|
TOP e-cigarete.rs topecigarete.rs |
|
Alati za teme | Način prikaza |
12-05-2015, 21:21 | #31 |
Veteran
Registrovan: Jul 2014
Godine: 53
Pohvala: 6,052
Pohvaljen: 7,563
Nivo reputacije: 1118 |
Re: KTS tečnosti
Katy apsolutno se ne slazem da nema podnota. Ako je od VZ MORAS da osetis kikiriki. Molim da neko potvrdi ili odrekne od kolega koji isto pare Parliament od VZ.
KTS tecnost sam probao Real Cigar. Evidentno da se prave od VZ aroma. Kikiriki je dominantna podnota kod Parliament arome, to hocu da kazem. |
"Duboko u tebi strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
Smoke free since 11-07-2014 |
|
12-05-2015, 21:33 | #32 |
Senior
Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 526
Pohvaljen: 254
Nivo reputacije: 90 |
VZ Parliament koristim 90% vremena. Kikiriki (nekome Smoki) je dominantna nota. Kao i u vecini duvanskih tecnosti, orasasti plodovi i semena imitiraju ukus duvana.
Slabija i nenapadna aroma bez previse podnota jeste. Muckam na 2.3% 50-50 |
Stedim za Koenigsegg, kako bih u njemu vejpovao Erlkönigin
|
|
12-05-2015, 21:39 | #33 |
Veteran
Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,446
Nivo reputacije: 623 |
Taj Parliament mi zvuči jako zanimljivo iz vaših opisa zbog tog kikirikija i smokija moracu da ga probam, inace preferiram tecnosti sa notom orasastih plodova. Kako stoje sa prljanjem grejaca, jel su coil friendly?
I hoce biti nekih konkretnijih ambalaza tipa 30ml a ne samo ove "baby" od 10ml, te male bocice su mi odbojne kao pivo u 0.25 ambalazi |
Hedonizam jača organizam! ;]
|
|
Zahvalili : |
12-05-2015, 21:44 | #34 | |
Veteran
Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 2,375
Pohvaljen: 2,029
Nivo reputacije: 376 |
KTS Cohiba
- tecnost je na 0,6% nikotina - 50%pgvg baza - testirano na: istick 30w + subtank mini (1,2 oma), IGO L na 1,4 oma, smowell 50w + KFL V2 na 1,1 om - Tecnost je blago tamnije zute boje - Miris iz bocice - blagi duvanski smek sa pozadinskim rumom Za Ovu KTS tecnost ne mogu bas da tvrdim da je spravljena od VZ Cohiba arome, vrlo podseca na tu aromu, ali se s druge strane,po meni, se i razlikuje. Inace DIY varijanta VZ Cohibe spada u red mojih omiljenih duvanskih aroma, samim tim cesto sam u prilici da je konzumiram, i kao takva nije u relaciji jednakosti sa KTS Cohiba tecnoscu! KTS Cohiba je tecnost koju dozivljavam ovako: To je srednje jaka duvanska aroma, primetno slatkasta aroma (ne i preslatka) sa vrlo blagom jedva primetnom podnotom nekog recimo ruma. Duvan je intezivan i ima onaj (kako ga ja zovem) "Cubano smek", koji volim i koji nalazim u jos nekim aromama (npr tipa:esplendido, cigar, cuba cigar i sl..) Procenat arome u ovoj tecnosti ja bih povecala, mislim da je to ono sto ne dostaje Cohibi kakvu ja volim, ali ne samo zbog toga, vec se verujem povecanjem procenta arome dobijaju i jos neka pozadinska razlaganja, vrlo prijatna koja bi ovoj tecnosti doprineli da bude manje suva a duvan bi dobio na intezivnosti i na jos primetnijem Cubano smeku koji mislim da i jesta poenta ove arome... U svakom slucaju, KTS Cohiba je po mom misljenju fina duvanska tecnost koju bih licno rado preporucila! ---------- Post dodan 12-05-2015 u 22:46 ---------- Citat:
@ Dacha Vrlo je coil friendly! Ja bih ti preporucila da probas Real Cigar friends |
|
|
||
12-05-2015, 21:55 | #35 |
Veteran
@Katy
Ili si konstantno prehladjena ili je ljudsko culo ukusa najmisticnija pojava u univerzumu. @Dacha Svidece ti se aroma. Meni je taj kikiriki toliko smetao da sam se arome resio. (Ne volim Smoki ) @TOP e-cigarete Da ponovim, Real Cigar sam probao u KTS varijanti na 12 mg nic. VZ i JF Real Cigar parim oko pola godine konstantno kao celodnevnu tecnost i dobro poznajem tecnost. To je to. |
|
12-05-2015, 22:03 | #36 |
Veteran
Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,446
Nivo reputacije: 623 |
@Vapeholic
Prvi put u zivotu cujem da neko ne voli smoki Ja sam u stanju da se udavim sa smokijem, posle njega mi je 10 mesta prazno pa sve ostale grickalice tog tipa Anyway hvala za tip, inace volim te slankaste arome kao sto su nekadasnji joyetech-ov a sada eLeaf-ov USA mix, to koristim ga vec 2 godine i dalje ga jako volim... @Katy Probacu i Real Cigar a i ovaj Cherry Cigar koji mi zvuci po opisu kao Tobbaco Simphony koji mi je Imagine dao na jednom skupu i ta aroma mi je bila super |
Hedonizam jača organizam! ;]
|
|
12-05-2015, 22:04 | #37 |
Veteran
@ Vapoholic
Nije u redu tako da postavljas stvari, znaci ako nije kako si ti doziveo tecnost, onda nesto nije u redu sa drugima koji imaju drugacije utiske Meni se cini da ti bo'me nisi naucio da se dozivljaji jedne te iste tecnosti mogu i do ekstrema razlikovati, bilo da je u pitanju percepcija, atributivno-prozne sposobnosti pojedinca da opise dozivljeno, i ko zna sta u mnostvu od faktora! Prehladjena nisam, kazem ja za razliku od tebe taj kikiriki , smoki smek bas volim i vrlo bih se obradovala da sam ga pronasla u Parliament-u ! @ Dacha Cherry cig cu opisati sledeci, mislim vec sutra, a tobacco Symphony je tecnost koju bas volim i koja upravo ima taj smoki , kikiriki smek (po mom utisku) !! |
|
|
12-05-2015, 23:27 | #39 |
Veteran
@Katy
Nisam jedini koji osecam kikiriki. Googlaj malo opise aroma po ECFu i drugim sajtovima. Nije katastrofa ako ga ne osecas, ni ja ne osecam "uvrelo grozdje" u French Pipe. Licno mislim da upravo ti imas stav da ako TI nesto ne osetis, toga nema. Nemam interes da izmisljam da osecam kikiriki kao dominantnu aromu u Parliamentu, kako ti nije jasno... Lepo sam rekao, ako nisi prehladjena, onda je culo ukusa takvo da neko oseca jedne ukuse a neko drugi oseca druge. Meni ne smeta da budem taj neko drugi. Sto se odmah ljutis. Informativno ti dajes svoj subjektivan osecaj a ja svoj. |
|
13-05-2015, 00:06 | #40 |
Veteran
Ma nije tacno, ja nemam problem s tim da ti tvrdis da osecas kikiriki, niti da nisi jedini, to je tvoj dozivljaj, ok je, ja sam u konkretnom postu pisala o svom dozivljaju onakav kakav jeste... Samo nemas prava da mene ubedis da i ja treba da osetim kikiriki i ako ga ne osecam u pomenutoj aromi..
Ja tebe nisam "optuzila" da si prehladjen ili lud zatosto nalazis kikiriki, vec ti mene zato sto ne nalazim, tako da definitivno nisi u pravu! Ne ljutim se samo izrazavam ne slaganje sa nacinom na koji si postavio stvari! I jos dodatno, cak i vecina ne mora uvek i po svaku cenu biti u pravu, sto je i istorija pokazala vise puta... A sve i da je ceo tamo neki forum u pravu, da je VZ koristio nekakavu aromu kikirikija u pomenutom Parliamentu, sta sad ja zbog toga treba da lazem da je i ja osecam i ako nije tako... kazem, postavljas stvari na pogresan nacin... U svakom slucaju nemam nista protiv razlicitih i potpuno drugacijih utisaka, tako da je to poenta price pa ocekujem i za uzvrat isto! |
|
|
13-05-2015, 00:46 | #41 |
Veteran
U pravu si. Postavio sam stvari na pogresan nacin. Ali i da sam postavio na nacin na koji ti ocekujes:"Za razliku od tebe Katy ja ovde osecam kikiriki." - rezultat bi bio isti.
Ja isto nemam nista protiv i da ti kazes da osecas ukus bagremovih pupoljaka starih 3 dana. Ali odgovorno tvrdim da sam odreagovao ukupno 2 puta vezano za tvoje opise aroma, oba puta na Parlamentu i to zbog kikirikija. Ako tu koriste vestacku aromu koja ne sadrzi alergogene, nema veze. Ali ako koriste aromu prirodno dobijenu iz kikirikija i neko dobije alergijski napad sta onda? "Anaphylaxis: A life-threatening reaction Peanut allergy is the most common cause of food-induced anaphylaxis, a medical emergency that requires treatment with an epinephrine (adrenaline) injector (EpiPen, Twinject) and a trip to the emergency room. Anaphylaxis signs and symptoms can include all of the above, plus: Constriction of airways Swelling of your throat that makes it difficult to breathe A severe drop in blood pressure (shock) Rapid pulse Dizziness, lightheadedness or loss of consciousness" Ili iz drugog izvora: "Alergija na kikiriki Upotreba kikirikija nosi sa sobom i određene rizike. Naime, kikiriki može da dovede do alergijskih reakcija i to od najblažih do najtežih oblika anafilaksija (burna alergijska reakcija koja tipično zahvata više organskih sistema i obično zahteva hitno lečenje). Čak su zabeleženi i smrtni slučajevi pri slučajnom uzimanju minimalnih količina kikirikija (jednog do dva). Alergija na kikiriki predstavlja jednu od pet najčešćih alergija na hranu kako u dečjem uzrastu, tako i kod odraslih osoba. Procenjuje se da u SAD oko 1,5 miliona osoba ima alergiju na kikiriki koja se ispoljava anafilaktičnom reakcijom, zbog koje njih 50 do 100 umire svake godine. Teške alergijske reakcije se mogu javiti u bilo kom uzrastu, na osnovu prethodnih reakcija se ne može pouzdano predvideti tok sledeće, a čak i prva reakcija može da bude veoma teška. Klinički se alergija na kikiriki ispoljava simptomima i znacima koji slede nakon njegovog oralnog unošenja i obuhvataju mučninu, povraćanje, proliv, bolove u trbuhu, koprivnjaču, angioedem (naglo nastali otok kože i potkožnog tkiva, kao i sluzokože i tkiva ispod nje, praćen bolom i/ili svrabom zahvaćenih delova – najčešće na sluzokoži usne duplje, ždrela i jezika i koži lica oko očiju), bronhospazam (suženje disajnih puteva sa nedostatkom vazduha, koje podseća na astmatični napad), hipotenzija (pad vrednosti arterijskog krvnog pritiska), smanjenje svesti do kome i smrtnog ishoda." Na stranim forumima se postavljalo pitanje da li temperature isparavanja razgradjuju molekule orasastih plodova ali niko eksplicitno nije napisao da li je alergijska reakcija iskljucena ili nije, tj da li telo absorpcijom putem sluzokoze moze da pocne sa proizvodnjom antitela kao kod kikirikija unesenog oralnim putem. Voleo bih da gresim i da se vise ne smaram sa kikirikijem. Izvinjavam se na off-u ali sigurno ovo ne pisem iz dosade. friends |
|
13-05-2015, 01:07 | #42 |
Veteran
Opet nije tacno, da si napisao tako kako kazes, ma bilo sta da si napisao za Parliament ja uopste ne bih napisla ni jedan post, meni je zasmetalo samo to sto si me okvalifikovao kao konstanto prehladjenu "ili"... iz razloga sto se moj utisak razlikuje od tvog (u prevodu ako nije isti kao tvoj nesto nije u redu samnom)!
A nemam nista protiv ni sto brines za sve eventualno alergicne na kikiriki! Mir u svetu! friends |
|
|
13-05-2015, 05:17 | #43 | |
Iskusan član
Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 386
Pohvaljen: 175
Nivo reputacije: 67 |
Citat:
|
|
13-05-2015, 09:29 | #44 |
Product Support
Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 620
Pohvaljen: 530
Nivo reputacije: 109 |
@ Katy
@Vapoholic Bez ljutnje,nećemo se svadjati Nisam detaljnije obratio pažnu na taj kikiriki šmek baš ću danas da malio detaljnije testiram taj Parlament,meni je onako na prvu loptu iz par dimova prava duvanska aroma sa nekim šmekom koje mogu naći recimo kod Eleaf i Joy duvanskih tečnosti,parlament od VZ inače nisam koristio u DIY varijanti. Definitivno svi imamo različite afinitete i ukuse,moj dobar drugar mi je rekao svojevremeno da u Diy esspreso od Fa oseća praseće pečenje .I to mi je ponovio više puta znači nije umislio @dacha Slažem se sa komparacijom za pivo 0.25 Trebalo bi u nekoj od narednih tura da budu i pakovanja od 30ml po povoljnijoj ceni radi se na tome. PS Katy Hvala još jednom na ovako rečitim opisima tečnosti! |
13-05-2015, 13:00 | #45 |
Video recenzent
Registrovan: Aug 2012
Godine: 37
Pohvala: 135
Pohvaljen: 9,249
Nivo reputacije: 1344 |
Stukoh i ja 10ml KTS Parialmenta.
Što se mene tiče, kikirikija nema. Jedan od dodatnih razloga zašto neko nešto oseća u određenoj aromi, a drugi ne (barem što se mog iskustva tiče): atimozer/grejač/snaga/m2l ili lung Pogotovo snaga. Ista tečnost, isti atomizer, isti grejač, m2l, na 9.5W i 13W dva drugačija doživljaja tečnosti tj. note/podnote/kakogoddasezovu su drugačije. I da se vratim na KTS Parliament: Duvan i med. Duvan nUmem da objasnim, al' je lep, a medni deo: minijaturna nota slatkoće meda, a povezujem sa medom jer na kraju, pogotovo pri izdisaju, dolazi do izražaja neka gorka nota. Istu tu gorčinu osećam kada pojedem med sa metalnom kašičicom i odmah popijem hladnu vodu. Što se mene tiče odlična aroma. DIY Parliamentom od VZ sam davno koristio, nije bilo nešto mnogo tečnosti i koristio sam ga na genu sa meshom. Ono čega se sećam: duvan i riža iz čokolade sa rižom. |
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|