![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#181 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Oct 2012
Godine: 48
Pohvala: 52
Pohvaljen: 101
Nivo reputacije: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Зна ли неко да ли домаћи продавци продају оригинал експромизер или су и то клонови?
Послато са sm-a505f помоћу Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 350
Pohvaljen: 1,669
Nivo reputacije: 255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ja nigde na netu nisam nasao da postoji expromizer v4 klon...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2018
Pohvala: 786
Pohvaljen: 943
Nivo reputacije: 173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sigurno ne postoji klon Expromizera.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 53
Pohvala: 541
Pohvaljen: 1,375
Nivo reputacije: 278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Teško je praviti klon atomizera od 18 dolara...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Veteran
Nivo reputacije: 278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Prljaviji atomizer u životu video nisam. Tu pranje toplom vodom i deterdžentom za sudove ne pomaže. Prvi atomizer prao sam 3-4 puta i dalje se osećao taj neprijatan šmek. Probao i alkohol. Tek je rasturanje u paramparčad i potapanje na više sati u jak rastvor sirćeta, pa ispiranje nakon toga, dalo zadovoljavajuće rezultate. Drugi atomizer je odmah otišao u sirće.
Još jedna stvar, na ova dva primerka osetna je razlika u količini vazduha, prvi atomizer imao je nešto veći protok vazduha, koristio sam ga sa otvorene 2-3 rupice, dok drugi primerak ne skidam sa 6 rupica... |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#186 |
Veteran
Nivo reputacije: 173 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Eto, a kod mene četvrti primerak sada, koristim ga često i ništa mu nije falilo....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Veteran
![]()
Pa ne kažem da mu fali nešto, samo nema dobre arome bez pranja u kiselini
![]() @Cookie Da li je kod tebe isti protok vazduha na svim primercima? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Veteran
![]()
Da isti. Kod mene je jedan SS polished, a imao sam još dva SS i jedan crni. Jedina razlika je bila kod crnog. Prsten za vazduh se teško okretao, pretpostavljam zbog mat farbe. Ali, količina vazduha je kod svih bila identična.
Izgleda im je kontrola kvaliteta stvarno zakazala kod tih primeraka na popustu na Aliju, FT-u. ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 653
Pohvaljen: 528
Nivo reputacije: 140 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Sent from my JSN-L21 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Izgleda jedino moj primerak kada mi je stigao prošle godine bio je kao zavaren.Svi delovi koji imaju navoje su bili krvnički zategnuti.Oko 3 sata sam vodio borbu da odvojim bazu od komore i da olabavim šrafove na postovima za žicu.I jedan i drugi su bili kao deo baze,a ne samo ušrafljeni.Teško je išlo uz sav mogući alat i trikove koji pomažu,čak sam uz svu muku napravio dve mini ogrebotine na bazi i popizdeo.Što je naj gore atomizer mi od tada stoji i ne koristim ga jer mi se nije svideo kako radi.
AG no1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Veteran
![]()
Izgleda da sam ja jedini kupio 2 primerka koje sklapa Kinez koji nikada ne pere ruke
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 350
Pohvaljen: 1,669
Nivo reputacije: 255 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
treba samo afc da sredim jer se jedva pomera...nisam ga podmazivao
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Moderator
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 34
Pohvala: 2,998
Pohvaljen: 1,600
Nivo reputacije: 261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Mad AG ista situacija kod mene, identična. Od prvog dana kada sam ga jedva rašrafio, napravio isto dve mini ogrebotine na bazi i napravio build na kraju, tih problema više nema uopšte, sve se odšrafljuje kako treba.
Samo što ga ja i dalje koristim i super mi je ![]() |
Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://www.youtube.com/@vapingnexus
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2014
Pohvala: 839
Pohvaljen: 1,372
Nivo reputacije: 258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja moj uzeo u domacoj radnji bukvalno bez pranja moze da se pari nema mirisa bez trunke prljavštine sve lepo bez muke oko rasklapanja savrsen
Poslato sa HRY-LX1 pomoću Tapatoka |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|