![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Modeli članova Pulsar, zarulence, milutko1, ropecope, zogu, fusion, Elmrsomudo, duracos, DanijelM, max, gomiletina, Sigma, nezla, jeffersey, dragisonac, Ivan82, lepipirot, wolf, Obrenovčanin,Jusjak, Toni, imortel019, andrija, scooter, peppa, gjankovec, Glendhul, Impuls, shomi87, nikouro, woolf |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2014
Pohvala: 998
Pohvaljen: 468
Nivo reputacije: 125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Vazno da se mi druzimo friends
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 990
Pohvaljen: 662
Nivo reputacije: 166 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ekstra izgedaju.
Koja je cena i gde mogu da se nabave? |
ego, egoC, eCab moje prve e-cigarete... i svašta nešto još....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Senior
Nivo reputacije: 125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hvala, trenutno nigde
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Senior
![]()
Dosta ljudi se raspitivalo za driptipove, gde i kako da ih nabave.Nije bila prodaja u planu ali ajde...Pusten je oglas na forumu za ove driptipove.Da li cemo nastaviti izradu, prodaju itd nije sigurno.
Dva zlatna driptipa(1 mali i 1veliki) idu na poklon prvim forumasima koji se jave na temi friends |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#5 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 49
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bum!
EDIT Tema je vidljiva, ne spavajte ![]() |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 6
Pohvaljen: 18
Nivo reputacije: 28 ![]() ![]() |
![]()
Evo ja se javljam, ako si mislio na ovu temu
![]() Inace, dobio ih ili ne, moram da priznam da sam odusevljen driptipovima i definitivno bih bio zainteresovan za kupovinu ovakvih unikata. Svaka cast, kolega ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Senior
![]()
Naravno da ces dobiti, samo mi pusti na pp adresu
![]() Red je da se i oduzimo malo ovoj zajednici koja nam je pomogla ulaz u ecig a i dalje ![]() Sent from my BLA-L29 using Tapatalk |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 49
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zli forum!
@pupufna Napiši nešto o njima, jel ih ti praviš? Pišeš u oglasu i ovde u množini pa pitam... Strug, CNC, 3D štampa, livenje? |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Senior
![]()
Ovo se radilo sa jos jednim nasim kolegom a i mojim drugarom.Prvo je nastala ideja o modu sa dna75 cipom, koji je u zavrsnoj fazi izrade.Kada bude gotov predstavicemo ga ovde na forumu.Negde na sredini izrade bilo je pitanje oko dugmica za mod, koje, kako, gde, sta itd.Kada smo vec smisli dugmice i napravili ih, javila se ideja da ukombinujemo uz sam mod i jedan drip tip.Tako malo po malo ugledali svetlost dana i ovi gore driptipovi.
Drip tipovi koji su na slici su u originalu sa nekih atija, veliki zlatni je napravljen kao popularni akrilni mini driptip(ne mogu da iskopam sku), dok onaj najmanji koji je tebi otisao je sa kflite+(metalni dolazio je uz kayu sa akrilnim bellcapom), dok prvi na sl je od kaye lite2019.Koriscena je vrsta plastike sa kojom je lako raditi a nije stetna po nas ljude, boje takodje i 24k zlato. 90% driptipova je moguce uzeti meru i izraditi ih u ovakvoj izvedbi ili nekoj drugog, ideja je beskonacno. ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#11 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2015
Godine: 51
Postovi: 3,332 E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 257
Pohvaljen: 1,587
Nivo reputacije: 363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ево први да будем....мени се не свиђају, чак су ми и ружњикави са тим златом.
![]() Послато са IQ1019N уз помоћ палца |
ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2011
Pohvala: 370
Pohvaljen: 333
Nivo reputacije: 161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koristim ovu temu da pitam, pre neki dan je neko pisao o 3d drip tip, da ih pravi, nemogu da nadjem,moze pomoc?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|