Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 23-02-2012, 13:29   #61
svetabond007
Senior

svetabond007's avatar

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 439
Pohvaljen: 348
Nivo reputacije: 126
svetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosi
Cool Re: Tecnosti i Umbrella

Citat:
Originalna poruka od bibi74 Vidi poruku
(izuzev one od FA koja nema nikakve veze sa stvarnim ukusom Desert shipa)...
Ne razumem. Svaki ukus i njegov naziv se razlikuju medju proizvidjacima cak ukus tecnosti zavisi i od atia desert ship od FA ima takav ukus recimo meni je fantastican. Evo npr.sada trenutno u CE3 na kome parim vec treci dan Virdzinija od Yenkija mi ima skroz drugaciji ukus nego na saphiru i ego-t kao da je u pitanju nijansa, na CE3 vuce mi na hercegovacki duvan koji me podseca na Sarajevski MB koji sam u sretno vreme obozavao!!!

Престиж про Престиж танк Елеганс про
"В2 Мод","Твист","еГо-Т/Ц","Стардуст 2.0","ДЦТ","И свашта нешто у канти за смеће"
svetabond007 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 23-02-2012, 18:04   #62
bibi74
Senior

Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 61
Pohvaljen: 86
Nivo reputacije: 73
bibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svima
Uobičajeno Re: Tecnosti i Umbrella

Citat:
Originalna poruka od svetabond007 Vidi poruku
Ne razumem. Svaki ukus i njegov naziv se razlikuju medju proizvidjacima cak ukus tecnosti zavisi i od atia desert ship od FA ima takav ukus recimo meni je fantastican. Evo npr.sada trenutno u CE3 na kome parim vec treci dan Virdzinija od Yenkija mi ima skroz drugaciji ukus nego na saphiru i ego-t kao da je u pitanju nijansa, na CE3 vuce mi na hercegovacki duvan koji me podseca na Sarajevski MB koji sam u sretno vreme obozavao!!!
Jeste da postoje izvesne razlike u kolicini i ekspresiji arome na razlicitim snagama parenja,a ne bih da diskutujem o tome sta je fantasticno ,a sta ne,jer je to subjektivna stvar...Eto,meni je Fa d.ship odvratan,sto ne znaci da je i tebi...Za FA tecnosti mogu ,SUBJEKTIVNO,da ocenim da su ocito kvalitetne,jel je aroma uvek tu,ne "izgara" i ne mutira mnogo na razlicitim uredjajima,ali moj osecaj ukusa ih ne prihvata puno
bibi74 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 23-02-2012, 18:21   #63
nebulle
Senior

nebulle's avatar

Pohvala: 153
Pohvaljen: 357
Nivo reputacije: 112
nebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosi

Drugari ajde ovako..sve tecnosti koje ne mozete da parite dajte meni, ja ne pravim pitanje. Zagorelo, ukus plastike, stajskog djubriva...samo ako ima dosta nikotina i dima meni je super. Lepo meni zena kaze da sam tezak narkoman..

Rokao sam umbreline tecnosti od 24 mg i nisam im nasao zamerku. Neke su super a neke su malo vise super..

Ima ljudi za koje kazu da su kao svinje jer mogu sve da jedu...izgleda da sam ja nikotinska svinja.
nebulle nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 23-02-2012, 20:24   #64
uketic-paric
Senior

uketic-paric's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 199
uketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od nebulle Vidi poruku
Drugari ajde ovako..sve tecnosti koje ne mozete da parite dajte meni, ja ne pravim pitanje. Zagorelo, ukus plastike, stajskog djubriva...samo ako ima dosta nikotina i dima meni je super. Lepo meni zena kaze da sam tezak narkoman..

Rokao sam umbreline tecnosti od 24 mg i nisam im nasao zamerku. Neke su super a neke su malo vise super..

Ima ljudi za koje kazu da su kao svinje jer mogu sve da jedu...izgleda da sam ja nikotinska svinja.

uketic-paric nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 23-02-2012, 20:29   #65
Shaka Zuluf
Ego-T Master

Shaka Zuluf's avatar

Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0
Shaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputaciju

Narod davno rekao: za dobru svinju nema loših pomija
Shaka Zuluf nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 23-02-2012, 20:36   #66
nebulle
Senior

nebulle's avatar

Pohvala: 153
Pohvaljen: 357
Nivo reputacije: 112
nebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosi

Upravo tako, meni je bitno da se "uradim" a tad me bas zabole za arome...
nebulle nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 23-02-2012, 23:35   #67
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Godine: 42
E-cig: Aegis i berserker mini
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,334
Nivo reputacije: 488
bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

hahaha hahahaah poshteno sa tvoje strane, ja sam probao danas, 0, 8 i 11 mg nikotina, i to ne osetim...
vidim ja ispod 18 mg mrka kapa! mada ipak 24 mg keva, da nekazem mamara
vidjao sam po svetu valjaju i sa 36 i 56 (valjda) nikotina, to je pravi nikotinski udar

bOlE82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 23-02-2012, 23:38   #68
svetabond007
Senior

svetabond007's avatar

Pohvala: 439
Pohvaljen: 348
Nivo reputacije: 126
svetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosisvetabond007 ima čime da se ponosi
Thumbs up Re: Tecnosti i Umbrella

Citat:
Eto,meni je Fa d.ship odvratan,sto ne znaci da je i tebi...
O.K.,O.K. sad mi je jasno ukusi su razliciti i kako se vec spominjalo "o ukusima se neraspravlja" da si odmah ovako napisao bilo bi mi jasno!!!"tebi se desert ship nesvidja ali meni se svidja" to je to!!!

Престиж про Престиж танк Елеганс про
"В2 Мод","Твист","еГо-Т/Ц","Стардуст 2.0","ДЦТ","И свашта нешто у канти за смеће"
svetabond007 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 23-02-2012, 23:55   #69
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

ja ga parim sada, meni je skroz ok

Staro 24-02-2012, 10:13   #70
NikolaP
Senior

NikolaP's avatar

Pohvala: 145
Pohvaljen: 328
Nivo reputacije: 111
NikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosi

Da se vratimo na temu... i tecnosti generalnog uvoznika.

Evo probao sam Dekang RY4 sa HG. To je to, iako je ukus Dekang tecnosti bolji, Umbrella RY4 je Dekang. Cak je i mala providna nalepnica sa oznakom tecnosti sa Dekang bocice ista kao i nalepnica sa bocice Umbrelle.

Caravela mod, KFL, Immortalizer, Boge LR
NikolaP nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-03-2012, 02:14   #71
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Generalno meni se ambreline tecnosti svidjaju, do sada nisam naleteo ni na jednu loshu toliko da ne mogu da parim!
ima razlike ponekad u gustoci, uzeo sam danhil juce od ambrele bio je gust ko med, ali ukus po meni odlican.
cenu necu ni da komentarishem

Staro 06-03-2012, 18:07   #72
bibi74
Senior

Pohvala: 61
Pohvaljen: 86
Nivo reputacije: 73
bibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svimabibi74 je poznat svima

Citat:
Originalna poruka od bOlE82 Vidi poruku
Generalno meni se ambreline tecnosti svidjaju, do sada nisam naleteo ni na jednu loshu toliko da ne mogu da parim!
ima razlike ponekad u gustoci, uzeo sam danhil juce od ambrele bio je gust ko med, ali ukus po meni odlican.
cenu necu ni da komentarishem

Ima tu i dobrih i odvratnih tecnosti,ono sto treba da zabrinjava da skoro sve njihove tecnosti,tj arome strasno prljaju grejace i stvaraju naslage.To je veliki minus za bilo koju tecnost jer mnogo ubijaju performanse i vek atomizera.
bibi74 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-03-2012, 21:33   #73
NikolaP
Senior

NikolaP's avatar

Pohvala: 145
Pohvaljen: 328
Nivo reputacije: 111
NikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosiNikolaP ima čime da se ponosi

Citat:
Ima tu i dobrih i odvratnih tecnosti,ono sto treba da zabrinjava da skoro sve njihove tecnosti,tj arome strasno prljaju grejace i stvaraju naslage.To je veliki minus za bilo koju tecnost jer mnogo ubijaju performanse i vek atomizera.
Evo sad sam uporedio RY4 - kisobranski i Dekang. Kisobranski ima u principu istu aromu, ali vecu gustinu i malo tamniji. Dakle povlacim sto sam rekao da mi se cini da je kisobranski i Dekang isti RY4.

Caravela mod, KFL, Immortalizer, Boge LR
NikolaP nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-03-2012, 23:13   #74
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Da svi kazu da je ambrelina tecnost prljava :\

Staro 24-04-2012, 16:23   #75
zmaj
Iskusan član

zmaj's avatar

Registrovan: Apr 2012
Godine: 51
Pohvala: 13
Pohvaljen: 17
Nivo reputacije: 57
zmaj je na dobrom putuzmaj je na dobrom putu

Dok nisam saznala za ovaj sajt koristila sam Umbrelline tečnosti,mogu samo da preporučim ljudima da ih ne kupuju,kako zbog kvaliteta,tako i zbog cene!
zmaj nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 07:10 sati.