Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterijski MODovi > Modovi sa kontrolom temp.
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 20-11-2020, 01:54   #1
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 338
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju
Uobičajeno Voopoo argus gt kit

Voopoo argus gt colors:

- Vintage grey
- Carbon Fiber
- Dark blue
- Black and red
- Black and blue

Specifications:

- Size: 51.3 x 26.1 x 132.1mm
- Mod Material: Leather + Zinc Alloy
- Battery: Dual 18650(not included)
- Max Output: 160W
- Output Voltage: 6.4-8.4V
- Resistance: 0.1-3.0Ω
- Pod Tank Material: Stainless Steel+PCTG
- E-juice Capacity: 4.5ml

In the box:

- Argus GT mod
- 4.5ml PnP Pod Tank
- 0.2ohm PnP-VM5
- 0.15ohm PnP-VM6
- Type-C Cable
- User Manual

Argus gt kit dolazi u jako lepom pakovanju, moram da kazem da je ovo jedno od najlepsih pakovanja. U pakovanju cete dobiti mod, atomizer i dva grejaca, sasvim okej. Kvalitet izrade moda je vrlo dobar, sve kako bi trebalo da bude i mod deluje solidno u ruci, sto se tice atomizera, on je napravljen od plastike, ali mogu da kazem da je u pitanju sasvim okej plastika, postoje atomizeri sa dosta tanjom plastikom. Uredjaj se moze kupiti u nekoliko razlicitih boja i izbor je sasvim okej.

Da krenem od atomizera, to jest od poda kako ga oni zovu. Dakle ovaj pod je napravljen od plastike ali kao sto sam rekao plastika uopste nije loseg kvaliteta. Kapacitet poda je 4.5ml sto je odlican kapacitet po meni, a pod nije mnogo tamne boje i moze se lepo videti tecnost u podu. Na gornjoj strani poda se nalazi drip tip i ovo nije promenljiv drip tip sto ce biti mana za nekog. Drip tip je okej za koriscenje, u pitanju je glatka plastika. Uz ovaj pod se dobijaju dva grejaca i to VM5 grejac, otpor ovog grejaca je 0.2ohm i ovo je mesh grejac, drugi grejac je vm6 grejac i otpor ovog grejaca je 0.15ohm, ovo je takodje mesh grejac. Na donjoj strani atomizera se nalazi baza i ovde imamo magnete, to jest baza i pod se spajaju uz pomoc magneta. Mogu da kazem da su magneti prilicno jaki i ovde nema nikakvih problema sa magnetima. Da bi ste promenili grejac treba da izvadite pod iz baze i onda mozete da zamenite grejac. Takodje ovde mozete da vidite i cep, a kada podignete cep mozete da vidite rupu gde se sipa tecnost. Rupa je prilicno velika i ovde moze vrlo lako da se sipa tecnost. Na bazi se nalazi prsten za podesavanje protoka vazduha, na prstenu su detalji za lakse podesavanje vazduha i vazduh se podesava bez ikakvih problema. Na bazi se nalaze ukupno dva slota za protok vazduha i sta se podesi na jednoj strani isto ce biti i na drugoj strani.

Kao sto sam rekao kvalitet moda je prilicno dobar i sve je na svom mestu. Svidja mi se dizajn moda i mogu da kazem da je mod veoma udoban za koriscenje. Sa gornje strane moda se nalazi konekcija, navoji su dobri i ovde se nalazi pozlacen samopodesavajuci pin. Oko konektora se nalazi deo koji je blago podignut sto mi se svidja jer se mod nece guliti sa gornje strane od atomizera. Na ovom modu mozete da koristite atomizere do 24mm u precniku bez da atomizer strci sa strane. Ovaj mod koristi dve 18650 baterije, a sa donje strane moda se nalaze vratanca. Za sada vratanca rade bez problema ali ovakva vratanca kasnije mogu da budu problem, za sada svakako je sve okej. Na jednoj strani moda se nalazi usb c sto je odlicno i ovaj mod podrzava balansirano punjenje sto ce verovatno mnogima znaciti, ali moj savet je da se baterije pune u eksternom punjacu.
Na prednjoj strani moda se nalazi prekidac, ekran i plus i minus dugmici. Prekidac ima lep klik i prekidac radi jako dobro. Dugmici su takodje dobri. Sto se tice ekrana, ovde imamo ekran u boji i ekran je lepo osvetljen, sve se lepo vidi na ekranu. Ovaj uredjaj radi do 160w.
Uredjaj se pali pritiskom 5 puta na prekidac, a na isti naci se uredjaj i gasi. Kada upalite uredjaj u vw rezimu rada na ekranu cete videti sledece:

- Indikator baterije
- W
- Mode
- Otpor grejaca
- V
- Vreme povlacenja
- Broj povlacenja

Od rezima rada ovaj mod ima:

- Power rezim rada: Regular, smart
- Temp control: Ni, Ti, Ss

Da bi ste promenili rezim rada treba da kliknete 3 puta na prekidac. Sto se tice smart rezima rada, tu vam mod ne dozvoljava da podignete previse wate da ne bi ste spalili grejac.

Ako zadrzite plus dugme i prekidac zakljucacete uredjaj i tada necete moci da parite, a na isti nacin se uredjaj i otkljucava. Kada zadrzite minus dugme i prekidac resetovacete broj povlacenja, a kada zadrzite plus, minus i prekidac dobicete informacije o modu.

Kako ovaj uredjaj radi i moje misljenje:

Dakle kvalitet izrade je dobar i tu nemam nikavih zamerki. Izbor boja je takodje sasvim okej, mozete da izaberete izmedju 5 razlicitih boja. Pod dolazi sa dva grejaca sto je sasvim okej. Drip tip je udoban ali zamerka je sto ne moze da se koristi drugi drip tip. Kapacitet od 4.5ml je odlican po mom misljenju. Grejaci se menjaju lako, a magneti koji drze pod i bazu su jako dobri. Tecnost se takodje sipa lako jer je rupa velika. Kod podesavanja vazduha takodje nema nikakvih problema. Sto se tice rada i arome, ovi grejaci po meni rade jako dobro i licno sam zadovoljan, probao sam bolje grejace ali i ovi su vrlo pristojni i daju dobru aromu.
Sto se tice moda, mod je dosta udoban za koriscenje i svidja mi se izgled moda. Svidja mi se sto je konekcija blago podignuta pa se mod nece guliti od atomizera. Na ovom modu mozete da koristite atomizere do 24mm u precniku. Vratanca za baterije za sada rade bez problema ali imajte u vidu da ponekad ovakva vratanca mogu da naprave problem. uredjaj ima usb c i podrzava balansirano punjenje baterija. Ekran je lep i u boji, sasvim je lepo osvetljen i sve informacije se lepo vide na ekranu. Mod je jednostavan za koriscenje i ovde imamo samo power i tc rezime rada. Prekidac za sada radi lepo i tu nema nikakvih problema, medjutim voleo bih da napomenem da kada mod zaspi morate da kliknete jednom na prekidac da se probudi i onda jos jednom da parite, to ponekad ume da nervira malo pa uzmite to u obzir. Sto se tice rada moda, mod radi veoma lepo i tu nema nikakvih zamerki. Sto se preporuke tice, mod svakako ima preporuku, mod mi se jako svidja, a sto se tice atomizera, nije nista posebno ali nije ni los, radi sasvim korektno.

Mane:

- Ne mogu da se koriste drugi drip tipovi
- Kada mod zaspi morate da kliknete jednom na prekidac da se probudi i onda da parite

Dobre strane:

- Dobar kvalitet izrade
- Udoban drip tip
- 4.5ml kapacitet
- Lako menjanje grejaca
- Lako se sipa tecnost
- Lako se podesava protok vazduha
- Sasvim korektna aroma
- Veoma udoban mod
- Jednostavan za koriscenje
- Prekidac je dobar
- Ekran u boji
- Usb c
- Balansirano punjenje
- Mod radi dobro
- Jako lep dizajn moda

Popust code: ARGT

Moze se kupiti ovde:
Kod:
https://www.sourcemore.com/voopoo-argus-gt-kit.html

shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterijski MODovi > Modovi sa kontrolom temp.

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:54 sati.