Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Atomizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 10-05-2020, 10:00   #181
Vlajko76
Iskusan član

Registrovan: Oct 2012
Godine: 48
E-cig: Vopoo Argus pro, Drag x
Pohvala: 52
Pohvaljen: 101
Nivo reputacije: 61
Vlajko76 ima čime da se ponosiVlajko76 ima čime da se ponosiVlajko76 ima čime da se ponosiVlajko76 ima čime da se ponosiVlajko76 ima čime da se ponosiVlajko76 ima čime da se ponosiVlajko76 ima čime da se ponosiVlajko76 ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: eXvape eXpromizer V4

Зна ли неко да ли домаћи продавци продају оригинал експромизер или су и то клонови?

Послато са sm-a505f помоћу Тапатока
Vlajko76 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-05-2020, 10:27   #182
mmladen
Veteran

Registrovan: Jan 2018
E-cig: sta do'vatim
Pohvala: 350
Pohvaljen: 1,669
Nivo reputacije: 255
mmladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputaciju

ja nigde na netu nisam nasao da postoji expromizer v4 klon...
mmladen nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-05-2020, 11:07   #183
Cookie
Veteran

Registrovan: Jun 2018
E-cig: Tripod RTA
Pohvala: 786
Pohvaljen: 943
Nivo reputacije: 173
Cookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvalu

Sigurno ne postoji klon Expromizera.
Cookie nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-05-2020, 13:30   #184
BoT_SD
Veteran

Registrovan: Dec 2013
Godine: 53
Pohvala: 541
Pohvaljen: 1,375
Nivo reputacije: 278
BoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputaciju

Teško je praviti klon atomizera od 18 dolara...
BoT_SD nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-06-2020, 08:14   #185
BoT_SD
Veteran

BoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputaciju

Prljaviji atomizer u životu video nisam. Tu pranje toplom vodom i deterdžentom za sudove ne pomaže. Prvi atomizer prao sam 3-4 puta i dalje se osećao taj neprijatan šmek. Probao i alkohol. Tek je rasturanje u paramparčad i potapanje na više sati u jak rastvor sirćeta, pa ispiranje nakon toga, dalo zadovoljavajuće rezultate. Drugi atomizer je odmah otišao u sirće.

Još jedna stvar, na ova dva primerka osetna je razlika u količini vazduha, prvi atomizer imao je nešto veći protok vazduha, koristio sam ga sa otvorene 2-3 rupice, dok drugi primerak ne skidam sa 6 rupica...
Zahvalili :
Staro 01-06-2020, 12:14   #186
Cookie
Veteran

Cookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvaluCookie je za svaku pohvalu

Eto, a kod mene četvrti primerak sada, koristim ga često i ništa mu nije falilo....
Staro 01-06-2020, 16:44   #187
BoT_SD
Veteran

Pa ne kažem da mu fali nešto, samo nema dobre arome bez pranja u kiselini

@Cookie
Da li je kod tebe isti protok vazduha na svim primercima?
Staro 01-06-2020, 16:56   #188
Cookie
Veteran

Da isti. Kod mene je jedan SS polished, a imao sam još dva SS i jedan crni. Jedina razlika je bila kod crnog. Prsten za vazduh se teško okretao, pretpostavljam zbog mat farbe. Ali, količina vazduha je kod svih bila identična.
Izgleda im je kontrola kvaliteta stvarno zakazala kod tih primeraka na popustu na Aliju, FT-u. Ovi moji su bili ili iz domaće prodavnice, ili sa njihovog sajta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Staro 01-06-2020, 18:22   #189
mmladen
Veteran

mmladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputacijummladen ima reputaciju

moj danas stigao...nikakve neprijatne mirise nije imao...brushed verzija

Zahvalili :
Staro 01-06-2020, 21:41   #190
JasminaM
Veteran

JasminaM's avatar

Registrovan: Dec 2018
E-cig: SOLO+ BISHOP
Pohvala: 653
Pohvaljen: 528
Nivo reputacije: 140
JasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od Cookie Vidi poruku
Da isti. Kod mene je jedan SS polished, a imao sam još dva SS i jedan crni. Jedina razlika je bila kod crnog. Prsten za vazduh se teško okretao, pretpostavljam zbog mat farbe. Ali, količina vazduha je kod svih bila identična.
Izgleda im je kontrola kvaliteta stvarno zakazala kod tih primeraka na popustu na Aliju, FT-u. Ovi moji su bili ili iz domaće prodavnice, ili sa njihovog sajta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Isto, samo afc se u početku jedva okretao, a sve drugo ok. Aroma super, nikakvi mirisi drugi

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
JasminaM je na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-06-2020, 22:29   #191
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 193
Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

Izgleda jedino moj primerak kada mi je stigao prošle godine bio je kao zavaren.Svi delovi koji imaju navoje su bili krvnički zategnuti.Oko 3 sata sam vodio borbu da odvojim bazu od komore i da olabavim šrafove na postovima za žicu.I jedan i drugi su bili kao deo baze,a ne samo ušrafljeni.Teško je išlo uz sav mogući alat i trikove koji pomažu,čak sam uz svu muku napravio dve mini ogrebotine na bazi i popizdeo.Što je naj gore atomizer mi od tada stoji i ne koristim ga jer mi se nije svideo kako radi.

AG no1
Mad AG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 01-06-2020, 22:29   #192
BoT_SD
Veteran

Izgleda da sam ja jedini kupio 2 primerka koje sklapa Kinez koji nikada ne pere ruke
Staro 04-06-2020, 08:25   #193
mmladen
Veteran

treba samo afc da sredim jer se jedva pomera...nisam ga podmazivao
Staro 04-06-2020, 09:01   #194
Nexus
Moderator

Nexus's avatar

Registrovan: Feb 2016
Godine: 34
E-cig: Hyperion dna100c + Bskr 1
Pohvala: 2,998
Pohvaljen: 1,600
Nivo reputacije: 261
Nexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputacijuNexus ima reputaciju

@Mad AG ista situacija kod mene, identična. Od prvog dana kada sam ga jedva rašrafio, napravio isto dve mini ogrebotine na bazi i napravio build na kraju, tih problema više nema uopšte, sve se odšrafljuje kako treba.
Samo što ga ja i dalje koristim i super mi je .

Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://www.youtube.com/@vapingnexus
Nexus nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-06-2020, 09:18   #195
prika
Veteran

prika's avatar

Registrovan: Jul 2014
E-cig: menja se cesto
Pohvala: 839
Pohvaljen: 1,372
Nivo reputacije: 258
prika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputaciju

Ja moj uzeo u domacoj radnji bukvalno bez pranja moze da se pari nema mirisa bez trunke prljavštine sve lepo bez muke oko rasklapanja savrsen

Poslato sa HRY-LX1 pomoću Tapatoka
prika nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Atomizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 13:07 sati.