![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#91 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 3,261
Pohvaljen: 3,584
Nivo reputacije: 578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ego-T Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jesu li im bočice na ikakav način zaštićene od otvaranja(sigurnosnim zatvaračem, zaštitnim najlonskim filmom...)?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Senior
Pohvala: 120
Pohvaljen: 67
Nivo reputacije: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Naravno da nema najlonskog filma. Imaju etiketu koja je stampana u Srbiji (kao na nekom pljuckavcu, malo amaterski) . Jedno je bocica slicna originalnoj (tvrdja plastika sa sigurnosnim zatvaraceem). Ma ko zna sta su radili, ali ne mogu da verujem da su unutra i arome od FA , a kamoli FA gotove tecnosti.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ego-T Master
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
FA daje veoma, veoma povoljne uslove za svoje distributere koji bi da prodaju njihove tečnosti u potpunosti napravljene i flaširane od strane FA. Ako su stvarno toliki dunsteri da su i pored toga mućkali sami i glupirali se sa hemijanjem, onda stvarno nemam reči.
Btw FA drži do renomea i traži konstantan kvalitet od svojih distributera. IW je i skinut sa liste jer su se ljudi žalili na njih. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Senior
Pohvala: 120
Pohvaljen: 67
Nivo reputacije: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I umbrella ce biti skinuta sa liste vrlo uskoro koliko mi se cini. Steta bi bila da kad ih FA skine sa liste (sto je neminovno!) izubi poverenje u poslovanje sa Srbijom (srpska posla), pa kad se pojavi korektan srpski distributer (koji postuje pravila dobrog poslovanja) FA vise nikad ne stigne u Srbiju.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vec se stidljivo pojavljuje jos jedan generalni
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 225 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hint?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Senior
![]() Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 302
Pohvaljen: 324
Nivo reputacije: 104 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#99 |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 225 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Znaci i dalje pristupacno.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Veteran
Pohvala: 3,261
Pohvaljen: 3,584
Nivo reputacije: 578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gde ga iskopa???!!!
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Prijatelj foruma
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 473 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 245 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Samo se vi zezajte,na Alibabi kad kupis 20 setova salju i dva Kineza,jednog hakera i jednog klona od Brusa Lija,jedan ti uskace kroz komp a drugi tepa,ja sam morao da kupim,ma nisam pitao sta kosta,ziva istina
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja nepitam za cenu samo da je "atestirano i bezbedno" a bulja nalepnice na bočicama su mi nebitne, verujem samo u pravi jedini i generalni ambrela kvalitet
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Senior
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I verujem da taj čika u amrelli u belom mantilu nije običan mućkaroš nego atestiran ,mantil beli je isto atestiran na grinje i pivske fleke ..čuo ja,
i medode mućkana su ispitivane u našim nadležnim institucijama kao jedne od najboljih. doo.amrella je ipak sigurica avi ostali uzimajte i dalje tamo neke flašice iz inostranstva ja ipak znam šta parim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|