![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 631
Pohvaljen: 1,808
Nivo reputacije: 343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupio sam danas u jednoj od domacih radnji dve sony baterije, i obe su stigle ostecene. Na jednoj deluje da je ostecena samo folija, dok druga deluje kao da je uvaljena, prilozicu slike. Zvao sam prodavnicu odmah, na sta su oni rekli da ja to njima posaljem i ako oni utvrde da je steta zbog njih, a ne ostecenje zbog mene ili cega vec moze reklamacija, pritom naravno da ja platim postarinu. I jos mi covek ladno rekao, vise mi se isplati da kupim novu bateriju nego da se mlatim reklamacijama??? E sad nisam ja ni za tih 500din postarine ni za bacenih 2200 za baterije, ali mislim da nisu korektni uopste, pogotovo sto sam napravio racun kod njih od 11000 dinara sa tom porudzbinom.
Kako god, moje pitanje je, ako neko zna, dal je sigurna za koriscenje ova baterija sto deluje da je uvaljena ili da to odlozim i kupim druge baterije, naravno na drugom mestu? I da, ako nekog zanima gde da ne kupuje baterije, neka pita... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 48
Pohvala: 2,422
Pohvaljen: 2,014
Nivo reputacije: 453 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Donji deo, minus strana?
Ne bi trebalo da bude problema. Koristio bih bez razmišljanja. Ali sačekajmo šta ostali misle/kažu Sent from Cosmo Communicator |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 631
Pohvaljen: 1,808
Nivo reputacije: 343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, minus strana, deluje blago uvaljena, kao da je ispala ili udarena na tom mestu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
Nivo reputacije: 453 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sigurno je udareno ili ispalo, nije lepo poslati takve.
Al' ponavljam, kol'ko ja znam ne bi trebalo da utiče na rad Sent from Cosmo Communicator |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() Registrovan: May 2015
Godine: 52
Pohvala: 3,116
Pohvaljen: 3,031
Nivo reputacije: 569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moram da priznam da nisam imao takvih problema. Moj predlog je da ih probaš. Ukoliko se greju više nego što bi trebalo onda ih vrati. Ako ne, samo zameni foliju i koristi.
Послато са 2502FRA65G помоћу Тапатока |
|
"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Jan 2023
Pohvala: 0
Pohvaljen: 79
Nivo reputacije: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako radi kako treba i ne greje se samo peglaj.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2017
Pohvala: 3,091
Pohvaljen: 1,711
Nivo reputacije: 369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moje 18650 baterije već dugo vreme imaju udubljenje, ne znam da li je to uzrokovano punjačem ili modom, inače rade bez ikakvih problema tako da ne bi trebalo biti problema sa tvojim baterijama.
![]() btw ... S obzirom na to da ove (nezaštićene) baterije nisu baš jeftine i da ih koristimo na većim nivoima snage, prodavac bi ih trebao prodati potpuno nove (netaknute).
|
![]() ![]() |
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#8 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2011
Pohvala: 373
Pohvaljen: 334
Nivo reputacije: 164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jel mozda kupljeno u svet baterija? Vidim da oni nude Refurbished baterije, to su valjda koriscene.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
@comid, baterije su nove(bile) iz vejp šopa
Sent from Cosmo Communicator |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|