![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Admin
![]() Registrovan: Jul 2011
Pohvala: 1,746
Pohvaljen: 2,192
Nivo reputacije: 586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od gotovih PG tecnosti Dekang probao sam:
- 3&5 - bila mi je odlicna na dual coil kartomizerima - Red USA - odgovarala mi je na standardnim atomizerima ali ne na LR - Desert Ship - meni omiljena na atomizerima - RY4 - ne dopada mi se preterano, ocena 3 - Menthol - dobar je za povremeno koristenje - Strawberry (jagoda) - vrlo dobra Mnoge prodavnice elektronskih cigareta prodaju gotove Dekang tecnosti pod svojom imenom.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior
![]() Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 20
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 74 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesu li ovo tecnosti sa HC , valjaju li sto ove tecnosti , vidim da su jeftine ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Video Reviewer
![]() Registrovan: Sep 2011
Godine: 49
Pohvala: 110
Pohvaljen: 218
Nivo reputacije: 102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Tebi je možda, kada te mnogo ljudi hvali i preporučuje, znak da su oni kokošari. Meni je to znak vrednosti i poverenja.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior
Pohvala: 78
Pohvaljen: 253
Nivo reputacije: 103 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Već sam, pre nešto manje od 2 nedelje, pisao na drugom topic-u o Dekang-u.
Za one koji nisu pročitali, a mrzi ih da traže i istražuju, prepisaću ovde to isto. Fabrika koja proizvodi te tečnosti se zove "Chang Ning Dekang Biological Technology Co., LTD." ili u narodu poznata skraćeno - Dekang. Sa fabrikom koja se prostire na 10 000 kvadratnih metara, sopstvenim plantažama duvana i preko 1000 zaposlenih, najveći su proizvođači e-tečnosti na svetu, sa proizvodnjom od 5 tona tečnosti dnevno koja se prodaje u celom svetu. Imaju akreditacije od Kineske vlade, akreditacione službe Velike Britanije i drugih. A i jedini imaju FDA sertifikat. Od mnogih njihovih tečnosti koje sam probao, preporučujem Winston i Mild 7. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Video Reviewer
Nivo reputacije: 102 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Winston sam probao i stvarno je odlican.
|
![]() Tebi je možda, kada te mnogo ljudi hvali i preporučuje, znak da su oni kokošari. Meni je to znak vrednosti i poverenja.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior
kakve su im vocne arome , dajte neku preporuku pa da ih narucujemo . Imaju li oni svoj sajt ili idu preko HC i ostalih ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Iskusan član
Godine: 42
Pohvala: 23
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 59 ![]() |
Kod:
http://www.dekang-shop.com jel' ovo dozvoljeno ali posto je tema stavio sam link.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior
smoki stvarno je crnjak sto ne moze da se edituje post , ispravite ovo ....
mene bi interesovala njihova baza VG ili VG+PG , aroma cu imaati dovoljno .Jel ko radio kombinaciju njihove baze sa FA aromama , koliko se razlikuju uopste baze od proizvodjaca do proizvodjaca . |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Iskusan član
Godine: 42
Pohvala: 23
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 59 ![]() |
Onaj gore link sto sam stavio zaboravite. Ti Belgijanci nisu normalni ... 30€ postarina za "ostatak svijeta" ... pretjerano brate!
Cak je i meni 9.5€ za Austriju previse. :/ |
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#10 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2011
Pohvala: 373
Pohvaljen: 334
Nivo reputacije: 165 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nadjem ovu tecnost od 500ml za 45€ sa Shippingom,jel ima neka preporuka za duvansku aromu,hvala.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Video Reviewer
Sve su mi super barem ove koje imam
3&5, RY4, Fench Pipe, Fluecured tabacco. |
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2012
Godine: 50
Pohvala: 33
Pohvaljen: 9
Nivo reputacije: 60 ![]() ![]() |
Vidim dobre komentare vezane za ovu tecnost,vidim na HC dosta pristupacne cene.
Sto ode Dekang u zaborav??? Da li su nesto pogorsali kvalitet ili su Inavera i FA toliko bolja varijanta? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 302
Pohvaljen: 324
Nivo reputacije: 109 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni su njihove duvanske arome najbolje, ali to je subjektivan doživljaj. Koristim njihove tečnosti Desert Ship, Turkish Tobacco i Cuba Cigar.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 311
Pohvaljen: 522
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvarno ni meni nije jasno zasto tako slabo interesovanje za dekang. Po meni su bar svetlosnu godinu ispred ostalih. Svetabond me navukao na dekang i sad mi ni jedna druga tecnost ne odgovara.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 489
Pohvaljen: 767
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema tu šta da bude jasno ili nejasno - to je toliko individualno da nikakva pravila ne važe, i ničim racionalnim se i ne može objasniti. Ja sam, recimo, probao 7-8 njihovih aroma, i ako se izuzme čokolada, za mene Dekang ne postoji
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Tagovi |
| dekang |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|