![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#241 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 52
Pohvala: 2,737
Pohvaljen: 1,901
Nivo reputacije: 323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mene je asocirala na cvetnu livadu. Barem je tako bilo na atomizeru koji sam tada koristio (hoće da se drugačiji tonovi osećaju na drugačijim atomizerima). Naziv Toscana joj baš odgovara.
I bila mi je prijatna tečnost. Nešto poput 7 Leaves ili recimo Bright Tobacco. Znači, nije jaka na ukusu i tako.. cvetna aroma. Može se pariti tokom celoga dana, više dana za redom. Dopala mi se.. |
|
Vapor running through my veins
|
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Jun 2023
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 10 ![]() |
Da osvezimo malo temu. Ja sam koristio tj koristim Cuban KTS. Zanima me ima li ko da preporuci nesto slicno da probam. Vise sam orijentisan na duvanske ukuse ili ne duvanski recimo lesnik i slicno. Vidim da u ranijim postovima mnogi hvale Joyetech cigar. Videcu to da porucim sad, ali eto ako moze jos koja preporuka. Hvala.
Edit. Inace koristim Vaporesso GEN PT60 |
|
|
|
|
|
#243 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Feb 2021
Pohvala: 0
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 18 ![]() |
Ajde malo osvezenje teme….Berliner definitivno!
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2023
Pohvala: 161
Pohvaljen: 163
Nivo reputacije: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Liqua Elements - Bright Tobacco i
FA - 7 Foglie Ako neko moze da preporuci neke slicne arome drugih proizvodjaca koje mogu da se nabave kod nas - bio bih zahvalan. |
|
|
|
|
|
#245 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Nov 2023
Pohvala: 1
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 10 ![]() ![]() |
Za sada KTS longfill neki green, kaktus itd. Mnogo ukusna aroma. Probana na bskr v3 klonu, zeusu, i kayfun v5 klonu. I svugde je extra. Iako vise volim duvanske arome, ova sa kaktusom me odusevila.
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|