![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#46 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Dec 2012
Pohvala: 68
Pohvaljen: 118
Nivo reputacije: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Како сад после ових одлива да наставим..чини ми се
да је почетак теме шта коме и у ком делу дана прија, па уз клопу ово..пиће оно. Истина, не иде баш све уз пиће и клопу, али ја на то не обраћам пажњу и шта имам то и парим...неко ће помислити 'овај им укус ко ђубретар' Није далеко од истине, али глад за никотином...е то је проблем нарочито ујутру, зато сам решио да узмем још један маи Г5 и да га натанкам са неком јачом дозом...брзо сређивање и идемо даље. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Senior
![]() Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Napisao sam to i na jednom drugom mestu - aroma koju definitivno mogu da parim UVEK i ne vezano za situaciju (kućno chilliranje, restoran...) je FA Cowboy Blend.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,221
Pohvaljen: 1,813
Nivo reputacije: 326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mnogo je dobar Cowboy, jedino sto sam primetio da mi je od 18mg vise lezao.tj imao je bolju aromu od 9mg. Pusio sam to dve nedelje uporedo sa Joy Cigar i mogu reci da cigar i dalje rado koristim a Cowboy me je smorio trenutno.
Cigar me najduze od svih aroma drzi, doduse nisam ni probao mnogo aroma. Tako je za sad. |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#49 |
Senior
![]() Registrovan: Aug 2012
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma sve je stvar ukusa ili pak trenutnog raspoloženja. Ja uzeo Joye Cigar, koji mi se "jednom davno" nije svideo (kao i uopšte Joye tečnosti) i jeste mi sad malčice bolji utisak, ali opet - nije to to...
Probao sam i na ego c i na ce4+. Što se mene tiče, Cigar je ok tečnost i mislim da je najveći kvalitet što je nekako "neutralna" tj. može mnogo da se pari. Ali što se tiče mog ukusa u nekom najstrožijem smislu, reći ću ti da sam presekao Cigar tankom FA Burley-a i brate - životni vidici mi se otvoriše hehe Šta da se radi, sto ljudi - sto ćudi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,221
Pohvaljen: 1,813
Nivo reputacije: 326 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bas tako, "neutralna", to je pravi opis
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo da demantujem sam sebe a vezano za FA viginia za koju sam više puta rekao da mi je apsolutno odvratna.... Parim je već treći dan i tako mi je leglo da to nije normalno pun ukus sirovog duvana malo smrducka ali baš kako treba, dosadiše mi ove blago sladunjave tecnosti.... rekoh aj da promenim, i sela mi je nevidjeno.
poslato sa nokije 2110 |
Somebody Put Something In My Drink
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2012
Pohvala: 114
Pohvaljen: 50
Nivo reputacije: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Isto se meni desavalo sa Cowboy-em. Culo ukusa se popravlja tako sto se receptori obnavljaju, pa tako i drugacije dozivljavamo tecnosti vremenom. Ranije sam jagodu voleo, a sad je OBOZAVAM. Primetio sam i da mi kafene arome sad bolje leze, a duvanske vec pocinju da mi smetaju, pogotovu kad osetim neku mednu notu u njima.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 49
Pohvala: 575
Pohvaljen: 416
Nivo reputacije: 133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da se ne bih zasitio jedne arome,svaki dan novi tankic druge tecnosti.Imao sam 7 aroma u pocetku,pa jednu zamenio za 3 nove=9 razlicitih tecnosti,pa ni jedna ne moze da dosadi,a nova tura zri polako
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 780 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ispravno, ja recimo ceo dan vrtim tri različita ukusa, i nemam problem sa dosađivanjem
![]() |
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Veteran
Godine: 49
Pohvala: 575
Pohvaljen: 416
Nivo reputacije: 133 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
E to se zove godisnji danak parenju
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 780 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ma jok, nego trošim jake arome, black cigar, Gold ducat, sve ubija od arome, pa ne smem da preteram, ostadoh bez čula ukusa, mora malo da se preseče nekim laganicama
![]() |
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2013
Pohvala: 130
Pohvaljen: 319
Nivo reputacije: 108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vrtim 7 aroma dnevno, nevezano za situaciju, osim što samo jednu duvam na poslu. Neke su mi super, neke ogavne, ali za dobru svinju nema loše pomije.
|
Vision spinner, Joyetech 1000 T2 USB Pass, Evod
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Veteran
Pohvala: 2,375
Pohvaljen: 2,029
Nivo reputacije: 378 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I ja vrtim otprilike oko 3 kombinacije dnevno i to obicno jednu sladastog ukusa, jednu duvansku, i jednu vockastu kiselkastu, obicno jednu od te 3 presecem sa malo mentola i imam sve u toku dana, slatko kiselo, osvezavajuce i duvansko!
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Nov član
![]() Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 2
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 41 ![]() |
![]()
Poceo sam sa Dekangom pa presao na FlovourArt gde sam i trenutno .Prvo sam koristio Dask pa presao na desert blend i nisam najzadovoljniji zato se nadam da cu resenje naci i ovde
Nisam vam rekao da mesam jacine tecnosti (recimo 12 kapi dvadesetcetvorke i 18 kapi devetke |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|