|
Iskustva, saveti i pitanja Teme u kojima mozete pisati o svojim iskustvima, kao i dati ili pitati za savet. |
|
Alati za teme | Način prikaza |
21-10-2024, 17:41 | #1 |
Nov član
Registrovan: Oct 2024
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 1 |
Problem sa MODom
Pozdrav!
Nov sam, nadam se da ću koristiti dobre termine. Ukratko, imam Vaptio Capt'n, želeo sam da napravim svoju tečnost i gledam na internetu i vidim da ima update na 1.6 verziju za mod. I nađem ja update, skinem, instaliram. Pošto za instalaciju treba da se poveže mod bez baterija, izvadio sam baterije, uradio sve kako treba, i kada sam vratio baterije neće da se uključi mod. Posle sam video da može samo na Windows 7 da se updatuje, a ja sam na 10ci to uradio. Uključim ja 7cu i tamo isto to uradim, ali ništa, i dalje ne pali. (Updatuje se tako što se samo kopira jedan .bin fajl u vejpov folder, barem bi tako trebalo.) Ne znam da li pomaže, ali prikazuje da je vejp ~4,7MB čini mi se, i kada stavim tu fajl (.bin, update), prikaže mi da je u vejpu (vejpovom folderu), onda otkačim vejp sa računara, stavim baterije, ne upali se, sve opet pokušam, međutim u vejpu (folderu vejpa) ne vidim taj fajl koji sam stavio prošli put. Verujem da nisam trebao da pokušavam, ali eto ako neko zna potencijalno rešenje neka predloži. Ako nema pomoći, možete da krenete da preporučujete neke modove Uglavnom sam između 50-80W |
22-10-2024, 15:49 | #2 |
Veteran
Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,386
Pohvaljen: 1,691
Nivo reputacije: 381 |
Problem sa MODom
kolko wati treba da ima mod novi?
Aspire zelos x meni je najbolji |
22-10-2024, 19:23 | #3 |
Nov član
Re: Problem sa MODom
Nađoh na forumu da neko prodaje Voopoo Drag X Plus, stiže za 2 dana. Trebalo bi da radi posao.
Tražio sam neki do 80+W |
22-10-2024, 20:19 | #4 |
Moderator
Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
Pohvala: 2,309
Pohvaljen: 1,926
Nivo reputacije: 431 |
Problem sa MODom
Uradio si sve što treba; znači da si držao pritisnut ' fire ' dugme kad si priključio na USB?
PS: Voopoo Drag X Plus je totalni krš. Drag X Pro radi posao |
22-10-2024, 23:05 | #5 |
Nov član
Tako je. Držao sam sve dok ga računar ne prepozna.
Nadam se da nije skroz loš Drag X Plus, svakako videću za 2 dana. |
23-10-2024, 08:29 | #6 |
Moder
Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,266
Nivo reputacije: 457 |
Potencijalno resenje problema ili barem ono sto bih ja pokusao je sledece , promenio bih nekoliko racunara sa Win7 ukoliko je potrebno (ili bih instalirao vise verzija Win7 dok ne ubodem pravu a poceo bih od sto jednostavnije) i na svakom bih pokusao da ponovim postupak kopiranja fajla sve dok se fajl zaista ne kopira jer jedini problem ovde vidim u tome sto je za Win10 a po svemu sudeci i za neke verzije Win7 memorijski prostor vejpa u zaključanom "write protected" rezimu...
|
Droper narkoman.
Skraceno doper. |
|
Zahvalili : |
23-10-2024, 11:59 | #7 |
Nov član
Idem za vikend kod prijatelja, on ima neku Win7-cu, pa ću probati.
Mada i dalje ako je u write-protected režimu, valjda se uopšte nije preneo fajl i ne bi trebalo da se bilo šta promenilo, iliti trebalo bi da mod i dalje radi. Nisam siguran, ali trebalo bi i da dobijem grešku ako je u write-protectedu, meni ništa ne piše, samo se preneo fajl na vejp. Hvala na savetu, javljam kako prođe. |
23-10-2024, 14:15 | #8 |
Moder
Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,266
Nivo reputacije: 457 |
Imao sam slucaj da sam prebacivao neku muziku na memorijsku i nema nikakvih gresaka kao kopirano medjutim kada ponovo je ocitam nista nije sacuvano tako da... inace u ovom videu je situLacija skoro identicna tvojoj..
http://www.youtube.com/watch?v=8nvmplgT-vg |
Droper narkoman.
Skraceno doper. |
|
23-10-2024, 15:08 | #9 |
Nov član
Video sam...
Sada režem neke Windowse na USB da probam ovde da namestim. Ne znam da li radi preko VirtualBox-a. |
24-10-2024, 16:00 | #10 |
Nov član
Evo update.
Probao sam na VirtualBoxu na 6,7 verzija Windowsa da namestim, ali nije uspelo. Pošto je baš mala memorija (~5MB), verovatno je EEPROM ali sigurno neki ROM, tako da bih mogao samo da zamenim čip i da se nadam da radi. Stigao mi je Drag X Plus. Sviđa mi se oblik, doduše prvih 10ak minuta nije sarađivao. Curilo mi iz grejača itd. Stavio sam ga na smart prvi put mi kaže da je max 60W i radi šuntavo, sada je na smartu i radi kako treba. Sa ova dva druga mdoa ne znam šta treba da podesim, samo znam vate da menjam. |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|