Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 26-01-2012, 21:26   #46
Che Guevara
Senior

Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 105
Pohvaljen: 70
Nivo reputacije: 0
Che Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svima
Uobičajeno Re: Tecnosti i Umbrella

Probao sam od drugara umbrella e-health made in Austia tecnosti i mogu reci da nisu nista pecijalno,aroma ko aroma moze da prodje,lici na one tencosti kojom se pune refili za mini e-cigarete by e-health koje se mogu naci kod kineza.Miks je PG + voda bez imalo VG-a upitne kolicnine nikotina.Da ne duzim duze drugar odusevio se kad je probao burley i sa kolicinom pare a i samom aromom.
Che Guevara nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-01-2012, 21:46   #47
tabby
Prijatelj foruma

Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 473
tabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputaciju

Da iznesem i ja svoje iskustvo,jedina aroma koju sam probao od umbrelle je tabacco,tj. jedina tecnost koju sam imao u bocici a da je od umbrele je tabacco 5ml,ukus kao ukus,nije los,pare skoro da i nema a za TH nisam primetio da ima uopste...
Medjutim uzimao sam kartomizere koji su kao fabricki napunjeni,ukus winston i malboro,kada sam probao i jedan i drugi ukus je bio odvratan,kao neki zagoreo ukus,neki metal..... ne umem ni sam da opisem,kontaktirao sam umbrelu i rekli su mi da se ti kartomizeri pune sa najvise 2-3 kapi tecnosti,po kojoj logici su mi dali takav odgovor ni dan danas mi nije jasno

Elem,imam 2 kartomizera joy510 koji dolaze sterilno zapakovani i pri prvom punjenju je potrebno probiti "opnu" da bi se napunili,na njima je ukus fantastican,medjutim kako ih nisam koristio neko vreme ostavio sam ih da stoje tako napunjene do pola i nakon 2-3 meseca kada sam probao ukus je bio odvratan,kao na kartomizerima koje mi je prodala umbrella
Dolazimo do zakljucka da su ti kartomizeri koje prodaje umbrela ko zna kada napunjeni i ta tecnost koja je unjima je uzegla i daje odvratan ukus koji traje i traje....

Dakle tecnosti su kao sto Che kaze na PG bazi u koju je dodata voda,po onome sto stoji na njihovom sajtu reklo bi se da su to ustvari dekang tecnosti,ali ne lezi vraze.....
tabby nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-01-2012, 09:37   #48
eGO-r
Aktivan član

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 9
Pohvaljen: 52
Nivo reputacije: 55
eGO-r je na dobrom putueGO-r je na dobrom putueGO-r je na dobrom putueGO-r je na dobrom putueGO-r je na dobrom putueGO-r je na dobrom putu

Probao gotovo sve njihove arome (sem ponekih voćnih i tih tako slatkastih)... Ako izuzmemo Camel koji mi je bio ujedno i prvi i eventualno Cherry, sve ostalo je drek žestoki: TH ponekad prejak do nepodnošljivosti a ponekad potpuno odsutan, aroma... eh koja aroma?, zagađuje coile na cartomizerima u roku od pola dana. Pario sam na Sapphire bud, na Fluxomizer na GV Stardust i na GV Stone Tank mod (koji mi je čak crkao nakon jednog dana korišćenja ovog juice-a... ne mogu da osudim direktno ali jako sumnjam). Od kako sam počeo mešati sopstveni juice (Inawera i FA) i žena i ja smo se preporodili.
Samo da dam disclaimer da je ovo moj lični ukus i moje lično mišljenje koje ni slučajno ne mora biti referentno bilo kome.
eGO-r nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-01-2012, 12:51   #49
duracos
Moder

duracos's avatar

Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 688
Pohvaljen: 429
Nivo reputacije: 151
duracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosi

Zdravo...to sto se tice da uzimaju od dekanga je provereno...meni je skoro stigla isporuka iz HK sa dekang de luxe tobaco(dunhil)18mg ,winston i 7 listova 24mg(uzeo sam ih jer sam hteo jacu duvansku aromu..po komentarima sa foruma) na CE2 i nekim drugim kartovima imaju dosta zbunjujucu i ne bas tako dobru aromu za razliku od FA i IW...
Medjutim...kada smo(moj drugar i ja) te dekangove tecnosti sipali u model 100`s..koje prodaju kisobrandzije....ukus je bio extra i th...pare je bilo malo...ali je odlicna ( mnogo manje pare neko na cartovima a o Ego T da i ne govorim) ...skoro je uzeo novu bateriju i atomizer od njih(drugi po redu)....covek je trosio samo njihove arome kupljene u apoteci..i ispostavilo se da su iste...nece kupovati nista drugo jer kaze da mu je potrosnja tecnosti i pored te cene dobra(mala) ~5ml za 5-6 dana...stavlja po 2-3 kapi i ono radi ok i ne curi.

Izgleda da je cela filozopfija tih tecnosti pravljena i zavrsena..dok su se pravile e cigarete tog tipa sa zutim plasticnim filterom..i to radi ok...ali na svemu ostalom ne....
ako je neko imao lepo iskustvo sa nekom drugom parilackom opremom od gore pomenutog 100`S..neka kaze

....probao sam dekang i sa ego mega atomizerom...ali opet nisam dobio taj rezultat...nije lose ali nije TO,,,(mega mi jos nije proradio kako treba daje neki cudan ukus kao kada ne spalite dobro mrezicu ili fitilj, oprao sam ga ali ne vredi)....eGo T kada se dobro namesti fitilj je za sada vrh..sto se tice komercijalnih proizvoda za mene ....mozda se sa nekim set up-om recimo na Yenkijevom aty moze dobiti slicno....
Malo sam prosirio temu izvinjavam se....ali je sve relativno vezano za kisobrandzije....o njihovim cenama ...uzas -no coment!!!
duracos nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-02-2012, 14:18   #50
Milicev
Iskusan član

Pohvala: 44
Nivo reputacije: 64
Milicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svima

Da i ja iznesem svoje misljenje o Umbrella tecnostima. Ne znam koliko je moje misljenje merodavno buduci da jos nemam ni mesec dana parilackog staza, ali da se ipak oglasim. Camel im je po mom misljenju odlican. Cappuccino takodje odlican. State Express 555 dobar. Mozda je 555 pravi izbor za one koji prelaze sa analognih na digitalne cigarete. Vanila nikakva - aroma se oseti u tragovima. RY4 im je vrh. E tu nastaje moja briga. Veliki za***. Narucio sam nesto aroma od FA bez da sam prethodno proverio kakve su. Rukovodio sam se misljenjem drugih forumasa. U medjuvremenu sam probao i RY4 od FA. Katastrofa. Totalni fijasko od arome. To je meni sve tuti-fruti, kao da sisam bombonu. Da rezimiram generalnog distributera: vecina tecnosti im je ok osim sto su preskupe. Sve je stvar ukusa.
Milicev nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-02-2012, 14:46   #51
Borg
Nov član

Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 1
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 49
Borg je na dobrom putu

Probao Dunhil i Winston od 9 mg/ml. Arome vrlo lepe ali mali TH skoro nikakav. Na 18 mg/ml ima i TH. Realno lepsi mi Vinston od kišobrandžija od Virginie od FA...E sad to je na starter cigareti pa mozda to i ima veze...
Borg nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-02-2012, 00:27   #52
svetabond007
Senior

svetabond007's avatar

Pohvala: 439
Pohvaljen: 348
Nivo reputacije: 126
svetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosi

Probao sam razne umbreline tecnosti ali od svih Camal 18mg, Camal 24mg i Redbul su mi nekako najbolji!!!ali da napomenem da mi se od njihove Chocolate 24mg saphir odma dobro zaprljao!!!a npr. Kent 24,"555" 24,Camal 24 imali su mi isti ukus,e sad da li su mozda nijanse u pitanju ili ja mozda tripujem stvarno neznam!!!

Престиж про Престиж танк Елеганс про
"В2 Мод","Твист","еГо-Т/Ц","Стардуст 2.0","ДЦТ","И свашта нешто у канти за смеће"
svetabond007 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-02-2012, 14:51   #53
NikolaP
Senior

NikolaP's avatar

Pohvala: 145
Pohvaljen: 328
Nivo reputacije: 111
NikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od Milicev Vidi poruku
RY4 im je vrh.
Sad sam bio ovde u NS do njih da svaji uzmem kertridze za onu starter cigaretu..i uzeo 10ml RY4 i nasuo. Yenkijev RY4 je mnogo bolji, vanila/karamela se lepo oseti. Ali, nije da kisobranski RY4 ne valja. Ima sasvim puno arome i pare, samo mi je aroma malo preslatka, ne osecam vanilu/karamelu kao kod Jenkija.
A pare ima za medalju..plasim se da u firmi sad ne aktiviram senzore za pozar
NikolaP nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-02-2012, 10:05   #54
Milicev
Iskusan član

Pohvala: 44
Nivo reputacije: 64
Milicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svima

Citat:
Originalna poruka od NikolaP Vidi poruku
Sad sam bio ovde u NS do njih da svaji uzmem kertridze za onu starter cigaretu..i uzeo 10ml RY4 i nasuo. Yenkijev RY4 je mnogo bolji, vanila/karamela se lepo oseti. Ali, nije da kisobranski RY4 ne valja. Ima sasvim puno arome i pare, samo mi je aroma malo preslatka, ne osecam vanilu/karamelu kao kod Jenkija.
A pare ima za medalju..plasim se da u firmi sad ne aktiviram senzore za pozar
Ma meni su sve tecnosti koje sam porucio i probao od Yenki-ja vise nego odlicne. I RY4 je dobar samo sto meni nije legao, ali to nije stvar kvaliteta nego stvar ukusa. Sa kisobrandzijama je uvek lutrija jer nikad ne znas sta ces da ubodes. Jednom se od iste tecnosti aroma prepoznaje samo u tragovima, a drugi put je ima toliko da mi se i gospoja obeznani od pare i arome. Poslednji RY4 od kisobrandzija je bio toliko intenzivan da nije ni meni prijao.
Milicev nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-02-2012, 10:41   #55
svetabond007
Senior

svetabond007's avatar

Pohvala: 439
Pohvaljen: 348
Nivo reputacije: 126
svetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosi
Talking Re: Tecnosti i Umbrella

Citat:
Originalna poruka od Milicev Vidi poruku
Ma meni su sve tecnosti koje sam porucio i probao od Yenki-ja vise nego odlicne. I RY4 je dobar samo sto meni nije legao, ali to nije stvar kvaliteta nego stvar ukusa. Sa kisobrandzijama je uvek lutrija jer nikad ne znas sta ces da ubodes. Jednom se od iste tecnosti aroma prepoznaje samo u tragovima, a drugi put je ima toliko da mi se i gospoja obeznani od pare i arome. Poslednji RY4 od kisobrandzija je bio toliko intenzivan da nije ni meni prijao.
Isti slucaj po pitanju arome i meni se desio kod njihovog brandy-a,toliko je aroma bila intezivna to je neopisivo,ali uspeo sam da ga potrosim dodavanjem u red bul!!!!

Престиж про Престиж танк Елеганс про
"В2 Мод","Твист","еГо-Т/Ц","Стардуст 2.0","ДЦТ","И свашта нешто у канти за смеће"
svetabond007 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-02-2012, 12:07   #56
Vanila
Senior

Vanila's avatar

Pohvala: 120
Pohvaljen: 67
Nivo reputacije: 75
Vanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svima

Za zene light bivse pusace umbrella cokolada je izvrsna, kao i vanila kombinovana sa klasicnim tobaco
Vanila nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-02-2012, 13:00   #57
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Godine: 42
E-cig: Aegis i berserker mini
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,335
Nivo reputacije: 490
bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

Ja sam od kishobrandzija pario laki, dunhil i tobako 24 mg, sve 3 tecnosti su mi se svidele, medjutim nekako mi je danhil mozda najbolji, cuo sam da im je kamel vrh, ali nikad ga nema kod mene u apoteci, a daleko mi je njihovo sedishte na senjaku, to je i jedina tecnost koju sam pario tako da sam daleko od nekog poznavaoca, stizu mi sutra yenkijeva tecnost, pa cemo da rezimiramo

bOlE82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-02-2012, 13:39   #58
NikolaP
Senior

NikolaP's avatar

Pohvala: 145
Pohvaljen: 328
Nivo reputacije: 111
NikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od bOlE82 Vidi poruku
stizu mi sutra yenkijeva tecnost, pa cemo da rezimiramo
Ajd da te preduhitrim, skoro da znam rezime... zaboravices na Umbrellu kad ih probas

Umbrellin Camel je meni bio sasvim ok dok nisam uzeo Jenkijeve tecnosti. Winston i Camel su im OK, nista specijalno. Bilo bi to OK da je cena mnogo, mnogo manja..pa ajde, ali sa 700 dindzi za 10ml, nema se sta pricati.

Caravela mod, KFL, Immortalizer, Boge LR
NikolaP nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-02-2012, 14:03   #59
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Godine: 42
E-cig: Aegis i berserker mini
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,335
Nivo reputacije: 490
bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

hahaha ma svi znamo rezime :P nego cisto malo da ubacim zapleta haha hahaha hahahah
ma deru kishobrandzije za tecnost, ubishe...

bOlE82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 23-02-2012, 13:13   #60
bibi74
Senior

Pohvala: 61
Pohvaljen: 86
Nivo reputacije: 74
bibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svima

Citat:
Originalna poruka od opushteno Vidi poruku
a ***iga teshko mi je iz Podgorice organizovati sve , tek pravim kontakte sa ostalima ...a ovi iz umbrele su skupi , ali morao sam uzeti kod njih ovaj put .

Ako nekome znaci , jagoda iz njih je odlicna , nju sam nocas prvu otvorio i dobra je .
"e-cigar" ili kako ga oni nazivaju "tompus" je fantasticna aroma,nije slatka i veoma je slicna nekim desert ship aromama koje sam probao(izuzev one od FA koja nema nikakve veze sa stvarnim ukusom Desert shipa)...
Na ostale arome od Umbrelle nemam pozitivan komentar,bar kad je moj ukus u pitanju.
E sad ono sto sam primetio je da ta aroma (tompus) strahovito "lepi" i prlja grejac,sto stvarno ne razumem.Posle pola dana parenja vec ga moram sprziti i oprati...Imam sjajni MY-T od Yenkia i na njemu se lepo vidi uticaj tecnosti na coil.Moguce da je od vg-a,ali oni deklarisu da su im tecnosti 50/50 pg vg,pa je mozda ipak do aroma...Nisam siguran
bibi74 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 02:05 sati.