|
|
Alati za teme | Način prikaza |
26-01-2012, 21:26 | #46 |
Senior
Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 105
Pohvaljen: 70
Nivo reputacije: 0 |
Re: Tecnosti i Umbrella
Probao sam od drugara umbrella e-health made in Austia tecnosti i mogu reci da nisu nista pecijalno,aroma ko aroma moze da prodje,lici na one tencosti kojom se pune refili za mini e-cigarete by e-health koje se mogu naci kod kineza.Miks je PG + voda bez imalo VG-a upitne kolicnine nikotina.Da ne duzim duze drugar odusevio se kad je probao burley i sa kolicinom pare a i samom aromom.
|
26-01-2012, 21:46 | #47 |
Prijatelj foruma
Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 473 |
Da iznesem i ja svoje iskustvo,jedina aroma koju sam probao od umbrelle je tabacco,tj. jedina tecnost koju sam imao u bocici a da je od umbrele je tabacco 5ml,ukus kao ukus,nije los,pare skoro da i nema a za TH nisam primetio da ima uopste...
Medjutim uzimao sam kartomizere koji su kao fabricki napunjeni,ukus winston i malboro,kada sam probao i jedan i drugi ukus je bio odvratan,kao neki zagoreo ukus,neki metal..... ne umem ni sam da opisem,kontaktirao sam umbrelu i rekli su mi da se ti kartomizeri pune sa najvise 2-3 kapi tecnosti,po kojoj logici su mi dali takav odgovor ni dan danas mi nije jasno Elem,imam 2 kartomizera joy510 koji dolaze sterilno zapakovani i pri prvom punjenju je potrebno probiti "opnu" da bi se napunili,na njima je ukus fantastican,medjutim kako ih nisam koristio neko vreme ostavio sam ih da stoje tako napunjene do pola i nakon 2-3 meseca kada sam probao ukus je bio odvratan,kao na kartomizerima koje mi je prodala umbrella Dolazimo do zakljucka da su ti kartomizeri koje prodaje umbrela ko zna kada napunjeni i ta tecnost koja je unjima je uzegla i daje odvratan ukus koji traje i traje.... Dakle tecnosti su kao sto Che kaze na PG bazi u koju je dodata voda,po onome sto stoji na njihovom sajtu reklo bi se da su to ustvari dekang tecnosti,ali ne lezi vraze..... |
27-01-2012, 09:37 | #48 |
Aktivan član
Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 9
Pohvaljen: 52
Nivo reputacije: 55 |
Probao gotovo sve njihove arome (sem ponekih voćnih i tih tako slatkastih)... Ako izuzmemo Camel koji mi je bio ujedno i prvi i eventualno Cherry, sve ostalo je drek žestoki: TH ponekad prejak do nepodnošljivosti a ponekad potpuno odsutan, aroma... eh koja aroma?, zagađuje coile na cartomizerima u roku od pola dana. Pario sam na Sapphire bud, na Fluxomizer na GV Stardust i na GV Stone Tank mod (koji mi je čak crkao nakon jednog dana korišćenja ovog juice-a... ne mogu da osudim direktno ali jako sumnjam). Od kako sam počeo mešati sopstveni juice (Inawera i FA) i žena i ja smo se preporodili.
Samo da dam disclaimer da je ovo moj lični ukus i moje lično mišljenje koje ni slučajno ne mora biti referentno bilo kome. |
27-01-2012, 12:51 | #49 |
Moder
Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 688
Pohvaljen: 429
Nivo reputacije: 151 |
Zdravo...to sto se tice da uzimaju od dekanga je provereno...meni je skoro stigla isporuka iz HK sa dekang de luxe tobaco(dunhil)18mg ,winston i 7 listova 24mg(uzeo sam ih jer sam hteo jacu duvansku aromu..po komentarima sa foruma) na CE2 i nekim drugim kartovima imaju dosta zbunjujucu i ne bas tako dobru aromu za razliku od FA i IW...
Medjutim...kada smo(moj drugar i ja) te dekangove tecnosti sipali u model 100`s..koje prodaju kisobrandzije....ukus je bio extra i th...pare je bilo malo...ali je odlicna ( mnogo manje pare neko na cartovima a o Ego T da i ne govorim) ...skoro je uzeo novu bateriju i atomizer od njih(drugi po redu)....covek je trosio samo njihove arome kupljene u apoteci..i ispostavilo se da su iste...nece kupovati nista drugo jer kaze da mu je potrosnja tecnosti i pored te cene dobra(mala) ~5ml za 5-6 dana...stavlja po 2-3 kapi i ono radi ok i ne curi. Izgleda da je cela filozopfija tih tecnosti pravljena i zavrsena..dok su se pravile e cigarete tog tipa sa zutim plasticnim filterom..i to radi ok...ali na svemu ostalom ne.... ako je neko imao lepo iskustvo sa nekom drugom parilackom opremom od gore pomenutog 100`S..neka kaze ....probao sam dekang i sa ego mega atomizerom...ali opet nisam dobio taj rezultat...nije lose ali nije TO,,,(mega mi jos nije proradio kako treba daje neki cudan ukus kao kada ne spalite dobro mrezicu ili fitilj, oprao sam ga ali ne vredi)....eGo T kada se dobro namesti fitilj je za sada vrh..sto se tice komercijalnih proizvoda za mene ....mozda se sa nekim set up-om recimo na Yenkijevom aty moze dobiti slicno.... Malo sam prosirio temu izvinjavam se....ali je sve relativno vezano za kisobrandzije....o njihovim cenama ...uzas -no coment!!! |
06-02-2012, 14:18 | #50 |
Iskusan član
Pohvala: 44
Nivo reputacije: 64 |
Da i ja iznesem svoje misljenje o Umbrella tecnostima. Ne znam koliko je moje misljenje merodavno buduci da jos nemam ni mesec dana parilackog staza, ali da se ipak oglasim. Camel im je po mom misljenju odlican. Cappuccino takodje odlican. State Express 555 dobar. Mozda je 555 pravi izbor za one koji prelaze sa analognih na digitalne cigarete. Vanila nikakva - aroma se oseti u tragovima. RY4 im je vrh. E tu nastaje moja briga. Veliki za***. Narucio sam nesto aroma od FA bez da sam prethodno proverio kakve su. Rukovodio sam se misljenjem drugih forumasa. U medjuvremenu sam probao i RY4 od FA. Katastrofa. Totalni fijasko od arome. To je meni sve tuti-fruti, kao da sisam bombonu. Da rezimiram generalnog distributera: vecina tecnosti im je ok osim sto su preskupe. Sve je stvar ukusa.
|
06-02-2012, 14:46 | #51 |
Nov član
Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 1
Pohvaljen: 1
Nivo reputacije: 49 |
Probao Dunhil i Winston od 9 mg/ml. Arome vrlo lepe ali mali TH skoro nikakav. Na 18 mg/ml ima i TH. Realno lepsi mi Vinston od kišobrandžija od Virginie od FA...E sad to je na starter cigareti pa mozda to i ima veze...
|
12-02-2012, 00:27 | #52 |
Senior
Pohvala: 439
Pohvaljen: 348
Nivo reputacije: 126 |
Probao sam razne umbreline tecnosti ali od svih Camal 18mg, Camal 24mg i Redbul su mi nekako najbolji!!!ali da napomenem da mi se od njihove Chocolate 24mg saphir odma dobro zaprljao!!!a npr. Kent 24,"555" 24,Camal 24 imali su mi isti ukus,e sad da li su mozda nijanse u pitanju ili ja mozda tripujem stvarno neznam!!!
|
Престиж про Престиж танк Елеганс про
"В2 Мод","Твист","еГо-Т/Ц","Стардуст 2.0","ДЦТ","И свашта нешто у канти за смеће" |
|
14-02-2012, 14:51 | #53 |
Senior
Pohvala: 145
Pohvaljen: 328
Nivo reputacije: 111 |
Sad sam bio ovde u NS do njih da svaji uzmem kertridze za onu starter cigaretu..i uzeo 10ml RY4 i nasuo. Yenkijev RY4 je mnogo bolji, vanila/karamela se lepo oseti. Ali, nije da kisobranski RY4 ne valja. Ima sasvim puno arome i pare, samo mi je aroma malo preslatka, ne osecam vanilu/karamelu kao kod Jenkija.
A pare ima za medalju..plasim se da u firmi sad ne aktiviram senzore za pozar |
16-02-2012, 10:05 | #54 | |
Iskusan član
Pohvala: 44
Nivo reputacije: 64 |
Citat:
|
|
16-02-2012, 10:41 | #55 | |
Senior
Pohvala: 439
Pohvaljen: 348
Nivo reputacije: 126 |
Citat:
|
|
Престиж про Престиж танк Елеганс про
"В2 Мод","Твист","еГо-Т/Ц","Стардуст 2.0","ДЦТ","И свашта нешто у канти за смеће" |
||
20-02-2012, 12:07 | #56 |
Senior
Pohvala: 120
Pohvaljen: 67
Nivo reputacije: 75 |
Za zene light bivse pusace umbrella cokolada je izvrsna, kao i vanila kombinovana sa klasicnim tobaco
|
20-02-2012, 13:00 | #57 |
Video Recenzent
Godine: 42
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,335
Nivo reputacije: 490 |
Ja sam od kishobrandzija pario laki, dunhil i tobako 24 mg, sve 3 tecnosti su mi se svidele, medjutim nekako mi je danhil mozda najbolji, cuo sam da im je kamel vrh, ali nikad ga nema kod mene u apoteci, a daleko mi je njihovo sedishte na senjaku, to je i jedina tecnost koju sam pario tako da sam daleko od nekog poznavaoca, stizu mi sutra yenkijeva tecnost, pa cemo da rezimiramo
|
|
|
20-02-2012, 13:39 | #58 |
Senior
Pohvala: 145
Pohvaljen: 328
Nivo reputacije: 111 |
Ajd da te preduhitrim, skoro da znam rezime... zaboravices na Umbrellu kad ih probas
Umbrellin Camel je meni bio sasvim ok dok nisam uzeo Jenkijeve tecnosti. Winston i Camel su im OK, nista specijalno. Bilo bi to OK da je cena mnogo, mnogo manja..pa ajde, ali sa 700 dindzi za 10ml, nema se sta pricati. |
Caravela mod, KFL, Immortalizer, Boge LR
|
|
20-02-2012, 14:03 | #59 |
Video Recenzent
Godine: 42
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,335
Nivo reputacije: 490 |
hahaha ma svi znamo rezime :P nego cisto malo da ubacim zapleta haha hahaha hahahah
ma deru kishobrandzije za tecnost, ubishe... |
|
|
23-02-2012, 13:13 | #60 | |
Senior
Pohvala: 61
Pohvaljen: 86
Nivo reputacije: 74 |
Citat:
Na ostale arome od Umbrelle nemam pozitivan komentar,bar kad je moj ukus u pitanju. E sad ono sto sam primetio je da ta aroma (tompus) strahovito "lepi" i prlja grejac,sto stvarno ne razumem.Posle pola dana parenja vec ga moram sprziti i oprati...Imam sjajni MY-T od Yenkia i na njemu se lepo vidi uticaj tecnosti na coil.Moguce da je od vg-a,ali oni deklarisu da su im tecnosti 50/50 pg vg,pa je mozda ipak do aroma...Nisam siguran |
|
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|