Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Elektronske cigarete i zdravlje
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 26-06-2012, 23:49   #1
vlaves2000
Senior

Registrovan: Jun 2012
Godine: 52
Pohvala: 26
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 0
vlaves2000 je na dobrom putuvlaves2000 je na dobrom putuvlaves2000 je na dobrom putuvlaves2000 je na dobrom putuvlaves2000 je na dobrom putu
Uobičajeno Koliko dugo parite

postovani, citajuci ovaj forum vidim da se neki clanovi zale na negativne simptome koji navodno prizilaze od koriscenja e -cigarete, na ovom forumu ima clanova koji imaju dug staz sa e cigarama bilo bi lepo da u ovom topiku iznesu koliko vremenski vec koriste e cigaretu, pored toga mogu da napisu dali su imali neke simptome koliko su trajali i kako su ih resili. Jer kada neko ko tek pocinje ili planira da pocne procita temu * Ima li neko bilo kakvih smetnji?* mislim da ce odustati a koliko vidim da da ovaj forum i dalje funkcionise, i da su stari vaperi jos uvek ovde i da niko od njih nije batalio e cigarretu.
vlaves2000 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-06-2012, 01:04   #2
Cha Du-Ri
Veteran

Cha Du-Ri's avatar

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 248
Cha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Koliko dugo parite

201 dan iskljucivo koristim e-cigare,apsolutno nikakav problem nisam imao.
Kada se prelazi na struju i ostavljaju cigare mora se znati da je culima potrebno neko vreme da se oporave i naviknu na paru.
Dalje nisam zalazio u probleme ovog tipa,nemam ih srecom
Cha Du-Ri nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-06-2012, 03:41   #3
Max Damage
Senior

Max Damage's avatar

Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 146
Pohvaljen: 301
Nivo reputacije: 106
Max Damage ima čime da se ponosiMax Damage ima čime da se ponosiMax Damage ima čime da se ponosiMax Damage ima čime da se ponosiMax Damage ima čime da se ponosiMax Damage ima čime da se ponosiMax Damage ima čime da se ponosiMax Damage ima čime da se ponosiMax Damage ima čime da se ponosiMax Damage ima čime da se ponosiMax Damage ima čime da se ponosi

Evo ravno tri meseca, simptomi isključivo pozitivni.
Pročitao sam da može da se javi kašalj kao znak čišćenja pluća, meni se to nije desilo. Samo u prvih nekoliko dana vrlo slab osećaj sušenja grla.
Koristio sam uglavnom eGo-T, a od pre desetak dana G-Bell koji je neuporedivo "jači", ali i dalje nemam nikakve probleme, upravo suprotno, osećam se sve bolje.
Max Damage nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-06-2012, 04:26   #4
Nanoman
Aktivan član

Pohvala: 23
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 53
Nanoman je na dobrom putuNanoman je na dobrom putu

Prvu elektronsku cigaretu sam nabavio pre 3 i po godine, a sem problema koje sam opisao ovde, nisam imao nikakve neprijatne momente u daljem elektro hedonizmu
Pravio sam pauze i vracao se na duvan iskljucivo zbog povremenih teskoca pri nabavci kvalitetne opreme, a uz dnevnu potrosnju od 2 do 3 ml, ja sam prezadovoljan stanjem svojih pluca. Objektivno, mozda i nisam svestan nekih stvari, ali moj dozivljaj je da nemam nikakvih problema vezanih za vaping.
(parenje je rec koja ne zeli da izadje iz mojih usta )
Nanoman nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-06-2012, 07:06   #5
AtilaHan
Veteran

AtilaHan's avatar

Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 525
Pohvaljen: 653
Nivo reputacije: 207
AtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvalu

Od početka godine, uz par analognih epizoda iz razloga kao i Nano - nedostatka opreme. Da kucam u drvo, osim kašlja ubrzo po prestanku pušenja, nikakvih drugih problema nisam imao. Doduše, jednom mi je bilo muka od umbrellinog dunhila - ali to sam rešio tako što sam ga bacio

AtilaHan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-06-2012, 07:35   #6
max
Senior

Pohvala: 70
Pohvaljen: 110
Nivo reputacije: 90
max ima čime da se ponosimax ima čime da se ponosimax ima čime da se ponosimax ima čime da se ponosimax ima čime da se ponosimax ima čime da se ponosimax ima čime da se ponosimax ima čime da se ponosimax ima čime da se ponosi

Mjesec dana parim simptomi lakše se diše o "mirisu" neću ni pričati .
Pušio nekih 30 godina izgurao na 3 kutije dnevno zadnjih 10 godina
max nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-06-2012, 01:05   #7
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Registrovan: Feb 2012
Godine: 43
E-cig: Aegis i berserker mini
Pohvala: 2,639
Pohvaljen: 1,336
Nivo reputacije: 494
bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

ja se blizim 5 tom mesecu parenja, za to vreme 2 puta sam zapalio cigaru, namerno, ne zato shto mi je trebala, nego da osetim ukus katrana i ugljen monoksida, da mi se ogade josh vishe, naravno to je i uspelo. Ni jednu jedinu krizu nisam imao, i samo pozitivna isustva.
(naravno prvih nedelju dana klasika, suvo grlo, krvarenje desni itd.)

bOlE82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-06-2012, 01:33   #8
Mesecar
Veteran

Mesecar's avatar

Registrovan: Apr 2012
E-cig: Proteus&Penelope
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 228
Mesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvalu

Proslo vec dva meseca, kao da nikada nisam pusio.
Mesecar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-06-2012, 09:58   #9
chikavili
Veteran

chikavili's avatar

Registrovan: Apr 2012
Godine: 53
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 532
chikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputaciju

2 meseca. Nema krize, ne pada mi na pamet pljuga. Uglavnom su svi propratni efekti do sada prosli, samo se jos uvek borim sa krvarenjem desni (doduse, nista konkretno nisam ni preduzimao povodom toga, posto nije strasno)
chikavili nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-06-2012, 23:01   #10
RedStarNbg
Aktivan član

Pohvala: 8
Pohvaljen: 8
Nivo reputacije: 52
RedStarNbg je na dobrom putu

Par dana, u pocetku je bilo sve idealno a sada sve veca suvoca u grlu uz blagi bol... Na povucena dva dima obavezno moram da zalijem... Ima li mi pomoci?
RedStarNbg nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-06-2012, 22:54   #11
RedStarNbg
Aktivan član

Ja tek poceo, prvih par dana sve idealno ali sad sve veca i veca suvoca u grlu i blagi bol... Na svaka dva dima moram da zalijem inace... Ima li mi pomoci?
Staro 29-06-2012, 23:03   #12
tabby
Prijatelj foruma

Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 476
tabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od RedStarNbg Vidi poruku
Ja tek poceo, prvih par dana sve idealno ali sad sve veca i veca suvoca u grlu i blagi bol... Na svaka dva dima moram da zalijem inace...
Samo zalevaj i neboj se

Citat:
Originalna poruka od RedStarNbg Vidi poruku
Ima li mi pomoci?
A ovako na prvu bih rekao da te nece to dugo muciti
tabby nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-06-2012, 23:09   #13
RedStarNbg
Aktivan član

Neka se susi al` ja od pare ne odustajem!!!!!
Staro 27-07-2012, 21:00   #14
DzabaDjus
Nov član

Registrovan: Jul 2012
Pohvala: 0
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 49
DzabaDjus je na dobrom putu

Sushi se grlo da, ali samo prvih mesec dana, posle toga ili samo prestane ili se naviknes pa vise ne primecujes, u svakom slucaju najverovatnije postanes zavisnik od pare vise nego od smrdljivog duvana i paris pet puta vise nego sto si pusio duvan ! Kad dodjes do tog stadijuma cak i da ima nekih "tegoba", a nema, boli te uvo za njih
DzabaDjus nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-07-2012, 21:03   #15
glasrazuma
član

Registrovan: Jul 2012
Godine: 50
Pohvala: 22
Pohvaljen: 13
Nivo reputacije: 0
glasrazuma je na dobrom putuglasrazuma je na dobrom putu

Samo tako napred, kad prodju prve dve godine vise i ne brojis
glasrazuma nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Elektronske cigarete i zdravlje

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 21:25 sati.