Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kartomizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 07-12-2011, 22:54   #46
vesa0108
Prijatelj foruma

vesa0108's avatar

Registrovan: Oct 2011
Godine: 47
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 569
vesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputaciju
Uobičajeno Re: BUD tank atomizer

Citat:
Originalna poruka od hanter Vidi poruku
Ja kontam da u najboljem slučaju zamene grejač
koji ih košta, recimo, 30 dinara kad ga nabavljaju.
Pa nije to baš jednostavan zahvat promeniti grejač,nije neizvodljiv ali nije ni jednostavan
(da ti ne opisujem sad kao se spaja srebrna žica sa niklhrom žicom koja baš i ne prihvata najbolje lem,namotavanje žice na željeni otpor itd).
Sve u svemu i da to rade to opet nije nov atty već repariran .

Love me or hate me I don't care
vesa0108 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-12-2011, 00:07   #47
Para
Senior

Pohvala: 43
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 0
Para je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putu

Nov u Italijii košta 3,5 Evra. Verovatno su rekli "kao nov".

Ako hoćeš uradi ovo. Uzmi samo metalni deo (atomizer) i iglom od šprice izvadi onaj okrugli deo što ide u bateriju. Pažljivo da ne iščupaš žicu. Videćeš unutrašnjost atomizera. Stavi ga pod vrelu vodu. Vrati onaj metalni deo nazad. Ako si izvadio i silikonski kolutić pažljivo ga vrati, bez panike. Drvena čačkalica pomaže pri vraćanju.
Fitilj pokušaj lepo srediti, poravnati, ali ga predhodno operi i spali.
Ako ovo uradiš nema šanse da tukne.
Para nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-12-2011, 01:34   #48
Dimca
Iskusan član

Dimca's avatar

Pohvala: 41
Pohvaljen: 49
Nivo reputacije: 67
Dimca je poznat svimaDimca je poznat svimaDimca je poznat svimaDimca je poznat svimaDimca je poznat svimaDimca je poznat svima

Nikako da uspem lepo da spalim fitilj, uvek ostane crno na njemu. Gao garez od samog plamena upaljaca.

Dimca nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-12-2011, 08:06   #49
Che Guevara
Senior

Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 105
Pohvaljen: 70
Che Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svima

Probaj sa nekim jacim upaljacem,fitilj mora da se "uzari"
Che Guevara nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-12-2011, 10:32   #50
Para
Senior

Pohvala: 43
Pohvaljen: 42
Para je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putu

Citat:
Originalna poruka od Dimca Vidi poruku
Nikako da uspem lepo da spalim fitilj, uvek ostane crno na njemu. Gao garez od samog plamena upaljaca.
To je od nekvalitetnog gasa u upaljaču, probaj nekim drugim. I meni se isto dešava, neki upaljač čadi neki ne. Ali najbolje je da fitilj staviš u sami plamen, ne iznad.
A imaš i fitilje koji su izrađeni od različitog kvaliteta fiberglasa. U poslednje vreme za fitilj se stavlja kvalitetniji fiber, od onog ranije koji je ujedno i povučen jer je bio toksičan. Ako pališ fitilj okreni ga prema svetlu i malo ga razbaruši čačkalicom i ako vidiš kao sitnu prašinu, e to je ono što ne valja i što zajedno sa parom udišemo. A to se zove staklena prašina, kancerogeno.
Oko ovog je bila velika frka, pa su proizvođači e-cig popravili stvar u poslednje vreme, stavljajući "kvalitetniji" fiberglas. Čak na nekim proizvodima i piše, fiberglas druge generacije. Mislim!?
Neće ti ništa biti od fitiljčića kakv god da je, ali tako stvari stoje.
Para nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-12-2011, 15:03   #51
Dimca
Iskusan član

Dimca's avatar

Pohvala: 41
Pohvaljen: 49
Nivo reputacije: 67
Dimca je poznat svimaDimca je poznat svimaDimca je poznat svimaDimca je poznat svimaDimca je poznat svimaDimca je poznat svima

Od 4 Safira koje sam narucio samo poslednji koji sam probao radi kako treba, tj. nema onaj cudan miris u pozadini. Mozda je razlika u tome sto sam posle razgovora sa Danilom njega prvo probao na prazno da vidim da li ce biti tog mirisa, pa je onda grejac sagoreo fitilj i to sto je na njemu sto cudno mirise. A mozda mi se samo zapala losa serija. Oni sotali su vremenom od ciscenja izgubili taj miris. Tako da je sad sve uredu. Samo sam jednom od njih uspeo da izgubim fitilj.

Dimca nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-01-2012, 09:55   #52
eGO-r
Aktivan član

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 9
Pohvaljen: 52
Nivo reputacije: 54
eGO-r je na dobrom putueGO-r je na dobrom putueGO-r je na dobrom putueGO-r je na dobrom putueGO-r je na dobrom putueGO-r je na dobrom putu

Čistim ovo naveliko jer mi ih žena koristi kao primarni uređaj a i ja povremeno navrnem dotični. Što se tiče spaljivanja fitilja, koristim upaljač za paljenje plinskog šporeta koji punim Ronson plinom i nemam nikakvih nus-produkata. Sad, kako to ide sa drugim upaljačima, jer sam od početka ovo koristio. E sad... ima jedan super štos za fitilje: naime od nekog starog Fluxomizera ili CE2 izvucite fitilj i iseckajte na dužinu koliko vam treba za Sapphire. Od jednog Fluxa ili CE2 ćete imati solidnu zalihu fitilja za Sapphire. Ja sam čak ostavljao i duži fitilj unutar ampule Sapphire-a i ne znam da li samo tripujem ili je aroma zaista intenzivnija. Uostalom, probajte - nije ni skupo ni komplikovano.
eGO-r nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-01-2012, 12:18   #53
NikolaP
Senior

NikolaP's avatar

Pohvala: 145
Pohvaljen: 328
Nivo reputacije: 111
NikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosi

Evo cistio sam ga vec nekoliko puta, svaki put ide sve brze. Ja samo skinem plasticnu cevcicu, nju operem, izvadim deo iz cevcice gde je fitilj,ali fitilj ne vadim prilikom spaljivanja. Drzim pincetom i upaljacem, sa najmanjim plamenom pazljivo palim deo koji ide ka atomizeru a da ne spalim sve ostalo Atomizer ne rastavljam, malo properem, stapicem za usi natopljenim u alkohol malo protrljam ali ne jako, i dry burn dok se ne razgore naslage i grejac ostane cist. Posle sve malo podmazem tecnoscu i vratim, radi ko sat. Imam utisak da ako cesce radim ovaj mali servis da cu izbeci da moram da radim bas onako detaljno, one fazone sa sircetom i sodom, pranje, susenje i ostalo.

E sad, jedini problem koji imam da mi sad plasticna cevcica lako silazi sa atomizera. Imam ponekad problem kad hocu da skinem sve sa baterije, krene da mi se vrti plasticna cevcica samo.

Sve u svemu, mali servis (zamena ulja i ciscenje) ide kao da sam u boksu na Formuli 1
NikolaP nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-01-2012, 12:29   #54
Che Guevara
Senior

Che Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svima

Ako ne dihtuje kako treba stavi malo teflon trake pa onda nabi cevcicu nazad
Staro 27-01-2012, 12:39   #55
NikolaP
Senior

NikolaP's avatar

Pohvala: 145
Pohvaljen: 328
Nivo reputacije: 111
NikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosi

Dihtuje OK, za sad, ali lako se okrece, kada odvrcem ceo cartomizer. Teflon traka... dakle pored opreme za elektricara da nabavim i vodoinstalaterski set..pa spricevi ko da sam medicinska sestra... Zamisli pandur mi nadje sve to u torbici, kako da mu objasnim cemu to sluzi
NikolaP nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-01-2012, 12:49   #56
Che Guevara
Senior

Sve dok imas gumice za slavinu nemas brige
Staro 27-01-2012, 12:51   #57
tabby
Prijatelj foruma

Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 473
tabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od NikolaP Vidi poruku
Dihtuje OK, za sad, ali lako se okrece, kada odvrcem ceo cartomizer. Teflon traka... dakle pored opreme za elektricara da nabavim i vodoinstalaterski set..pa spricevi ko da sam medicinska sestra... Zamisli pandur mi nadje sve to u torbici, kako da mu objasnim cemu to sluzi

Ma to ide samo malo teflon trake i jednom kad je postavis miran si ne moras uvek da je menjas

Sto se tog buda iz ubmbrelle tice,imao sam 2, jedan sam upogonio i kad sam ga rasklapao primetio sam da je ta ampula lepljena lepkom za konektor,posto sam kasnije cuo da umbrela daje ociscen bud kada doneses zaprljan,poceo sam da sumljam da je i ovaj nov koji su meni prodali ustvari samo ociscen,jer oni ostatci lepka su ukazivali da je u pitanju super lepak,ali mislim da nema potrebe da se lepi lepkom jer bi morao da se cimas oko skidanja svakih 2-3 dana,teflon traka ce da zavrsi posao
tabby nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-01-2012, 13:14   #58
Finder
Prijatelj foruma

Finder's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1190
Finder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputaciju

Postoji za to poseban, neskodljiv celulozni lepak. Ima ga gotvapes. Tacnije, sad ga nemaju, ali postoji u ponudi. Zovu ga EcoMod Glue.
Mislim da to koriste u Umbrelli.
Finder nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-01-2012, 13:27   #59
tabby
Prijatelj foruma

Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 473
tabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od Finder Vidi poruku
Mislim da to koriste u Umbrelli.

Nesto mi tu smrdi,pogotovo kad je umbella u pitanju
tabby nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kartomizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 07:29 sati.