Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 07-01-2013, 23:40   #181
Puk. Hans Landa
Veteran

Puk. Hans Landa's avatar

Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,221
Pohvaljen: 1,813
Nivo reputacije: 324
Puk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputaciju
Uobičajeno Re: Tecnosti i Umbrella

Ocigledno nisam trebao da pominjem Umbrellu jer se izgleda pogresno shvata moja kritika ostalim prodavcima, izgleda da se stvara trip da sam neko iz umbrelle.
Da pojasnim nemam korist od umbrelle,ne kupujem njihov hardver jer je no name,kupujem samo kvalitetno od Joyt, od umbrelle kupujem samo FA, mada trenutno varim Joy i dekang.
Sto se tice sanse drugim uljima ja sam za to uvek otvoren, dok got to ispunjava zdravstvenu bezbednost, medjutim ne volim da nesto nepoznato placam vise nego poznato i provereno,i jos u manjoj kolicini. Poslovno je da novu stvar ako zelis da veliki broj ljudi proba prodajes po konkurentnijoj ceni od trenutne ponude, napravis promociju itd..
Sto se online kupovine tice naravno sve zavisi od afiniteta, ja licno volim da u prolazu kupim a ne da tempiram vreme kad ce stici posiljka, da li cu biti kod kuce itd.

Ne znam da li je meni bila upuceno poprckivanje "sve što hoće bude maksimalno 2 stanice busem od kuće a da košta maksimalno 20% više nego kod proizvođača u Kini " ako jeste onda ne znam zasto uleces u prozivanja bez da sam te licno potkacio, nije forum za te price.
Ja nisam pominjao cenu jer jurim koji dinar ustede, ne varim ja zbog ustede elektroniku, cenu sam pominjao jer ne moze neko ko ne placa lokale,ima jednog zaposlenog ,ko prodaje slabo poznato ulje,novo ulje da pegla cenu kao joy ili umbrela sa FA sa prodajnim mestom u uscu.
Ispravi me ako gresim.
Puk. Hans Landa nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 07-01-2013, 23:51   #182
Shaka Zuluf
Ego-T Master

Shaka Zuluf's avatar

Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0
Shaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputaciju

Umbrella je i sagradila imperiju na ljudima koji tako razmišljaju - "lakše mi je da kupim usput nego da tempiram..." Ne razumem šta tempiraš, pa ne donose ti šifonjer i bračni krevet pa da ti treba radna akcija.
Kurir donese paket, ako si tu - super, ako nisi kažeš mu kada ćeš biti. Ako nećeš da ga čekaš kažeš mu - ostavite u vašoj centrali, otići ću sutra sam po paket. I onda odeš sam kada ti je volja

A što se tiče cena i ponude - prodavac ponudi ono što misli da valja po ceni koju smatra adekvatnom. A tvoje je da kao potencijalni kupac odlučiš da li ti to odgovara ili ne. U svakom slučaju, nit ima potrebe za dramom niti za filozofijom: ili kupiš ili ne.
Da li je neka marka ili proizvođač nama poznat ili nije - to je jedna vrlo diskutabilna stvar. Ali ono što si preskočio da uočiš je povod zašto se ovde loše piše o Umbrelli: jer se proizvođač njihovih tečnosti ne zna, jer skupo prodaju no-name proizvode sa sramotno malim garancijama(ili bez garancije), jer bez imalo blama prodaju tečnosti sa isteklim rokom trajanja, itd...
Shaka Zuluf nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-01-2013, 00:13   #183
Puk. Hans Landa
Veteran

Puk. Hans Landa's avatar

Puk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputacijuPuk. Hans Landa ima reputaciju

Ne bre, sunce moje, vidi ja sam za umbrelu rekao da prodaje no name,da je cena nerealna itd, da nije kvalitet , da ne listam sad prethodne postove ali mislim da je tako. Nego sam se ja osvrnuo na aspekte poslovanja ostalih prodavaca koje niko ne kritikuje, e sad ok mozda je razlog sponzorstvo, snizenje cena za one koji ih hvale i to je ok.
Dal li je umbrela na ovakvima ili onakvima sagradila imperiju to je vec pitanje za analiticare a ja to nisam, za tebe ne znam.A posto nisam analiticar dozvoljeno mi je da lupim da su kurirske sluzbe sagradile imperije na ljudima koji razmisljaju "sedim kod kuce i cekam"
Cinjenica je da smo svi umbreli ostavili po malo kesa.
Recimo idem od aerodroma ka gradu i ja skoknem do piramide ili do usca ili do prime i uzmem ulje, klir... Zasto bih dosao kuci pa kliktao porudzbinu kad lepo pecnem ulje usput. Drugo dogovori oko isporuke u mom slucaju za neke druge stvari su bile da ja njima kazem iskljucivo isporuka od 14-17 , oni kazu ok i onda me u 13 i 10 zovu na mob " mi stigli" i onda me obaveste da ce me cekati u centrali na sta im se zahvalim i kazem da teraju to posiljaocu.
Staro 08-01-2013, 00:18   #184
ZoranK
Veteran

ZoranK's avatar

Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 489
Pohvaljen: 767
ZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvaluZoranK je za svaku pohvalu

Kolege, molim vas da ostanete u okvirima teme i foruma (Tečnosti za elektronske cigarete), a da diskusije koje idu u drugim pravcima nastavite u za to predvidjenim podforumima/temama
Hvala!
ZoranK nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-01-2013, 00:21   #185
Shaka Zuluf
Ego-T Master

Shaka Zuluf's avatar

Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Shaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputaciju

Opušteno, ionako je polemika izgubila svaki smisao
Shaka Zuluf nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-01-2013, 00:38   #186
Puk. Hans Landa
Veteran

Puk. Hans Landa's avatar

Jos u startu ,rekao bih..
Staro 17-06-2013, 00:50   #187
imimic
Iskusan član

imimic's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 43
Pohvala: 68
Pohvaljen: 61
Nivo reputacije: 63
imimic je poznat svimaimimic je poznat svimaimimic je poznat svimaimimic je poznat svimaimimic je poznat svimaimimic je poznat svima

Morao sam da se oglasim povodom ove teme,jer sam cekajuci Sinisine tecnosti,bio prinudjen da koristim FA od generalnih,i primetio sam da mi uopste ne prijaju,a kako mi je stiglo jedno 70 razlicitih aroma po 5ml za probu i jedno litar oprobanih DS-Karamela i Kokos-Rum-Cokolada SM-MIX koje sam vec koristio,uveren sam da bi neko trebao da posalje uzorke od generalnih Italijanima (spreman sam da dam cak i svoje),kako bi im sto pre uzeli licencu,jer ono je sve ali FA nije,nemam nikakvu korist od ovoga sto pisem,a ko misli drugacije,neka proba i jedno i drugo,i mislim da tu nedoumice nema.Bravo za Sinisu i drago mi je samo sto sam sada miran duzi vremenski period,tako da me Senjak vise videti nece,ni ka da,pozdrav
Priložene Slike
File Type: jpg tecnosti.jpg (102.0 KB, 79 pregleda)

imimic nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-11-2021, 00:47   #188
bajaga
Nov član

Registrovan: Jul 2019
Pohvala: 3
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 21
bajaga je na dobrom putu

Ovo je jedina tema koju sam nasao a da ima veze sa Umbrellom. S obzirom od kada je zadnji post izgleda da sam poprilicno zakasnio.

Elem, ne znam da li je do tecnosti ili do uredjaja ali vecina tecnosti koje sam probao skoro da nemaju ukus. Cak ni sa novim grejacem.
bajaga nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:23 sati.