![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Opšte teme, ideje, rešenja, pitanja, saveti Ideje, saveti, rešenja i pitanja ... - diskusije |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,412
Pohvaljen: 1,706
Nivo reputacije: 385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
aj kad otvaram temu da malo produbim pricu al prosto je sve
na aliexpressu moze da se podesi valuta u euro pa pri placanju nema konverzacije i dodatnih troskova ako u banci imas euro-ve ![]() ja se odusevio video dinare ali pri placanju obracunava se vrednost u dolarima pa kazu ono -otprilikoe toliko i toliko dinara sto znaci da pri konverzaciji ima dodatnih troskova ,troskica e sad ,sta me zanima ,a kladim se da nema - da li na fasttechu moze da se podesi osnovna valuta u euro (?) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 34
Pohvala: 2,998
Pohvaljen: 1,600
Nivo reputacije: 261 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne, ali ako placas Paypal-om na Fasttechu, onda te Paypal pita da li hoces da Paypal obračuna dolare u dinare ili tvoja banka. Meni se čini da banka bolje obračuna, jer je nemoguće da npr 28$ košta 3100 dinara na Paypalu, trebalo bi da bude oko 2790 ako mi je dobra računica, pa uvek pustim da banka obračuna i stvarno meni ispadne bolja solucija.
|
Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://www.youtube.com/@vapingnexus
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,412
Pohvaljen: 1,706
Nivo reputacije: 385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
k.i.j.
nadam se da cu na aliexpressu naci sve itd |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Oct 2017
Pohvala: 11
Pohvaljen: 31
Nivo reputacije: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kod Alije je osnovna valuta dolar, tako da kad prebaciš da ti pokazuje u evrima tu se Alija već ugradio sa svojom konverzijom. E sad da li je konverzija banke manja ili Alijina to je verovatno posebna priča koja se verovatno razlikuje od banke do banke i kartice/PayPal-a ...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Registrovan: May 2020
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 0 ![]() |
![]()
Наручио сам само од Алиекпресс-а и препоручујем вам да учините исто. Чуо сам за многе друге продавнице и онлине платформе које нису поуздане.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 53
Pohvala: 756
Pohvaljen: 4,284
Nivo reputacije: 785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@DimceStjepovic
Preporučuješ trenutno najnepouzdaniji sajt za online poručivanje. A o drugim online prodavnicama pusti da članovi sami odluče. Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|