne volim da vadim bocice na javnom mestu i dolivam. O spricu sa sve iglom da i ne govorimo.
cikadjura nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-03-2012, 16:52   #4
duracos
Moder

duracos's avatar

Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 688
Pohvaljen: 429
Nivo reputacije: 151
duracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosi

Slazem se sa NikolomP...ako gledamo kvalitet i cenu(sa HC) CE2 i CE3 smokymizeri...i da ih mozete par puta oprati , prziti i tako dalje..meni je super...a o Boge sam isto razmisljao...da ih probam...zarulence gde si ih porucio i posto su?...jel moze direkt kartica ili MB.

Ja nasao ove na DX..pa cu da oprobam srecu... doju negde oko 7e sa shipmentom....a kad krcnu tubice...tu su ove od CE2 za zamenu ...trebalo bi da pasuju.
duracos nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-04-2012, 12:24   #5
duracos
Moder

duracos's avatar

duracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od duracos Vidi poruku
Slazem se sa NikolomP...ako gledamo kvalitet i cenu(sa HC) CE2 i CE3 smokymizeri...i da ih mozete par puta oprati , prziti i tako dalje..meni je super...a o Boge sam isto razmisljao...da ih probam...zarulence gde si ih porucio i posto su?...jel moze direkt kartica ili MB.

Ja nasao ove na DX..pa cu da oprobam srecu... doju negde oko 7e sa shipmentom....a kad krcnu tubice...tu su ove od CE2 za zamenu ...trebalo bi da pasuju.
Ne kupujte ovo ni u ludilu uzas...tube labave lako spadaju...masina unutar tube je regularne velicine a tuba xl...tako da imate 5.6mm praznog prostora za kondenz i hladjenje pare...haha...oseca se miris gume od zastitnika keramike grejaca...vise nego u CE2 regularnim....nejednaki otpori od 3 do 1.5 ohm....fiber u nejednak.....ovi kinezi stvarno umeju da se posteno nasale sa musterijama ali te sale debelo kostaju...zato samo proverene stvari kupujte ...moj savet
Dobre osobine: ne cure pri punjenju..i rade svi
Ja sam ih kupio verujuci da ne moze nesto za te pare da bude lose toliko...i u euforiji ne nalazenja jeftinijih CE2 napravio sam veliku gresku..svaka skola se placa!
Ako ste cest ponavljac...bolje se ispisite iz skole!
Zahvalili :
Staro 10-04-2012, 19:16   #6
AtilaHan
Veteran

AtilaHan's avatar

Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 525
Pohvaljen: 653
Nivo reputacije: 204
AtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od duracos Vidi poruku
Ne kupujte ovo ni u ludilu uzas...tube labave lako spadaju...masina unutar tube je regularne velicine a tuba xl...tako da imate 5.6mm praznog prostora za kondenz i hladjenje pare...haha...oseca se miris gume od zastitnika keramike grejaca...vise nego u CE2 regularnim....nejednaki otpori od 3 do 1.5 ohm....fiber u nejednak.....ovi kinezi stvarno umeju da se posteno nasale sa musterijama ali te sale debelo kostaju...zato samo proverene stvari kupujte ...moj savet
Dobre osobine: ne cure pri punjenju..i rade svi
Ja sam ih kupio verujuci da ne moze nesto za te pare da bude lose toliko...i u euforiji ne nalazenja jeftinijih CE2 napravio sam veliku gresku..svaka skola se placa!
Ako ste cest ponavljac...bolje se ispisite iz skole!
Ovo si napisao za SKU: 101269?
AtilaHan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-04-2012, 17:41   #7
duracos
Moder

duracos's avatar

Citat:
Originalna poruka od AtilaHan Vidi poruku
Ovo si napisao za SKU: 101269?
Da za njih SKU 101269
Zahvalili :
Staro 22-03-2012, 18:11   #8
zarulence
Moder

zarulence's avatar

zarulence je na dobrom putuzarulence je na dobrom putuzarulence je na dobrom putuzarulence je na dobrom putu
Uobičajeno

Boge Refillable 510 Cartomizers 2.0ohm $7.99 (5 kom.)
Kupljeni kod Madvapes-a i jos:

Dual Coil 510 Tank Cartomizer, 3.5ml, Orange $10.99 i par dualcoil za rezervu sa razlicitim otporima da vidim koji otpor ce se najbolje pokazati i jedan singlecoil takodje rezerva za tank cartomizer.Jos nekoliko sitnica, konektori i.t.d.Placanje karticom direktno.Prvi put pazarim kod njih, pa cemo da vidimo.Ali, vec mi se svidja to sto sam sinoc porucio a danas su mi poslali.Inace su mi veoma zanimljivi kao shop, jer imaju brdo stvari u ponudi sto ostali nemaju.Neznam koliko se ceka na isporuku ali kada stigne pisem utiske.Pozdrav!
Zahvalili :
Staro 22-03-2012, 22:43   #9
duracos
Moder

duracos's avatar

Boge Refillable 510 Cartomizers 2.0ohm ......nema ih na lgeru....dali si bio na listi cekanja ili ih je bilo kada si kupovao?
Staro 23-03-2012, 00:24   #10
zarulence
Moder

zarulence's avatar

Sinoc ih je bilo na lageru.Nisam cekao, verovatno sam slucajno ubo!
Staro 23-03-2012, 09:58   #11
NikolaP
Senior

NikolaP's avatar

NikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosi

Mislim da sam se odlucio sta cu.... Uzecu mozda sa HC karto tank, 3.5ml sa dual coil kartom. Valjda ce to resiti problem sa laksim dopunjavanjem, a istovremeno i problem sa "presusivanjem" karta. I to verziju sa crnim poluprovidnim tankom, nekako mi deluje da ce samo tako da legne na crnu ego bateriju

Staro 23-03-2012, 13:21   #12
zarulence
Moder

zarulence's avatar

Pa da to je to, hteo sam i ja sa HC-a to da uzmem ali posto su podigli postarinu, nemoze vise placanje via MB i cekanje na isporuku preko 20 dana, odluka je pala na Madvapes.
Staro 24-03-2012, 16:02   #13
duracos
Moder

duracos's avatar

ok javi kad ti stigne i ostale podatke shipment...itd
Staro 26-03-2012, 15:09   #14
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Registrovan: Feb 2012
Godine: 42
E-cig: Aegis i berserker mini
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,335
Nivo reputacije: 490
bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

kakve su im cene poshtarine?

bOlE82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-03-2012, 15:22   #15
NikolaP
Senior

NikolaP's avatar

Evo porucio, platio WU danas, poslao im skenirano, iz HC mi se javili mailom u roku od 5 minuta
Dakle DCT tank, 2x30ml tecnosti, rezervni kartovi, par drip tipova..postarina 7.40$, tezina 227gr. Meni ne zvuci previse za postarinu.

Jedino ovi idiJoti sa poste..dodjem na salter, da platim... e mi ne znamo kurs, prebaci sam iz dolara u juane?!? Na svu srecu u ruci Android telefon, pa na google, i dodao za svaki slucaj..castio sam ih, proverio kasnije, sa nekih 5 juana
Naravno, 800 dinara provizija...krvi im se napijem, koja smo mi banana drzava.... I posle zasto nema PayPal-a..neko se dobro omastio monopolom WU za transfer novca.

Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kartomizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 16:19 sati.