![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jun 2012
Godine: 52
Pohvala: 26
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
postovani, citajuci ovaj forum vidim da se neki clanovi zale na negativne simptome koji navodno prizilaze od koriscenja e -cigarete, na ovom forumu ima clanova koji imaju dug staz sa e cigarama bilo bi lepo da u ovom topiku iznesu koliko vremenski vec koriste e cigaretu, pored toga mogu da napisu dali su imali neke simptome koliko su trajali i kako su ih resili. Jer kada neko ko tek pocinje ili planira da pocne procita temu * Ima li neko bilo kakvih smetnji?* mislim da ce odustati a koliko vidim da da ovaj forum i dalje funkcionise, i da su stari vaperi jos uvek ovde i da niko od njih nije batalio e cigarretu.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 248 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
201 dan iskljucivo koristim e-cigare,apsolutno nikakav problem nisam imao.
Kada se prelazi na struju i ostavljaju cigare mora se znati da je culima potrebno neko vreme da se oporave i naviknu na paru. Dalje nisam zalazio u probleme ovog tipa,nemam ih srecom
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 146
Pohvaljen: 301
Nivo reputacije: 106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo ravno tri meseca, simptomi isključivo pozitivni.
Pročitao sam da može da se javi kašalj kao znak čišćenja pluća, meni se to nije desilo. Samo u prvih nekoliko dana vrlo slab osećaj sušenja grla. Koristio sam uglavnom eGo-T, a od pre desetak dana G-Bell koji je neuporedivo "jači", ali i dalje nemam nikakve probleme, upravo suprotno, osećam se sve bolje. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aktivan član
Pohvala: 23
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 53 ![]() ![]() |
Prvu elektronsku cigaretu sam nabavio pre 3 i po godine, a sem problema koje sam opisao ovde, nisam imao nikakve neprijatne momente u daljem elektro hedonizmu
Pravio sam pauze i vracao se na duvan iskljucivo zbog povremenih teskoca pri nabavci kvalitetne opreme, a uz dnevnu potrosnju od 2 do 3 ml, ja sam prezadovoljan stanjem svojih pluca. Objektivno, mozda i nisam svestan nekih stvari, ali moj dozivljaj je da nemam nikakvih problema vezanih za vaping. (parenje je rec koja ne zeli da izadje iz mojih usta )
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 525
Pohvaljen: 653
Nivo reputacije: 207 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od početka godine, uz par analognih epizoda iz razloga kao i Nano - nedostatka opreme. Da kucam u drvo, osim kašlja ubrzo po prestanku pušenja, nikakvih drugih problema nisam imao. Doduše, jednom mi je bilo muka od umbrellinog dunhila - ali to sam rešio tako što sam ga bacio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior
Pohvala: 70
Pohvaljen: 110
Nivo reputacije: 90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mjesec dana parim simptomi lakše se diše o "mirisu" neću ni pričati
.Pušio nekih 30 godina izgurao na 3 kutije dnevno zadnjih 10 godina |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Video Recenzent
![]() Registrovan: Feb 2012
Godine: 43
Pohvala: 2,639
Pohvaljen: 1,336
Nivo reputacije: 494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja se blizim 5 tom mesecu parenja, za to vreme 2 puta sam zapalio cigaru, namerno, ne zato shto mi je trebala, nego da osetim ukus katrana i ugljen monoksida, da mi se ogade josh vishe, naravno to je i uspelo. Ni jednu jedinu krizu nisam imao, i samo pozitivna isustva.
(naravno prvih nedelju dana klasika, suvo grlo, krvarenje desni itd.) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 228 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proslo vec dva meseca, kao da nikada nisam pusio.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Godine: 53
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 532 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 meseca. Nema krize, ne pada mi na pamet pljuga. Uglavnom su svi propratni efekti do sada prosli, samo se jos uvek borim sa krvarenjem desni (doduse, nista konkretno nisam ni preduzimao povodom toga, posto nije strasno)
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aktivan član
Pohvala: 8
Pohvaljen: 8
Nivo reputacije: 52 ![]() |
Par dana, u pocetku je bilo sve idealno a sada sve veca suvoca u grlu uz blagi bol... Na povucena dva dima obavezno moram da zalijem... Ima li mi pomoci?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Aktivan član
Ja tek poceo, prvih par dana sve idealno ali sad sve veca i veca suvoca u grlu i blagi bol... Na svaka dva dima moram da zalijem inace... Ima li mi pomoci?
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
![]() A ovako na prvu bih rekao da te nece to dugo muciti ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#13 |
|
Aktivan član
Neka se susi al` ja od pare ne odustajem!!!!!
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Nov član
Registrovan: Jul 2012
Pohvala: 0
Pohvaljen: 3
Nivo reputacije: 49 ![]() |
Sushi se grlo da, ali samo prvih mesec dana, posle toga ili samo prestane ili se naviknes pa vise ne primecujes, u svakom slucaju najverovatnije postanes zavisnik od pare vise nego od smrdljivog duvana i paris pet puta vise nego sto si pusio duvan ! Kad dodjes do tog stadijuma cak i da ima nekih "tegoba", a nema, boli te uvo za njih
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
član
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 50
Pohvala: 22