|
|
Alati za teme | Način prikaza |
16-02-2018, 10:47 | #1 |
Veteran
Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 949
Pohvaljen: 1,378
Nivo reputacije: 256 |
SD nano dna 60
Danima pokusavam da natetam sebe da napisem nesto o ovoj kineskoj sklepotini, ali, sve dok ne videh da se na ft-u pojavio sd nano 80, smatrao sam to gubljenjem vremena. Medjutim, obzirom da i jedan i drugi mod na slikama izgledaju isto, a i slicno se zovu, imam moralnu obavezu da upozorim ljude da ne bacaju pare. Naime, u sd nano 60 je ugradjena dna 60 plocica, kostao je 67$ i generalno je sve, sem plocice, na njemu ocajnog kvaliteta. Od tastera, preko zavrsne obrade, do nanesene boje, ne zna se sta je gore, a cak i plocicu su samo skarabudzili unutra. Preganjao sam se sa ft nekih mesec dana oko procenta refunda jer je mod u pocetku radio samo sa jednim atijem, da bi mi na kraju vratili 18$ a ja mod poslao na popravku.
Sada radi, i obzirom da je unutra zaista dna 60 plocica, radi jako lepo. Ali, zato, posle nekih 2.5-3 meseca intenzivnijeg koriscenja (ne svakodnevnog, i ne po ceo dan) mod izgleda kao olupina. Boja sa tastera se skida samim pritiskom na dugme. Lak se guli sam od sebe, i to uzivo izgleda jos ruznije A zazori na poklopcu koji drzi bateriju su ogromni, mada se poklopac za sada jos uvek drzi. Sve u svemu, jedino sto vredi na ovom modu je plocica, sve ostalo je verovatno nesto najgore sto sam video od kineskih sklepotina, negde u rangu sa kvalitetom Ijoy solo mini - u prevodu "dno dna". Sve ovo pisem jer mod na slikama izgleda lepo, a cena mu je i vise nego primamljiva, osim sto u njemu vise nema jedine stvari koja vredi - dna plocice. |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|