Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 24-04-2012, 15:48   #76
nebulle
Senior

nebulle's avatar

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 153
Pohvaljen: 357
Nivo reputacije: 112
nebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Tecnosti i Umbrella

Umbrella je objavila na svom sajtu da su generalni zastupnici FA tecnosti i da ce cena za 10ml biti 590 dinara...
nebulle nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-04-2012, 16:01   #77
tabby
Prijatelj foruma

Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 472
tabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od nebulle Vidi poruku
Umbrella je objavila na svom sajtu da su generalni zastupnici FA tecnosti i da ce cena za 10ml biti 590 dinara...

Dzaba
tabby nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-04-2012, 16:10   #78
nebulle
Senior

nebulle's avatar

Pohvala: 153
Pohvaljen: 357
Nivo reputacije: 112
nebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosinebulle ima čime da se ponosi

Od mene se nece leba najesti...
nebulle nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-04-2012, 17:18   #79
Elmrsomudo
Moder

Registrovan: Apr 2012
Godine: 46
Pohvala: 28
Pohvaljen: 37
Nivo reputacije: 54
Elmrsomudo je na dobrom putuElmrsomudo je na dobrom putuElmrsomudo je na dobrom putuElmrsomudo je na dobrom putu

ja sam evo danas opet nadam se poslednji put otisao do ambrele i bacio 750 dinara na tri kartomizera koji su vec napunjeni i sta reci osim da su sva tri imala od samog pocetka ukus spaljene plastike i peku usne do zla boga (od vrucine)
njihove tecnosti koristim i ne mogu bas previse da se pozalim neke su odvratne (virdzinija, tobacco) a neke ok ( kapucino, jagoda) mada sve imaju izrazen ukus na neku meni nepoznatu hemikaliju
zakljucak
pod hitno se obratiti nekim (svi znamo kojim) clanovima foruma i lepo kulturno za duplo manje para uzeti kako svi kazu najbolju svetsku tecnost i purnjati kako bog zapoveda
Elmrsomudo nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-04-2012, 16:08   #80
Milicev
Iskusan član

Pohvala: 44
Pohvaljen: 52
Nivo reputacije: 63
Milicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svima

E ljudi ajde se odlepite vise od kisobrandzija. Oni trenutno jesu distributeri FA tecnosti, ali buduci da "iz prve ruke" znam kako i sta rade, nece to i ostati jer su zabari veoma zahtevni po pitanju kvaliteta. Evo par primera. Njihov prvi covek u "belom mantilu" tecnoscu sa 0% nikotina razblazuje jace nikotinske tecnosti da bi dobio one jacine koje prodaju(N,M,H i #H). To sve radi po provereno pogresnoj formuli tako da je % nikotina u njihovim tecnostim apsolutno pogresan. Iz dobro obavestenog izvora sam takodje saznao da se ova vrsta miksanja cesto obavlja i odokativno. Iskusni su pa im se moze! Drugo i mnogo indikativnije je to sto kada im recimo nestane jedne "nule" uzimaju drugu koja je slicna po aromi tako da retko mozete da nabodete potpuno istu aromu. Ne kazem da to uvek ispadne lose, ali sumnjam da ce zabari tolerisati alhemiju. Zivi bili pa videli!
Milicev nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 25-04-2012, 16:15   #81
tabby
Prijatelj foruma

tabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputaciju
Cool Re: Tecnosti i Umbrella

Citat:
Originalna poruka od Milicev Vidi poruku
E ljudi ajde se odlepite vise od kisobrandzija. Oni trenutno jesu distributeri FA tecnosti, ali buduci da "iz prve ruke" znam kako i sta rade, nece to i ostati jer su zabari veoma zahtevni po pitanju kvaliteta. Evo par primera. Njihov prvi covek u "belom mantilu" tecnoscu sa 0% nikotina razblazuje jace nikotinske tecnosti da bi dobio one jacine koje prodaju(N,M,H i #H). To sve radi po provereno pogresnoj formuli tako da je % nikotina u njihovim tecnostim apsolutno pogresan. Iz dobro obavestenog izvora sam takodje saznao da se ova vrsta miksanja cesto obavlja i odokativno. Iskusni su pa im se moze! Drugo i mnogo indikativnije je to sto kada im recimo nestane jedne "nule" uzimaju drugu koja je slicna po aromi tako da retko mozete da nabodete potpuno istu aromu. Ne kazem da to uvek ispadne lose, ali sumnjam da ce zabari tolerisati alhemiju. Zivi bili pa videli!
E jbg,stishuh thanks pa sad ne mogu da ti dodam bodove za reputaciju,napisi jos nesto

A za post ti svaka cast,jos ako su 100% proverene informacije imas 10 bambija od mene
Staro 25-04-2012, 16:40   #82
milutko1
Moder

milutko1's avatar

Registrovan: Nov 2011
Godine: 52
Pohvala: 445
Pohvaljen: 624
Nivo reputacije: 176
milutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalu

dodao ja tabby
milutko1 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 25-04-2012, 18:42   #83
Shaka Zuluf
Ego-T Master

Shaka Zuluf's avatar

Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0
Shaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputaciju

Jedino što će od FA uzimati gotove i već flaširane tečnosti, pa prostora za improvizovanje gotovo i da nema
Shaka Zuluf nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-04-2012, 19:02   #84
liberprint
Senior

Pohvala: 311
Pohvaljen: 522
Nivo reputacije: 0
liberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvalu

I ja kao i vecina imam negativna iskustva sa njima, ali prva tecnost koju sam kupio kod njih je bila fantasticna. To je bio neki kent i stvarno je imao aromu pravog kenta. Posle toga sam nekoliko puta pokusavao da kupim u apoteci to isto ali nisam uspeo i ako su mi u apoteci a u njihovom predstavnistvu rekali da je kent sada aroma N. Osim toga, sve arome N koje sam kupio posle toga u razlicitim apotekama ne samo da nisu licile na onaj kent sto sam prvo kupio vec nisu licile ni jedna na drugu. Od svih tih N-ova bilo je tu i da se probere lepih aroma koje bih kupio jos neki put kad bih mogao, ali bilo je i slatkastih i sa ukusom kokosa a bilo je i aroma bez ikakvog ukusa.
liberprint nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-04-2012, 19:52   #85
tabby
Prijatelj foruma

Citat:
Originalna poruka od Shaka Zuluf Vidi poruku
Jedino što će od FA uzimati gotove i već flaširane tečnosti, pa prostora za improvizovanje gotovo i da nema

Ali ce verovatno sve te bocice da otvore i pakuju po 5,10,20,30 i 50 ml po nasem standardu
Staro 25-04-2012, 19:54   #86
Cha Du-Ri
Veteran

Cha Du-Ri's avatar

Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 244
Cha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvalu

Citat:
Kad bi uzimali arome i baze pa neka bude i malo skuplje,eh pusti snovi.
Cha Du-Ri nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-04-2012, 18:08   #87
Taurunum
Nov član

Pohvala: 3
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 46
Taurunum je na dobrom putu

Citat:
Originalna poruka od vesa0108 Vidi poruku
Njihove teč. nisam probao ni ja,ali jednom sam kupio kartove kod njih ukus Tobacco i ukus Winston čini mi se.Winston i nije bio loš,a Tobacco užas,pa ja nešto odvratnije u životu nisam probao,ukus a i miris bi mogao da se uporedi sa smradom upaljene instalacije prelivene oho lepkom.E sad ako im je i ostatak tečnosti takav onda ne hvala .
Jutros sam pazario Prestige 900 od proklete Umbrelle i to samo zato sto nisam mogao da cekam, doduse i po ceni sam jeftinije prosao (znam bolje da sam cuvao pare za nesto kvalitetnijje) ali zaista nisam imao strpljenja. Ceo dan parim neki smrdljivi Tobacco kao satro Marlboro sa "medium" kolicinom nikotina.
Aj nek me prosvetli neko kod koga da kupim neka kvalitetnija ulja dok cekam da mi stigne nesto od preko?
Taurunum nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-04-2012, 18:36   #88
Finder
Prijatelj foruma

Finder's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1189
Finder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputaciju

Imas privatnu poruku.
Finder nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-04-2012, 18:58   #89
Milicev
Iskusan član

Pohvala: 44
Pohvaljen: 52
Nivo reputacije: 63
Milicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svima

Citat:
Oni su i do sad uvozili SAMO GOTOVE tecnosti tako da su maheri za improvizovanje. Ako zaista budu prodavali originalno pakovane FA tecnosti onda si u pravu. Videcemo.
Milicev nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-05-2012, 21:58   #90
Vanila
Senior

Vanila's avatar

Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 120
Pohvaljen: 67
Nivo reputacije: 73
Vanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svima

Ne znam da li je neko probao umbrella FA, ali ja sam sokirana uzasom. Od original FA sam probala samo karamelu (kupila je u Italiji), bila je jako lepa ali malo slabasna. UmbrelinaFA jagoda - moze da prodje, shade - jedva parljivo, cokolada - uzas, coffe espresso - jos veci uzas. Za razliku od one njihove cokolade (no name proizvodjaca) koja je bila predivna. Dodje mi da u FA posaljem ove katastrofe da vide kome su dali zastupnistvo da ih bruka!
Vanila nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:37 sati.