|
|
Alati za teme | Način prikaza |
06-09-2020, 23:48 | #1 |
Moderator
Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 338 |
Ijoy captain v2 kit
Ijoy captain 2 kit colors:
- Blue - Gunmetal - Red - Black - Rainbow Specifications: - Size: 136.8mm x 52.2mm x 33mm - Battery: Dual 18650 batteries - Output Power: 5-180W - Resistance Range: 0.05-3.0Ω - Screen Size: 0.96 inch - Material: Aluminium alloy & Silicone - E-juice Capacity: 5ml/2ml - Firmware Upgrade In the box: - IJOY CAPTAIN 2 BOX MOD - USB Cable - Captain V Tank (X3-mesh coil pre-installed) - X3-C1 coil - Manual - Warranty Card Ijoy captain 2 kit se sastoji od captain 2 moda i captain 5 atomizera. Ovaj komplet se moze kupiti u 5 razlicitih boja. Sto se pakovanja tice, pakovanje je okej, u pakovanju cete dobiti sve sto vam je potrebno i jedan dodatni grejac. Dimenzije kompleta su 136.8mm x 52.2mm x 33mm. Atomizer: Captain 5 je atomizer koji je 28mm u precniku sa bubble tankom, a visina ovog atomizera je 51mm. Kvalitet izrade atomizera je dobar, navoji su okej i sve radi kako bi trebalo. Od detalja na atomizeru, na top capu i na prstenu za vazduh imamo detalje, na top capu se nalazi "Captain V", a sa donje strane atomizera su standardne informacije. U pakovanju stizu za ovaj atomiozer dva grejaca sto je odlicno. Drip tip koji stize na ovom atomizeru ima dva o ringa, drip tip stoji odlicno u mestu i dobar je za koriscenje, ima siroku rupu. Na ovom atomizeru ne mozete da koristite vase 810 drip tipove ili 510 drip tipove. Ispod drip tipa se nalazi top cap i na njemu su detalji da bi se lakse top cap skinuo sa atomizera. Navoji su ovde dobri i top cap se lako skida sa atomizera. Kada skinete top cap mozete da vidite dve velike rupe gde se sipa tecnost i tecnost se sipa veoma lako. Uz ovaj atomizer se dobijaju dva tanka, jedan obican tank i bubble tank. Sa bubble tankom kapacitet ovog atomizera je 5ml sto je odlican kapacitet po mom misljenju, a sa obicnim tankom kapacitet ovog tanka je 2ml. Uz atomizer dobijate dva grejaca, jedan je x3 mesh grejac, a drugi je x3 c1 grejac. Grejac koji dobijate u atomizeru je x3 mesh grejac, otpor ovog grejaca je 0.15ohm, a preporucena snaga za ovaj grejac je 40-90w. Grejac koji dobijate u pakovanju je x3 c1 grejac i ovo je obican grejac, otpor ovog grejaca je 0.4ohm i ovaj grejac radi od 60-90w. Na bazi se nalazi prsten za podesavanje protoka vazduha, na njemu imamo detalje i vazduh se lako podesava. Na prstenu se nalaze dve rupe za vazduh i sta podesite na jednoj isto ce biti i na drugoj strani. Mod: Ijoy captain 2 mod radi sa dve 18650 baterije i ovaj mod radi od 5-180w. Kvalitet izrade ovog moda je dosta dobar, mod je izradjen od kvalitetnih materijala i ovaj mod bi trebao da bude otporan na udarce, otporan na prasinu i otporan na vodu, medjutim nigde na sajtu ne postoji tacna informacija o ovome, vec samo stoji da je ovo military grade mod. Mod je jako udoban za koriscenje, a kada drzite mod u ruci mozete da vidite koliko je mod kvalitetno izradjen. Od detalja na modu sa jedne strane se nalazi "Ijoy", a sa druge strane se nalazi "Captain 2". Sa gornje strane moda se nalazi konekcija, a navoji su ovde jako dobri, nisam imao problema sa atomizerima ovde. Ovde imamo pozlacen 510 samopodesavajuci pin. Sa donje strane moda se nalaze vrata za baterije, kao sto sam rekao ovaj mod radi sa 2 18650 baterije. Vratanca za sada rade veoma lepo i nisam imao nikakvih problema, baterije se lako ubacuju i vade iz moda. Kada otvorite vratanca mozete da vidite gumirani deo kako bi zastitio uredjaj od vode. Sa jedne strane moda se nalazi veoma veliki prekidac. Prekidac na ovom modu je kliktav i radi jako lepo. Mogu da kazem da je prekidac veoma zgodan za koriscenje, veoma mi se svidja ovaj prekidac. Sa prednje strane moda se nalaze usb port, plus i minus dugmici i ekran. Usb port na ovom uredjaju ima poklopac kako bi zastitio uredjaj od vode. Dugmici rade lepo i sa njima nema nikakvih problema. Sto se tice ekrana, ovde imamo ekran od 0.96 inca, a na njemu imamo sve potrebne informacije. Ovaj uredjaj mozete da upalite odnosno ugasite kada kliknete pet puta na prekidac. Kada upalite uredjaj u vw rezimu rada na ekranu ce biti sledece: - W - Battery indicator - Ohm - A - V - Mode - Puff counter - Vaping time Kada kliknete 3 puta na prekidac mozete uci u meni, a u meniju imate sledece: - Power (ovde mozete da podesite preheat) - Tc (Ni, Ti, Ss, M1, M2) - Tcr - Set (Screen time) - Reset puff Kada kliknete plus i minus zajedno mozete da zakljucate mod, a na isti nacin mod i otkljucavate, kada je mod zakljucan ne mozete da koristite uredjaj. Kako ovaj uredjaj radi i moje misljenje: Da krenem od atomizera, kvalitet izrade atomizera je dobar. Punjenje odozgo je sasvim okej i mozete lako i brzo da sipate tecnost. Drip tip je dobar za koriscenje ali ovde ne mozete da koristite 510 ili 810 drip tipove jer ovaj drip tip ima dva oringa. Uz atomizer dobijate dva tanka pa mozete da birate koji da koristite, svidja mi se sto ima bubble tank sa kapacitetom 5ml sto je za mene dobar kapacitet. Grejaci se menjaju lako i imate ovde mogucnost da koristite mnogo grejaca, a cak postoji i rba glava sto je odlicno jer mozete da ustedite novac koristeci rba glavu. Sto se tice rada atomizera, atomizer radi solidno, manje vise kao i svaki drugi slican sub ohm tank, nista specijalno. Aroma sa mesh grejacem iz pakovanja je dobra, a sa obicnim grejacem mi se aroma manje svidja. Probao sam i druge grejace i naravno mesh za mene radi najbolje. Vazduh se lako podesava i tu nema nikakvih problema. Sto se tice moda, mod mi se dosta svidja, kvalitet izrade moda je odlican i mod bi trebalo da bude otporan na udarce, vodu i prasinu, kako oni kazu military grade mod. Mod je veoma udoban za koriscenje. Prekidac je odlican i radi veoma lepo. Mod koristi dve baterije, a vratanca su za sada sasvim okej i nisam imao nikakvih problema. Od zamerki za mod bih izdvojio malo slabije osvetljenje ekrana, u sobi se lepo vidi medjutim napolju i ne bas, tako da tu ide zamerka. Sto se tice samog rada moda, mod radi odlicno i kao sto sam rekao mod mi se veoma svidja. Sto se tice preporuke, za mod preporuka ide svakako, mod je jako dobar, a kao sto sam rekao atomizer je sasvim solidan, nista posebno ali svakako nije los i radi lepo sa mesh grejacima, pa mozete da kupite ili kit ili samo mod posebno. Mane: - Ne moze da se koristi standardni 810 drip tip ili 510 drip tip - Slabo osvetljenje ekrana - Nema usb c Dobre strane: - Kvalitet izrade moda i atomizera je dobar - Udoban drip tip - Lako punjenje - Nema curenja - Mozete kupiti razlicite grejace - Postoji rba glava - 5ml kapacitet - Dva grejaca upakovanju - Military grade mod - Odlican prekidac - Veoma udoban za koriscenje - Jednostavan za koriscenje - Vratanca za baterije deluju okej - Sve potrebne informacije na ekranu Uredjaj se moze kupiti ovde: discount code:IJCK Kod:
https://www.sourcemore.com/ijoy-captain-2-kit.html |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|