![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
Senior
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 226
Pohvaljen: 155
Nivo reputacije: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nista?
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 474 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja nisam koristio ovu spravu ali mislim da treba imati 4-5 katrova,za svaki ukus po jedan
Ako nemas drugi kart onda mozes sipati u taj drugu tecnost ali ce trebati malo da novi ukus dodje do izrazaja |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Senior
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 145
Pohvaljen: 328
Nivo reputacije: 112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zavisi od tecnosti. Ako prelazis sa duvanske na drugu duvansku, isperi samo tank, iako nije pravilo. Prelazak sa ry4 na desert...bljak.
Mozes npr prokuvati kart i osusiti. Koliko kostaju, najbolje je odvoj kartove za svaku tecnost. Sent from my Nokia 5110 using Tapatalk |
Caravela mod, KFL, Immortalizer, Boge LR
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Senior
Nivo reputacije: 112 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Wow.
Elem, dual coil carto mi se pokazao kao odlican..jako dobra aroma, topla para, cena ok, dovoljno dobra da bacim cim izgubi performanse.....kad ono... I sad sam probao Boge LR 2 oma, u XL (ili na HC-u ga krstili XXL) velicini. Na slici dole moja naprava za busenje kartova. Probusio (ponosan sam na kvalitet moje spravice ![]() ![]() Na DCC je protok vazduha slabiji nego na Boge-u. A aroma.... jos i bolja! Pare, i to sa cistom PG tecnoscu, plus jos ovaj Hangseng tecan kao voda, kao da purnjam cist VG ![]() Jedini problem je sto je prilicno labavo, Boge nema onu flanznu dole. Ako se koristi ukrasni prsten za tankove za ego bateriju, sve je OK. Videcemo za dugotrajnost. DCC mi traje maximalno 5 dana. Pakovanje od 5 Boge kartova na HC-u je samo 4.87 EUR, dakle komad izadje manje od evra. ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#36 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,546
Nivo reputacije: 1191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
A vala, dobar ti je i busac.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Senior
![]()
Imao sam taj komad plastike sa rupama...odakle pojma nemam. Rupe su manjeg precnika pa sam jednu busilicom prosirio (ovu desno). Najtanjom burgijom napravio rupu odozgo, i ubacio jako, jako spicast sraf za drvo. Ubacis kart, lepo se poravna, i zvajznes cekicem ali ne prejako.
Naravno vezbao sam na starom kartu dok se nisam ispraksirao ![]() Uspevao sam da cak napravim i rupu jako malu, skoro kao na original DCC kartu. Mislim nema sanse da dam 15$ ili koliko za carto puncher. Jedini problem mi je.... 24mg tecnost, LR kart, baterija puna, ocu da crknem kako udara ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Senior
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 226
Pohvaljen: 155
Nivo reputacije: 82 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sprava je vrh. Idi u masovnu proizvodnju
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Senior
Pohvala: 439
Pohvaljen: 348
Nivo reputacije: 127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Postao sam vlasnik od utorka DCT 3.5 ml i mogu da kažem odgovorno da je stvarno odličan.,pare i TH u izobilju,ukus zadovoljavajući., curenja nema ni trunke i nije mi se desilo da ga odložim u arhivu t.j. da ga skinem sa baterije i da vratim eGo T/C na bateriju!!!
|
![]() ![]() "В2 Мод","Твист","еГо-Т/Ц","Стардуст 2.0","ДЦТ", ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|