Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Osnovni pojmovi
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 17-01-2013, 12:10   #46
raven
Iskusan član

raven's avatar

Registrovan: Dec 2012
Pohvala: 68
Pohvaljen: 118
Nivo reputacije: 70
raven ima čime da se ponosiraven ima čime da se ponosiraven ima čime da se ponosiraven ima čime da se ponosiraven ima čime da se ponosiraven ima čime da se ponosiraven ima čime da se ponosiraven ima čime da se ponosiraven ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: E-tečnosti i različito doba dana, kroz razne situacije...

Како сад после ових одлива да наставим..чини ми се
да је почетак теме шта коме и у ком делу дана прија,
па уз клопу ово..пиће оно. Истина, не иде баш све уз
пиће и клопу, али ја на то не обраћам пажњу и шта имам
то и парим...неко ће помислити 'овај им укус ко ђубретар'
Није далеко од истине, али глад за никотином...е то је
проблем нарочито ујутру, зато сам решио да узмем још један
маи Г5 и да га натанкам са неком јачом дозом...брзо сређивање
и идемо даље.
raven nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-01-2013, 16:57   #47
vitaminb
Senior

vitaminb's avatar

Registrovan: Aug 2012
E-cig: eGo-C
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 110
vitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosi

Napisao sam to i na jednom drugom mestu - aroma koju definitivno mogu da parim UVEK i ne vezano za situaciju (kućno chilliranje, restoran...) je FA Cowboy Blend.
vitaminb nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-01-2013, 16:25   #48
Puk. Hans Landa
Veteran

Puk. Hans Landa's avatar

Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,221
Pohvaljen: 1,813
Nivo reputacije: 326
Puk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputaciju

Mnogo je dobar Cowboy, jedino sto sam primetio da mi je od 18mg vise lezao.tj imao je bolju aromu od 9mg. Pusio sam to dve nedelje uporedo sa Joy Cigar i mogu reci da cigar i dalje rado koristim a Cowboy me je smorio trenutno.
Cigar me najduze od svih aroma drzi, doduse nisam ni probao mnogo aroma.
Tako je za sad.
Puk. Hans Landa nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 25-01-2013, 22:59   #49
vitaminb
Senior

vitaminb's avatar

Registrovan: Aug 2012
E-cig: eGo-C
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 110
vitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosi

Ma sve je stvar ukusa ili pak trenutnog raspoloženja. Ja uzeo Joye Cigar, koji mi se "jednom davno" nije svideo (kao i uopšte Joye tečnosti) i jeste mi sad malčice bolji utisak, ali opet - nije to to...
Probao sam i na ego c i na ce4+. Što se mene tiče, Cigar je ok tečnost i mislim da je najveći kvalitet što je nekako "neutralna" tj. može mnogo da se pari.
Ali što se tiče mog ukusa u nekom najstrožijem smislu, reći ću ti da sam presekao Cigar tankom FA Burley-a i brate - životni vidici mi se otvoriše hehe
Šta da se radi, sto ljudi - sto ćudi
vitaminb nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 26-01-2013, 03:50   #50
Puk. Hans Landa
Veteran

Puk. Hans Landa's avatar

Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,221
Pohvaljen: 1,813
Nivo reputacije: 326
Puk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputaciju

Bas tako, "neutralna", to je pravi opis
Puk. Hans Landa nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-03-2013, 20:56   #51
uketic-paric
Senior

uketic-paric's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 201
uketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputaciju
Uobičajeno Одг: E-tečnosti i različito doba dana, kroz razne situacije...

Evo da demantujem sam sebe a vezano za FA viginia za koju sam više puta rekao da mi je apsolutno odvratna.... Parim je već treći dan i tako mi je leglo da to nije normalno pun ukus sirovog duvana malo smrducka ali baš kako treba, dosadiše mi ove blago sladunjave tecnosti.... rekoh aj da promenim, i sela mi je nevidjeno.

poslato sa nokije 2110

Somebody Put Something In My Drink
uketic-paric nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-03-2013, 20:15   #52
Mali-Princ19
Iskusan član

Registrovan: May 2012
Pohvala: 114
Pohvaljen: 50
Nivo reputacije: 59
Mali-Princ19 je na dobrom putuMali-Princ19 je na dobrom putuMali-Princ19 je na dobrom putuMali-Princ19 je na dobrom putuMali-Princ19 je na dobrom putuMali-Princ19 je na dobrom putu

Isto se meni desavalo sa Cowboy-em. Culo ukusa se popravlja tako sto se receptori obnavljaju, pa tako i drugacije dozivljavamo tecnosti vremenom. Ranije sam jagodu voleo, a sad je OBOZAVAM. Primetio sam i da mi kafene arome sad bolje leze, a duvanske vec pocinju da mi smetaju, pogotovu kad osetim neku mednu notu u njima.
Mali-Princ19 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-02-2014, 22:30   #53
teodorica
Veteran

Registrovan: Dec 2013
Godine: 49
Pohvala: 575
Pohvaljen: 416
Nivo reputacije: 133
teodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponosi

Da se ne bih zasitio jedne arome,svaki dan novi tankic druge tecnosti.Imao sam 7 aroma u pocetku,pa jednu zamenio za 3 nove=9 razlicitih tecnosti,pa ni jedna ne moze da dosadi,a nova tura zri polako.
teodorica nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-02-2014, 22:40   #54
jokjuar
Veteran

jokjuar's avatar

Registrovan: Feb 2013
E-cig: VTC mini, ProvariS, Sx Mi
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 780
jokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputaciju

Ispravno, ja recimo ceo dan vrtim tri različita ukusa, i nemam problem sa dosađivanjem

HVALA G O M I L E T I N A!!!
jokjuar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-02-2014, 01:03   #55
teodorica
Veteran

Godine: 49
Pohvala: 575
Pohvaljen: 416
Nivo reputacije: 133
teodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponositeodorica ima čime da se ponosi

E to se zove godisnji danak parenju
teodorica nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-02-2014, 09:33   #56
jokjuar
Veteran

jokjuar's avatar

Registrovan: Feb 2013
E-cig: VTC mini, ProvariS, Sx Mi
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 780
jokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputacijujokjuar ima reputaciju

Ma jok, nego trošim jake arome, black cigar, Gold ducat, sve ubija od arome, pa ne smem da preteram, ostadoh bez čula ukusa, mora malo da se preseče nekim laganicama

HVALA G O M I L E T I N A!!!
jokjuar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-02-2014, 11:42   #57
SickMF
Senior

SickMF's avatar

Registrovan: Nov 2013
Pohvala: 130
Pohvaljen: 319
Nivo reputacije: 108
SickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosiSickMF ima čime da se ponosi

Vrtim 7 aroma dnevno, nevezano za situaciju, osim što samo jednu duvam na poslu. Neke su mi super, neke ogavne, ali za dobru svinju nema loše pomije.

Vision spinner, Joyetech 1000 T2 USB Pass, Evod
SickMF nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-02-2014, 16:39   #58
Katy
Veteran

Katy's avatar

Pohvala: 2,375
Pohvaljen: 2,029
Nivo reputacije: 378
Katy ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputacijuKaty ima reputaciju

I ja vrtim otprilike oko 3 kombinacije dnevno i to obicno jednu sladastog ukusa, jednu duvansku, i jednu vockastu kiselkastu, obicno jednu od te 3 presecem sa malo mentola i imam sve u toku dana, slatko kiselo, osvezavajuce i duvansko!

Katy nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-02-2014, 16:46   #59
zexredstar
Nov član

Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 2
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 41
zexredstar je na dobrom putu
Uobičajeno

Poceo sam sa Dekangom pa presao na FlovourArt gde sam i trenutno .Prvo sam koristio Dask pa presao na desert blend i nisam najzadovoljniji zato se nadam da cu resenje naci i ovde

Nisam vam rekao da mesam jacine tecnosti (recimo 12 kapi dvadesetcetvorke i 18 kapi devetke
zexredstar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Osnovni pojmovi

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 12:58 sati.